goede en snelle levering

Kwaliteit van het geleverde product was alles behalve goed ,eenmaal gemonteerd al met een defect.

Is correct afgewekt

Goede communicatie

Goed advies en product

Goed advies en product en snelle levering.

Servicegericht

Prima geregeld. Goede afspraken te maken. Maar is niet per definitie de goedkoopste.

volgens afspraak, goed geregeld

assortiment is voldoende om het onderhoud aan je rolluiken goed te kunnen doen.

Vlotte levering van de bestelde producten.

Service is prima

Ben goed geholpen via chat met keuze van de motor. Alleen wat jammer is dat er staat op voorraad en je dan toch wel langer dan een week moet wachten op je motor.dus als het snel moet gaan beter even navragen.

Uitstekende Service

Zeer snelle levering.

Het product werd zeer snel geleverd. Tevens was het product voorzien van een duidelijke hand/montage beschrijving. Prijs kwaliteit is hierdoor zeer goed

Snelle levering. Er was bij de 1ste levering slechts 1 stuks verstuurd i.p.v. de bestelde 6 stuks. Na de melding per mail heeft men de resterende 5 stuks snel na geleverd.

wordt erg goed geholpen

Had onderdelen besteld voor een roldeur bediening wat niet bij deze firma was gekocht en toch hebben ze mij met die deur geholpen en heb ik voor een andere deur wel spullen bij deze firma besteld en met deze instellingen wordt ik prima geholpen door de technische man aldaar.

Ik werd goed geholpen door het bedrijf.

Voorals nog niet goed

Ik heb een afstandsbediening besteld, deze zou na een paar dagen geleverd worden, ik krijg een mail dat deze bezorgd zou zijn, het is een brievenbus pakket, niets in de brievenbus, niet bij een buurvrouw op 28, dit gaat vaker verkeerd bij bestellingen. niets bij de buren, geen reactie in de buurtapp, niet afgegeven bij de afhaalpunt wanneer men niet thuis is. Rolluikonderdelen.NL en DHL blijven naar elkaar wijzen. Ik zit nog zonder afstandsbediening en ben dik 50 euro lichter. Ik bestel zeer veel via internet, ook uit China, Duitse en Nederlandse bedrijven, nog nooit iets negatiefs meegemaakt of dat iets niet werd opgelost. Ik heb bewust nog langere tijd gewacht met deze review in te vullen opdat het opgelost zou worden. nee ik raad dit bedrijf absoluut niet aan.

Supersnelle, correcte en juiste levering.

Duidelijke website Gunstig geprijsd

Günstiger Preis und schnelle Lieferung

Der Sonfy Rohrmotor war am günstigsten im Vergleich zu anderen Anbietern. Die Abwicklung war einfach (PayPal) und die Lieferung binnen 4 Tagen in Österreich. Sehr empfehlenswert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed assortiment snelle levering

Goede voorraad snelle levering

Excellent

Fast and transparent

Supper service

Supper service, perfect beholpen. Top

Bestelling makkelijk en snelle levering, prijs wel hoog

Het is een goede site en de bestelling ging makkelijk. Ook de levering gaat snel. Alleen vind ik dat het artikel erg simpel is en dat de prijs ervoor best wel hoog is. Toch heb ik het artikel nodig dus toch besteld.

Goed en snel

Makkelijke website Nette prijzen en Snel geleverd

Dacht de verkeerde behuizing van m'n afstandsbediening te hebben gekocht. Snel telefonisch contact, en hebben met me meegekeken. Deze pas ook, zeiden ze. Klopt!! Helemaal goed!!

livraison rapide

rapide et efficace

Vlotte en volgens afspraak geleverde goederen

op de site alles goed kunnen vinden, zo als het afgebeeld staat heb ik het ook keurig netjes verpakt ontvangen.

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad