Product is goed maar maakt belofte qua levering niet waar.

De website vermeld levering op maandag. Bij het afrekenen wordt gezegd dinsdag en uiteindelijk pas op woe sdag debestelling ontvangen.

Product is goed, blijft mee

Onze bandopwinder deed het niet meer. Nieuwe besteld via rolluikonderdelen.nl, snel geleverd en goed.

Top bedrijf. Snel geleverd.

Duidelijke webwinkel, producten zoals vermeld, snel geleverd. Zeer tevreden.

Prima webshop

Product snel en correct geleverd. Mooi overzichtelijke website. Goed dat men ook nog kan betalen via bankoverschrijving.

correcte levering

Levering is correct toegekomen . Volgende keer handleiding meesturen.

Overzichtelijke site en snelle levering

Breed scala aan producten en keuze.

Goed maar communicatie kan verbeterd worden!

Uiteindelijk is de bestelling goed en correct afgeleverd. Alleen de communicatie vanaf vertragingen in de bestelling t/m uitlevering daarvan kan aanzienlijk verbeterd worden! De klant heeft uiteindelijk vooruit betaald en wil weten wanneer hij geleverd krijgt! Een aspect wat te weinig belicht wordt.

goed betrouwbaar bedrijf

Bestelde artikelen snel geleverd.

Snel bezorgd en ontvangen wat ik had besteld

Product was netjes verpakt en snel geleverd.

snel en eenvoudig

ik heb 3 rol opwinders met veer bij jullie gekocht en super tevreden. Gemakkelijk te kiezen door heel veel info - details- de afmetingen op een tekening van het gekozen product - zorgt voor meer zekerheid - prijs - kwaliteit is zeer goed. montage van de roll-winder was gemakkelijk omdat er ook nog een handleiding - en foto's bij waren. snelle levering. dus echt wel tevreden. dank u

Prima stevige wielen - snelle levering - prima prijs

Ter vervanging van mijn 40 jaar oude garage deur wielen. De as is iets dikker dan het origineel, maar doordat de as in plaatstaal zit, was dit eenvoudig op te rekken. Nu even afwachten of deze nieuwe rolluik wielen ook 40 jaar meegaan. Tegen die tijd zal ik een nieuwe review in(laten)sturen. Door de degelijkheid van de kogellagers verwacht ik dit wel.

Goed en correct omschreven producten aan een hoede prijs en snelle levering

Ik ben zeer positief over deze winkel , goede informatie nette prijs en als het retour moet omdat het niet werkt op mijn systeem geen gedoe gewoon je geld retour binnen enkele dagen

Snelle levering, goed product.

Precies wat ik nodig had.

In één woord geweldig

Helemal blij met de levering

top

Goed en snel

Afspraken worden nagekomen

Groot assortiment

Mijn ervaring is zeer goed zowel de bestellingen als de communicatie per mail en telefoon. Gegroet Kees de Jong Hoge Weide 23. 4841RG Prinsenbeek

Ich bin sehr zufrieden.

Kundendienst, Versand und Lieferung war alles ganz ok. Nochmals vielen lieben Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super advies en snelle levering

Supergoed geregeld ,Ps had de oude printplaat al gerepareerd,dus tijdelijk overbodig.Reserve.

Klantvriendelijk.

Snelle levering. En klantenservice is behulpzaam met doorgeven van aansluitschema.

Zeer duidelijke uitleg en info ontvangen. Bestelling onmiddellijk ontvangen

Goede en snelle levering

Helemaal prima

Ruime keuze en snelle levering

Duidelijk te vinden wat ik nodig had. Na levering ook super simpel te installeren. Bij ons werken de overhead deuren nu op afstand bediening.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD