Filtre

Snelle levering van de bestelde onderdelen. Ook goede kwaliteit.

Precies wat ik zocht.

Structurele en overzichtelijke webshop met competitieve prijzen. Alles staat in detail uitgelegd en met enkele klikken waren mijn nieuwe onderdelen voor mijn rolluiken gekocht en snel verzonden. Het leuke was zelfs dat er een handleiding in de doos zat voor montage. En ik maar op voorhand zoeken op YouTube als DIY. Samenvatting: snel, service en uitstekend materiaal. Een aanrader!

Zeer correct.

Ondanks dat er een kleine fout in mijn levering was geslopen werd dit na een kleine mail meteen recht gezet. Zeer correcte leverancier. Ik doe in de toekomst zeker nog beroep op deze firma,

Prettig zaken doen

Ik had een vraag over een product, welke telefonisch direct beantwoord werd. Uitgebreid assortiment. Site en webshop zeer duidelijk. Bestelling werd de volgende dag volgens afspraak geleverd.

Goede kwaliteit. Snel geleverd

Goede kwaliteit Snelle levering Overzichtelijke site

Duidelijke site waar men veel info kan vinden over het materiaal, stellen van vragen via WhatsApp. Snelle levering van degelijk materiaal.

Alles zoo als het hoort kan niks anders zeggen TOP!!!

Snelle levering, en product zoals beschreven op de webshop

Uitstekend product. Snelle levering.

Uitstekend product. Snelle levering.

Niet de juiste handzender

Ik heb mn handzender ontvangen. Nu blijk ik niet de juiste handzender besteld te hebben. Retour sticker aangevraagd en via postnl gerouterneerd.

Goede en snelle service

Terugkoppeling op tijd en accuraat

Goeie prijs en snelle levering

Goeie prijs en snelle levering.

Goede service, klantgericht

Aan de telefoon ben ik geadviseerd over het juiste onderdeel, deze besteld en is in één dag geleverd

Geen Communicatie over vertraagd leveren

Het onderdeel stond in de backorder. Had bewust besteld bij deze partij om zsm de motor te krijgen, maar werd nu 4 dagen later geleverd. Pro actieve communicatie was fijn geweest.

Vriendelijke medewerkers snelle reactie op mijn vragen en correct levering.

Prima bedrijf, snelheid van handelen goed, klantenservice prima bereikbaar

Met dit bedrijf kun je prima zaken doen. Er was even iets misgegaan (ten nadele van hunzelf), maar de klantenservice was daarvoor prima bereikbaar, flexibel in hun aanpak en goed bereikbaar. Mijn beide bestellingen zijn goed en snel verwerkt. Last but not least: product is ook prima

Snelle levering aan correcte prijs.

Mooi product AL ipv PVC

Mooi product AL ipv PVC Toffe medewerkers zeer goed gewerkt

prima snelle en juiste levering

dit is precies wat ik wilde hebben

levering is prima verlopen

Het was even zoeken voor ik de juiste artikelen gevonden had. Eenmaal gevonden was de bestelling en levering snel geregeld.

Helemaal tevreden

Goed product, faire prijs en snelle levering.

Zie boven…

Top service. Duidelijke site en snelle levering.

Besteld op 11 januari. Vandaag 20 januari nog steeds niets ontvangen

Een klein pakje, onmiddellijk betaald en zogezegd onmiddellijk opgehaald door Post NL maar 9 dagen later nog niet geleverd

Niets ontvangen

Heb nooit het artikel gekregen dat ik bestelt had

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD