Goed product, snelle levering

Tevreden over alles!

Goede overzichtelijke site

Goede site waardoor makkelijk onderdelen te bestellen. Snel geleverd.

Compleet en snel geleverd.

Top product

Goeie en snelle levering zeker de moeite waard

Prima zaak

De eerste keer zaken gedaan perfect geholpen snel en correct.

Snelle levering en fijne hulp bij vragen

Supergoede service!

Een van de twee rolluik bandopwinders bleek bij montage niet goed te zijn. Na contact opgenomen te hebben is direct een nieuwe veer geleverd. Super service!

Schnelle unkomplizierte Abwicklung

2x schon bestellt. Ohne Probleme, sehr schnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

krijg wat ik bestel in goede conditie

wordt altijd goed en snel naar tevredenheid geholpen.

Snelle en goede afhandeling van het order.

Onderdelen snel geleverd

Onderdelen in het weekend besteld. Maandag werden ze al opgestuurd. Snelle levering top

Zeer snelle levering en een uitstekende band.

Uitstekend product en service

Inmiddels het 2e deel van mijn rolluiken voorzien van electromotor en afstandsbediening. Zeer goed advies gehad met goede uitleg en zorgvuldigheid. Ik ben dan ook zeer tevreden over deze dienstverlening, complimenten

Vakkundig advies, snelle en correcte levering. Top bedrijf

email gestuurd met specificieke vraag, direct antwoord met goed oplossing. Persoonlijk en professioneel. Top.

Snelle levering en de afstandsbediening werkt prima

Banden werden snel geleverd

Pakket keurig in de brievenbus gevonden. Bestelde banden waren de juiste

Delivery took 3 months!

We ordered curtain’s motors in July, they arrived in October. I needed to ask many times the situation, there wasn’t any proactive communication from your side. Our daughter’s confirmation was in the end of August which I told. Well, curtains were broken…

• Would you recommend us? No

Goede afspraken met top service

Bij keuze van het type motor wat ik nodig had al super geholpen, daarna met uitleg over instellingen mbt koppelen motor en eindafslag wederom top geholpen. Zal ik zeker bij iedereen aanbevelen

Een van de weinige partijen die de gezochte onderdelen op voorraad had en snel kon leveren. Duidelijke en goede prijs en goed te vinden op het internet.

prima produkt werkt meteen.

Sehr zu empfehlen

Vielen Dank Hat alles wunderbar geklappt Schnelle Lieferung Sehr guter Kundenservice

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer vlotte bezorging

Besteld volgende dag bezorgt

Uitstekende service en goede levering!

Vriendelijk en behulpzaam in het contact, na bestelling werd ik heel volledig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de verzending. Artikel in goede orde ontvangen en werkt prima!!

Keurig advies

ORD96538

Beste, Zeer goede en vriendelijke hulpvaardigheid, maar spijtig dat gewenste opvangveer niet kon bekomen worden. Ophangveer bovenste opening (kraag) is mini en is niet goed. We hebben opening van 10 mm nodig (bovenste kapotte veer, opening langs de buitenzijde gemeten). Me vriendelijke groeten, Louis Vancluysen

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD