Perfect!

Prfecte bechreven item, zeer goede kwaliteit (geluid) en snelle levering! Wat wil een mens nog meer!? Een aanader dus, ik kom zeker terug bij jullie!

Top service en prijzen !

Ik had enkel een oortje besteld en met de feestdagen is die 2 weken later gekomen.. Vond het raar maar weet dat portofoons heel snel is. Had hen gecontacteerd en meteen een nieuwe gestuurd. Ondertussen had ik de vorige gekregen en mocht ik de 2de ook behouden. Edwards top service !

Super service!!!!!!

30-12 gebeld om 16u of ze voor oud en nieuw nog een headset kunnen bezorgen. En op 31-12 een headset mogen ontvangen, echt super geregeld. Fijne jaarwisseling iedereen👍🥂

Goede service en snelle levering

Betrouwbaar en goede en degelijke portofoon onderdelen..

Goede service en kwaliteit

Snelle service, uitstekende setjes

Kwaliteit van de huismerksetjes is super. Kosten bijna niks, ik doe er bij intensief gebruik een jaar of 2 mee. Perfect!

Werkt prima

Troeft concurrentie af

Snel goede producten en prijs.

Ik ben tevreden

Alles wat ik besteld via komt op tijd en ik ben echt tevreden mee

Perfecte service goed behandeld

Dit is de derde maal dat ik er wat bestel gewoon perfect behandeld kom zeker weer.

prima onderneming

altijd het door mij gevraagde product op een correcte wijze behandeld en geleverd .

De headset is fijn en je hoort alles duidelijk, zelfs in een ruimte waar veel kabaal is doet die het goed.

Snelle levering, TOP product

Via de heldere website snel mijn gewenste headset gevonden. Erg tevreden over de headset, sluit perfect aan binnen onze werkzaamheden. Mijn bestelling was binnen 2 dagen in huis.

goed en snel

Zeer snelle reactie op mail en goede afhandeling van de bestelling . Ga zeker weer hier bestellen

Goeie service en goeie oortjes

Ik vind het goeie kwaliteit oortjes. De lever is goed daar in tegen heb ik wel een keer een motorola cp-040 oortje besteld met een opberg tasje. Waarvan ik het oortje geleverd kreeg zonder het opberg tasje. Ik heb wel een keer het verkeerde het oortje besteld en met goeie begeleiding ondanks het eigenlijk niet kon het oortje terug kunnen sturen zonder het doorzichtige gedeelte en het goeie oortje terug geleverd gekregen. Goeie website zeker een aanrader.

Correcte levering

Prima Bedrijf, vlotte en snelle levering, Perfect

zie boven

Ik wordt snel geholpen

Ik had oortje nodig voor, mail gestuurd met foto en ik wordt binnen 1 dag snel geholpen top.

Snelle en correcte levering

Vandaag besteld en inderdaad morgen in huis

Goede en snele verzending van top producten

De producten zijn van goede kwaliteit en netjes verpakt en wat je ziet krijg je ook.

top

top

uitstekend

Snelle levering en goed spul

Top Ervaring

Zeer prettige ervaring bestellen is erg makkelijk en snel bezorgd.

Bestellen zonder gedoe.

Snelle levering van een goed product.

Narvikweg 16D

9723TV Groningen

050-8200321

Over Portofoonheadsets.nl

Heeft u vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0)50-820 0321