goed product

snel geleverd top service

Goed assortiment, snel geleverd.

Prima webshop. Ruime keuze in portofoon-accessoires. Ik had per ongeluk verkeerde oortjes besteld. Met één telefoontje konden deze terug en werden de juiste gelijk verzonden. Top service dus.

Super snelle levering

Had het pakket een dag later in huis. Geweldig wat een snelle levering. Zeer tevreden.

Goed en professionele service

Snelle en goede service

Top service goede kwaliteit

Tevreden met het product alleen de levering liet op zich wachten

Ik ben tevreden met het product maar het moment van leveren was enkele dagen onduidelijk. Komt waarschijnlijk door de drukke december maand voor de transporteurs. Ik verwacht vaker te gaan bestellen bij Portofoonheadsets.nl.

top

top

Snell en correct geleverd!

Voor verschillende types portofoons hadden wij nieuwe “oortjes” nodig. Deze waren snel gevonden op de website en de volgende dag al in huis

Prima en snel geleverd

Goede accessoires voor portofoons. Prettige prijzen. Snel geleverd.

Prima en snel geleverd

Goede accessoires voor portofoons. Prettige prijzen. Snel geleverd.

Snell en correct geleverd!

Ik had het product snel in huis

Ik had het product snel in huis

Dit is mijn eerste keer dat ik bij jullie bestellen Heb gedaan voor de eerste keer moet ik zeggen Dat het top is.

Goede service Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede service Goede prijs/kwaliteit verhouding

uitstekend

goed product en goed prijs en gemakkelijke site

Goed artikel en scherpe prijs en eenvoudige site

Goed artikel en scherpe prijs en eenvoudige site

Narvikweg 16D

9723TV Groningen

050-8200321

Over Portofoonheadsets.nl

Heeft u vragen? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0)50-820 0321