prima materiaal

Diverse malen oortjes besteld, omdat er nogal ruw mee werd omgegaan hebben we de kevlar besteld.

Geleverd zoals besteld

Snelle nette levering wat ik besteld heb

Goede headset

Goede service en snel

Snel geholpen en een snelle verzending

Levering verliep niet helemaal vlekkeloos maar voor de rest geen klachten.

goed en veilig geleverd!

Helemaal goed

Prima service, snelle levering.

Goede service!

Zeer snelle en accurate klantenservice, er was een probleem met een oortje en is meteen goed en snel opgelost. Bedankt!

Snelle levering geweldig zelfs met pinksterweekend er tussen

zocht op de website. Jullie waren duidelijk in omschrijving en hadden wat ik wilde hebben

Goede ervaring

Snelle levering, en veel keuze

Snelle levering top

top

voldoet aan de gestelde eisen,zeer vlugge regeling

Top product en heel snel geleverd!

Ik had oortje voor portofoons bestelt. En die is heel goed qwa prijs/qualiteit verhouding. En nog ook snel geleverd. Ik ben zeer tevreden daarover. Echter aanrader!

Makkelijk te bestellen snel geleverd

Duidelijke site en makkelijk te bestellen en af te rekenen

Besteld betaald en netjes geleverd.

Snelle levering en goed product

Nvt

Belofte verzending niet nagekomen, maar prima opgelost

Helaas bleek de belofte 'Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis' met extra verzendingskosten niet haalbaar. Overmacht? Dus gevraagd voor tegemoetkoming van de verzendkosten, hiervoor heb ik 4 euro terug gekregen. Mijn bestelling heb ik niet kunnen gebruiken voor hetgeen waarvoor ik het besteld heb, dus daar baal ik van. Des ondanks goed contact gehad en ik heb mijn product netjes ontvangen voor een prima prijs.

Perfecte service

Ik bel en word direct geholpen. Er word gekeken naar een product/oplossing op maat. Verder snelle service. Ga zo door.

goed geregeld en snel

zeer tevreden

Snelle levering goede prijs.

We hebben een bestelling geplaatst voor een aantal earsets en helemaal goed ontvangen. De sets voldoen aan hetgeen gesteld is in de beschrijving. We gaan zeker nog een keertje bestellen.

snelle service, snelle levering

snelle service, snelle levering, geen problemen

goede service

goede service en snelle levering

Professioneel en groot aanbod

Een ruime keuze en groot assortiment maakt het aangenaam en rustig vergelijken en kiezen. De koop gaat vlot en makkelijk en verzending naar België is er op enkele dagen, netjes en veilig verpakt

Producten zijn top

Snelle levering en top producten

Narvikweg 16D

9723TV Groningen

050-8200321

Over Portofoonheadsets.nl

Heeft u vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0)50-820 0321