Snel geleverd wat ik ook snel nodig had.

Snel geleverd wat ik ook snel nodig had.

Snel en goede service

Zeer snelle service en dit aan marktprijs. Enige minpuntje is dat je extra mpet betalen voor bvb bancontact.

Peefect

Zoals je verwacht van een goed bedrijf

Uitgebreid aaanbod,correcte prijs en snel geleverd.

Goed advies, snelle levering

Duidelijkheid snel en klantvriendelijk

Heel goed binnen 2 dagen alles binnen. Per abuis had ik verkeerde kleur besteld. Contact opgenomen en kreeg snel respons. Netjes afgehandeld en alles weer binnen 2 dagen in huis. Perfect

Snel besteld snel ontvangen

Ontvangen afstandsbediening en de rolluiken zijn weer aan te sturen. Bedankr

Bestelling - levering - qualiteit uitstekend.

In de late namiddag besteld ,volgende dag reeds geleverd in Belgie Prachtig.

Snelle service, duidelijke handleiding.

Bediening voor een rolluik besteld. Installatie was een fluitje van een cent.

Schakelaar besteld , super snelle levering.

Perfect afgehandeld en de dag nadien al geleverd.

Snel en correct geleverd

Besteld via webshop en snel en correct geleverd.

Ik werd gebeld door een medewerker om te controleren of de apart bestelde adapter bedoeld was voor de meebestelde Brel hub. Omdat deze adapter al was inbegrepen bij de Brel hub zou dit dubbel op zijn. De medewerker stelde daarom voor om deze te annuleren en het geld terug te storten. Dit werd allemaal binnen twee dagen geregeld en de Brel hub bezorg. Goede service om mee te denken met de klant!

snelle levering en uitstekende servive

Webshop goede bereikbaar en nagenoeg alle onderdelen direct op voorraad. Zelfs een zwarte bandoproller werd 24 uur later al geleverd alle onderdelen tegen een concurrerende prijs

prima van bestelling tot bezorging

Met een zeer uitgebreide keuze aan materiaal is dit een uitstekende site - daar bovenop is het plaatsen van een bestelling , de betaalmogelijkheid en de bezorging steeds zeer vlot verlopen.

Goede informatie vanuit magazijn en een vlotte verzending.!

Prettig en zeer effectief.

Snelle levering en waardevol advies voor gekozen product!

Correcte levering en uitstekend advies!

Vandaag besteld . Morgen in huis top.

Top, spijtig van de verzendkosten (8euro). Maar whatsapp service was heel goed.

Snelle levering en behulpzaam

Mijn oude buismotor was nergens meer leverbaar. Met de informatie op de website een gelijkwaardige vervanger gevonden (versie 2.0). Voor de zekerheid per mail nagevraagd of dit écht de goede is. Daar werd goed en positief op gereageerd. Tevens werd aanvullende info gegeven waar nog meer op te letten. Na bestelling werd de nieuwe motor de volgende ochtend reeds geleverd.

besteld en snel ontvangen. top!

Zijkappen van een rolluik besteld past perfect en was snel geleverd.

Snel geleverd en goed materiaal

Goed product, snel geleverd

Goed product, snel geleverd

totaal positief

Het stuk voor mijn garagepoort werd prompt geleverd en er waren totaal geen negatieve ervaringen bij onze overeenkomst, Zo heb ik het graag

Het product is prima

Het leveren was niet goed .ik heb het in een afhaalsentrum moeten gaan halen.heb thuis wel zitten wachten van 12.30 tot 16.30.toen kreeg ik bericht dat het in een afhaalsentrum is geleverd. Heb 2dagen moeten wachten voor ik het kon gaan halen+het weekend zat er ook tussen te samen 4dagen wachten Patrick

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD