Is een zeer goede product

Netjes geregeld

miscommunicatie over voorraadbeheer

Onderstaande review moet ik toch even corrigeren: er was een misverstand over wat de aanduiding 'op voorraad' betekent. Ik had 2 onderdelen besteld, terwijl er slechts 1 op voorraad was. Ik neem mijn oordeel terug, het is geen valse informatie op de website, slechts een mismatch in hoeveel producten op voorraad liggen, en een bestelling die gedaan wordt. De oplossing die door het bedrijf is geboden (annulering van de bestelling) is misschien niet wat ik had gewild, maar wel een acceptabele oplossing. Ik heb er uiteindelijk niets gekocht dus, maar alles wijst op een betrouwbare partij. De oorspronkelijke review: Anderhalve week geleden een onderdeel besteld, volgens de website op voorraad, dus leverbaar binnen 2 werkdagen. Vorige week al contact gehad: "foutje" in voorraadbeheer, maar de bestelling ligt bij de leverancier. Maar op de website staat nog steeds dat het product op voorraad is. Dat is dus gewoon gelogen, en een rechtstreekse overtreding van de reclame code. Ben benieuwd of het bij laks blijft of dat het nog slechter gaat worden.

Snel en correct geleverd

Niks op aan te merken

Snelle levering en een overzichtelijke website

Snelle levering, prima product, goede service.

Alles snel en vakkundig afgehandeld

Afstandbediening

Doet wat het moet doen.

Een aanrader

De levering was 1 dag vertraagd dus 2 dagen na bestelling binnen wat voor mij geen proble was. Vervangende buismotor voor een sunscreen was in een uurtje vervangen door een die hetzelfer en draait nu als een zonnetje. Top dus.

Alles klopte

Alles werd zeer netjes afgehandeld.

goed,snel en goedkoop

snel geleverd en goedkoper dan collega. kwaliteit artikel is prima.

Heel goed advies gekregen, een nieuwe motor voor mijn screen snel geleverd.

Aan de hand van foto’s van mijn oude motor van mijn zonnescreen heb ik nu door snelle reacties en goed advies en de snelle levering van een nieuwe weer een screen dat het doet.

Screenmotor was kennelijk niet op voorraad hetgeen ik pas bij navraag achterkwam, maar na navraag keurig op de hoogte gehouden en produkt voldeed aan verwachtingen.

Pas exact en eenvoudig te monteren

Vervanging van een motor voor het rolluik. Via app snel goed advies voor dat je besteld. Daarna geleverd zoals afgesproken

Product is goed en makkelijk te verwerken.

Helemaal top

Site is goed en duidelijk, kon daardoor in 1 keer het juiste product bestellen

Snelle levering en makkelijk te monteren

Reageerde snel op hulpvraag om juiste artikel te vinden Daarna keurig thuisgeleverd. Met duidelijke beschrijving

Zeer goede service

Kon mijn product niet vinden op de website en werd goed geholpen

Prima geholpen via de chat

Via de chat type motor kunnen bepalen en na het bestellen de volgende dag al binnen

Op tijd

Goed geregeld

Wordt heel goed met al je vragen geholpen

Werd heel goed geholpen met al me vragen ook kon ik twee verkeerd bestelde handzenders terug sturen en kreeg ik de link van de goede handzenders . En de telefoon word direct opgenomen geen wachtrijen heerlijk bedrijf .

Vertraagde levering

Blijkbaar is het product niet voorradig.

Heb een afstandsbediening bediening voor een zonnescherm besteld, voldoet aan mijn wensen. Aanvullend no uitleg gehad van Kasper.

Perfecte service

Goede snelle levering

mooie webside groot asortiment

na veel zoeken kwam ik de Rolluikonderdelen.nl tegen ,dit is in ons België land weer eens niet te vinden,dus heel blij dat ik mijn onderdeel heb gevonden en niet duur ,het iedentiek juist zelfde onderdeel en een zeer snelle verzending,onderdeel paste direct op de poort en het probleem is weer goed voor de volgende jaren

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD