miscommunicatie over voorraadbeheer
Onderstaande review moet ik toch even corrigeren: er was een misverstand over wat de aanduiding 'op voorraad' betekent. Ik had 2 onderdelen besteld, terwijl er slechts 1 op voorraad was. Ik neem mijn oordeel terug, het is geen valse informatie op de website, slechts een mismatch in hoeveel producten op voorraad liggen, en een bestelling die gedaan wordt. De oplossing die door het bedrijf is geboden (annulering van de bestelling) is misschien niet wat ik had gewild, maar wel een acceptabele oplossing. Ik heb er uiteindelijk niets gekocht dus, maar alles wijst op een betrouwbare partij.
De oorspronkelijke review:
Anderhalve week geleden een onderdeel besteld, volgens de website op voorraad, dus leverbaar binnen 2 werkdagen. Vorige week al contact gehad: "foutje" in voorraadbeheer, maar de bestelling ligt bij de leverancier. Maar op de website staat nog steeds dat het product op voorraad is. Dat is dus gewoon gelogen, en een rechtstreekse overtreding van de reclame code. Ben benieuwd of het bij laks blijft of dat het nog slechter gaat worden.