Regelmatig hier spullen besteld voor onze stichting evenementen verkeersregelaars. Afgelopen keer liep het niet zoals we gewend waren, na enig contact is alles opgelost.

Geen enkele negatieve ervaring

Prima bedrijf, ook het telefonisch contact is prima. Voordeel is een goede prijs en een snelle levering!!

Snelle response op vragen!

Ook in werkend snel antwoord op vragen!

snel en duidelijk

bestelling goed en snel ontvangen geen probleem

top service en goede kwaliteit!

wat is afgesproken wordt geleverd, snel en simpel en een top kwaliteit. voortaan worden mijn headsets door hen geleverd!

Tevreden

Verwarrende bezorgberichten, maar op tijd ontvangen

Beste site..

Beste voor de oortjes die je besteld. Goeie service en snel geleverd!

Snelle levering en top product.

Vanwege Covid-19 een portofoonheadset gekocht t.b.v. motor rijeles. Echt een aanrader!

Gewoon heel goed komen alles na

geheel volgens afspraak!!

keurig op tijd geleverd

Zeer tevreden, snelle verzending

Vriendelijkheid en goede sevice staat bij dit bedrijf hoog in t vaandel.

Fijn

snelle goeie service

Snelle levering en goed verpakt

Heb al enkele artikelen hier besteld. O.a. een spreeksleutel, oormicrofoon voor een portofoon. Werk prima. Levering erg vlot en goed verpakt. Zal vaker gebruik maken mocht ik iets moeten hebben voor mijn portofoon. Toppie...

Snelle service en levering

Besteld en de volgende dag in huis

Goed product

Goede service en goede producten

Vragen kun je heel makkelijk stellen en je hebt binnen 2 werkdagen een netjes en goed antwoord. De mensen van Portofoonheadsets weten waar ze het over hebben en bieden veel soorten producten aan. De producten die ze leveren zijn van goede kwaliteit en de prijs is goed.

Zeer goede service!

Top kwaliteit en een super service, al jaren een tevreden klant.

Tevreden

Ik had een portofoonhoesje besteld, die helaas kapot is gegaan tijdens het versturen. Na contact te hebben gehad, hebben ze me meteen een nieuwe toegestuurd. Top! Klantvriendelijk en goede service geleverd!

Voldoet aan de verwachtingen

Alleen het versturen heeft meer dan een week geduurd. Ik begrijp maar al tegoed dat het nu met de corona tijd niet alles op tijd kan geleverd worden. Dus heb ik daar alle respect voor.

Bezorging ging niet optimaal, maar na een belletje werd dit snel opgelost.

Product goed

Het product is prima, alleen jammer dat er niet gereageerd word op vragen.

Super telefonisch geholpen

Netjes en beleefd geholpen

Snelle levering van goed materiaal

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling binnen van 2x Kenwood portofoon headset. Goede kwaliteit met uiterst vriendelijk en goede service!!

adequate afhandelingen

Zeer snel en ter zake doende.

Narvikweg 16D

9723TV Groningen

050-8200321

Over Portofoonheadsets.nl

Heeft u vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0)50-820 0321