Goed artikel en scherpe prijs en eenvoudige site

Goed artikel en scherpe prijs en eenvoudige site

Perfecte service

* Snelle levering * Goede prijs/product verhouding * Goede klantenservice * Leuke acties soms

Perfecte service

zeer goed

Alles is verlopen zoals het moet zowel in tijd en afgeleverde bestelling

Vlote service

Binnen de afgesproken tijd geleverd

Snelle levering. En goeie kwaliteit ,

Ik geef niet snel een 10, maar dit is super.

Bestelling in de avond geplaatst en de volgende ochtend lag het oortje met microfoon voor een Motorola portofoon al in de brievenbus. Het is van goede kwaliteit. Heeft comfortabel draagt comfort en het geluid is helder. Past perfect in de portofoon. En kreeg ook nog eens 5% korting voor een volgende bestelling. De werkgever heeft het oortje te betaald en heeft om de website van jullie winkel gevraagd. Ik kan niks negatiefs melden, echt super en bedankt.

Prima website

Het is niet altijd duidelijk welke kwaliteit van zenden of ontvangen is.

Goede service en snelle levering

Bestelling gedaan gezien mijn voorgaande portoset defect was. Nog voor ik mijn volgende aansluitende dienst ging werken lag de nieuwe set al klaar in de brievenbus

Goeie kwaliteit en mooi gepresenteerd luisterrijk check

Niet compatibel helaas

2x oortjes besteld voor portofoon. Zouden moeten passen maar werken niet. Teruggezonden. Klanteservice qua retournering prima. Nu nog kijken naar oplossing

Super goed

Goed en snelle service

tijdig geleverd

De bestelde producten werden netjes op tijd geleverd. Snelle service tegen een correcte prijs.

Goed product

Goed product en netjes op tijd met leveren

Snelle levering ziet ergoed uit.

Goed!

Snelle service!

Snel geleverd, en nog belangrijker het oortje werkt prima, een helder geluid. En goed te verstaan, ik moet de portofoon nu zelfs zachter zetten.

Duidelijke Professionele site en snelle levering

Heel tevreden over de levering!

Snel en goed

Mooi en snel geleverd voldoet aan wat wij er van verwachten

Super goed!!!

Ik raad dit bedrijf zeker aan super goeie service en het wordt goed ingepakt voor een veilige levering!!!

Snel, perfect en goed geregeld.

Narvikweg 16D

9723TV Groningen

050-8200321

Over Portofoonheadsets.nl

Heeft u vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0)50-820 0321