Geweldig en supper geluid

Zeer fijn en snelle bezorging en fijn opberg tasje er bij geleverd echt een aanrader!!!!

Goed advies, goede kwaliteit, uitgebreid assortiment en snelle levering

Zeer prettig en professioneel geholpen. De medewerkers geven goed advies; ze weten waarover ze praten en dat heb ik nogal eens anders meegemaakt.

Top kwaliteit Kennwood oortje, zeker langs het zwembad is het een top oortje

Top kwaliteit!

Ik heb oortjes gekocht

Ik ben heel tevreden over de service en de kwaliteit van het gekochte product.

Klant vriendelijk en behulpzaam

Goed geholpen

Zeer goede service

Had een nieuw oortje voor een portofoon besteld bezorging via post Kwam ik na mijn vakantie achter dat ik er achter dat het oortje een verkeerde aansluiting had gemaild en mocht bij uitzondering omruilen alleen moest Ik de verzendkosten betalen begrijpelijk toch Hartelijk dank voor de service

Soepel bestelproces en snel en netjes geleverd.

Positief, snelle levering goede kwaliteit

Mijn bestelling was er binnen 2 dagen. En werkt Nog steeds naar toebehoren. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De prijs kwaliteit verhouding vind ik misschien met niet gelijk, ik vind dat de producten best aan de prijzige kant waren l. Dit zal er wel voor zorgen dat bij mijn volgende aankoop in deze categorie dat ik eerst opzoek ga naar een goedkopere variant.

goede kwaliteit voor een goede prijs

houdt zich aan de afspraak,

Zeer vlotte website, met snelle en correcte levering.

Website is snel en gebruiksvriendelijk, je vindt meteen wat je zoekt. Bestelproces is even vlot, en de bezorging gebeurd snel en correct.

2 keer portooortje gekocht

Beide stuk gegaan eentje vanzelf zomaar en ander omdat ik vast bleef haken ergens

geweldig

goede service en snelle levering.

Zeer snelle service

Heb zeer goede ervaring met jullie

Super oortjes

Super oortjes lekker duidelijk

Werkt perfect ,en de bestelling was er erg snel ,ben zeer tevreden

Perfect materiaal ben zeer tevreden

Ruim assortiment en redelijk op tijd bezorgd.

Ik zocht een oortje dat redelijk te dragen is onder de helm en belangrijk: door de dubbele pluggen, door de tijd heen, goed contact blijft maken met de portofoon; geen 'wel/niet contact met storing tot gevolg.

Top headset!

Mijn nieuwe headsets gebruikt tijdens mountainbiken. In ear systeem. Na 1 minuut voel je niet dat je iets draagt. Geluidskwaliteit geweldig. Ik heb heel veel spijt.........dat ik ze niet eerder gekocht heb.

Snelle service en goed product

Na wat speuren op internet bij portofoonheadsets.nl uitgekomen. 4 sets heavy duty oortjes aangeschaft voor professioneel gebruik. Dezelfde dag nog afgeleverd door een fietskoerier. Wat een service! Producten vervolgens een week lang naar volle tevredenheid in weer en wind gebruikt.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service, niet de goedkoopste maar wel telkens tot in de puntjes verzorgd! Mooie en veilige levering

Contact en afhandeling...: telkens een terechte uitdrukking van service!

Contact en afhandeling...: telkens een terechte uitdrukking van service!

Super service en advies

Goed advies en bestelling naar alle verwachting geleverd

Betrouwbaar - / klantvriendelijk bedrijf

Een bedrijf die snel bestellingen levert / goede kwaliteit van producten / adviseert als je er even niet uitkomt. Een echte aanrader voor mensen die kwaliteitsproducten willen

Perfecte snelle verzending en goede prijs kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit en prijs

Snel geleverd en netjes verpakt!

Narvikweg 16D

9723TV Groningen

050-8200321

Over Portofoonheadsets.nl

Heeft u vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0)50-820 0321