Super goed

Snelle levering goede kwaliteit

Hoewel oortje technisch defect had kreeg ik een prima service

Helaas ging mijn oortje defect na 2 uur , maar dat werd prima opgelost. Zeer tevreden over service en ze sturen een nieuwe headset toe.

Doet wat het moet doen

Oortje werkt perfect, ontvangen is goed hoorbaar en de kwaliteit is ook zeer goed. Verzenden werkt ook uitstekend. Enig werkpuntje, de Etui die je kan bijbestellen is gewoon een zakje, ik had een harde case verwacht voor deze prijs. Maar op zich geen probleem.

Goede keus en ruim assortiment

Makkelijk te vinden op de site, snel geleverd

Altijd conform afspraak

Zoals altijd een goede service en correcte levering van de kwalitatief goede producten

Tevreden

Prima service!

Ik zocht een listen only oortje. Die vond ik met hulp van een medewerker van Portofoonheadsets.nl. Mijn Motorola bleek toch afwijkend dus hebben we hem omgeruild voor een andere. Die is dan wel met microfoon, maar hij werkt in ieder geval. Fijne ervaring.

Snel geleverd en volgens specs van de site

Duidelijke communicatie en snelle levering. De kwaliteit is prima en komt overeen zoals aangegeven op de site.

Netjes verstuurd

Zeer netjes en goed verpakt. Kwaliteit voelt goed, kwaliteit van gsluid heb ik nog nket getest maar deze zal ook goed zijn

Duidelijke website

Duidelijke website en netjes geleverd

Super product. Zeer snel geleverd

Super snel en netjes geleverd.

Bestelde en betaalde product geleverd conform afspraak

Bestelde en betaalde product geleverd conform afspraak

Prima geregeld

Snelle levering en goed verpakt.

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Goed product voor een goede prijs.

Het was snel verstuurd en het is een goed product voor die prijs.

Snel en goed

Mijn vraag en de bestelling werden super snel afgehandeld. Goed verpakt en geleverd. Was mijn 2e bestelling, zeer tevreden!

goede service en aardige medewerker (s)

oortjes besteld voor in onze winkel, en werden door vervoeder alleen in de avond geleverd. na een belletje werd meteen actie ondernomen en va tnt verzonden voor een daglevering. werken erg klant gericht

Prima spreek-/luistersets voor de Wouxun portofoon!

Wij gebruiken de spreek-/luistersets i.c.m. de Wouxun portofoons in de beveiliging bij evenementen. communicatie met collega's is dan van groot belang, dus erg fijn als de spreek-/luistersets goed werken.

Goed communiceren en snel geholpen

Snel, duidelijk, vriendelijk en goed communiceren.

Goede kwaliteit producten, snelle levering! Headset voor mijn t82 besteld.

Portofoonheadset alle afspraken na gekomen zeer tevreden

Maar het verzenden is een drama eerst verzonden via DHL en dat heeft 6 dagen geduurd en dan zeggen we hebben je gemist DHL is helemaal niet geweest. Klacht bij portofoon neer gelegd deze hebben hem direct met de post nl verzonden deze kwam wel aan.

2 losse headset besteld inclusief 3 extra eartips per headset. Waarschijnlijk zijn de eartips uit de enveloppe gegleden(niet goed dichtgeplakt). Telefonisch contact gehad en via mail, toen volgende dag 10 extra eartips gekregen. Steengoede service dus.

Altijd snel geleverd en goede kwaliteit

Deskundig advies en breed assortiment. Ik vind altijd wat ik zoek bij dit bedrijf.

Snel en duidelijk

Snelle levering en helder communicatie over de status van je bestelling.

Narvikweg 16D

9723TV Groningen

050-8200321

Over Portofoonheadsets.nl

Heeft u vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0)50-820 0321