Filtre

Onderdelen snel en correct gelevert

Levering te duur

Levering te duur. Zeker wanneer men dit levert op een ophaalpunt.

Zeer goed geholpen...

Bij het zoeken naar een nieuwe motor voor onze screen, werden wij zeer goed geholpen met het vinden van de juiste oplossing. Ook dat het bleek niet te passen werd er tips gegeven.

na overal zoeken was dit de plaats waar ze het hadden

snelle levering voor de perfecte match

Snel

Uiteindelijk werkt alles perfect

Wat ik miste was een handleiding voor het afstellen van de stops. Voor ik door had dat de onderste afstelstift voor de bovenste stop was heeft even geduurd.

Goede informatie voor bestelling en snelle levering

Vooraf via Whatsapp de nodige informatie verkregen over het type afstandsbediening best zou passen ter vervanging van oude type. Bestelling is nadien zeer snel geleverd!

Fantastische firma

Bestelling en levering ging zeer vlot. Bij installatie maakte ik een denkfout maar via contactformulier kreeg ik vlot het antwoord waarmee de installatie alsnog een succes werd. Top firma! Nogmaals bedankt!

Duidelijke webshop en correct geleverd

Product voldeed. Snelle levering.

Alles goed geregeld

Goede producten en snel geleverd

Alles vlot en netjes afgewerkt

Alles vlot en netjes afgewerkt

Vlugge levering

Producten in orde, proces rondom verzenden slecht.

Producten conform verwachting. Na bestellen en betalen bleef het dagen stil. Een update had fijn geweest. Kan gebeuren dat producten niet op voorraad zijn maar meld dit dan even zodat verwachting omtrent ontvangst bijgesteld kan worden.

very good

Got exactly the motor I wanted for my zipscreen, fast delivery and good customer service via the chat when I had questions.

Snel en correct!

Snel en goedkoop

Goede en snelle levering.

De goederen waren snel en goed geleverd.

Kiezen, betalen, leveren en support

Snelle en correcte levering. Op een vraag aan support werd snel gereageerd. Duidelijke communicatie van supportdesk.

goed en snel

goed en snel

Het is gewoon goed.

Uitstekend geleverd top

Goed bedrijf ik had wat meer nodig wat nodig wat niet op de webshop stond gebed en dat er bij bestellen goed berijdbaar

Koordopwinder; snel geleverd, makkelijk te installeren, werkt prima

Koordopwinder; snel geleverd, makkelijk te installeren, werkt prima

goede en snelle verzending

handzenders besteld via app contact gehad goed en snel geholpen waardoor ik meteen het goede kon bestellen en werd netjes daags erna afgeleverd zoals afgesproken prima service

Pakketje na bijna 2 weken nog niet ontvangen

Waarschijnlijk ligt dat aan post.nl maar tot nu toe geen reaktie ondernomen naar mijn idee om postnl snel te laten bezorgen dat kan alleen de verzender doen niet de ontvanger. Pas als ik onderdelen heb kan ik beoordeling vellen.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD