Krijg al snel mijn track and Trace via de mail

Snelle en accurate levering. Veel keuze.

De bestellingen zijn snel te doen. Website is overzichtelijk. Snelle levering. Bij klachten snel geholpen.

mooie professionele portofoon oorset

geluid microfoon en alles werkt goed en snelle service

Snelle en betrouwbaar service

Makkelijk site Snelle verzending

Super service

duidelijke info, erg snel geleverd!

Snelle en correcte verzending

Kwalitatieve materialen

5 headsets besteld, snelle levering en goede kwaliteit van materialen. Super te vreden.

Goede service en snelle levering van producten.

Uitstekende service Deskundig Goede kwaliteit

Goede, snelle service

Makkelijk om te bestellen, prijs is prima, kwaliteit is goed en de bezorging kwam een keer niet via een grote landelijke keten maar via fietskoeriers.nl en die levering was beter dan van de grote maatschappijen.

Snel service

Goed product en een fantastische service

snelle, betrouwbare en goede kwaliteit

altijd snelle bezorging van goede kwaliteit producten en als ik vragen heb, krijg ik altijd een snelle reactie met een goede oplossing.

werkt perfect precies wat we nodig hadden.

werkt perfect precies wat we nodig hadden.

Motorola headset

Snel levering, maar verkeerde oortjes gekocht.

Goed product en snelle levering

Top bedrijf en goed product

Oortjes besteld voor Kenwood en Motorola beide de heavy duty. Niet te onderscheiden van de originele headset maar dan vele male goedkoper. Lengte snoer goed en ook de akoestiek is geweldig... Ikzelf heb oordoppen op maat. Heb ooit ook de originele Kenwood gehad. (Kapot gegaan bij een opstootje in de club) maar deze doen daar in het geheel niet onder aan. Wordt alleen wel moe van de dertien in een dozijn verschillen in aansluitingen op portofoons, maar dit is niet te wijten aan het bedrijf

Goede service en snelle levering

Donderdag besteld was vrijdag in huis. Product is zoals omschreven.

snelle levering, en correct, jammer dat klantenservice me niet terugbelde voor advies kwa porto's. nu maar op eigen initiatief elders besteld. ik had netjes gemaild voor de pasen maar blijkbaar werd die pas na pasen behandeld vanwege de paasdagen. erg raar want de dagen voor pasen dat ik mailde waren jullie gewoon open. kortom gemiste kans

Makkelijk, duidelijk en prima kwaliteit

Gemakkelijk op de site te vinden waarna bestellen eenvoudig is aangezien de stappen duidelijk beschreven zijn. Het geleverde product is van prima kwaliteit. De aangegeven levertijd op de site is de daadwerkelijke levertijd, top.

Snelle service, goede kwaliteit van product.

Zeer snel geleverd. De kwaliteit van de oortjes is zeer goed.

Goede service maar contact via email mag beter

Goed telefonisch advies gehad en meedenkend. Alleen email mag veel beter op gereageerd worden.

Kwaliteits bewust bedrijf, zowel in producten als service

Ik bestel als beveiliger regelmatig hier mijn aanvulling voor mijn uitrusting als er iets door omstandigheden niet meer werkt. Top producten en een snelle levering zijn gegarandeerd.

snel goed en betrouwbaar

fijne oortjes en geen hoge prijzen !

Narvikweg 16D

9723TV Groningen

050-8200321

Over Portofoonheadsets.nl

Heeft u vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0)50-820 0321