mooie webside groot asortiment

na veel zoeken kwam ik de Rolluikonderdelen.nl tegen ,dit is in ons België land weer eens niet te vinden,dus heel blij dat ik mijn onderdeel heb gevonden en niet duur ,het iedentiek juist zelfde onderdeel en een zeer snelle verzending,onderdeel paste direct op de poort en het probleem is weer goed voor de volgende jaren

Slecht

Mijn bestelling via aangevraagd en ontvangen retourlabel met post.nl geretourneerd. Niets meer van vernomen, bij navraag zegt men dat het een geautomatiseerd proces is, waarbij bij ontvangst van de goederen een mail wordt gegenereerd. Nu dit niet is gebeurd is de conclusie dat men niets heeft ontvangen en ik te rade moet gaan bij Post.nl. Na er op te hebben gewezen dat er bij hen ook wel eens een foutje gemaakt kan zijn niets meer vernomen. ***

Erg goede service

Besteld dag erop al bezorgd monteren nieuwe rol haspel fluitje van een cent.

Voldoet aan de verwachting

Goede service en aflevering

Snel en correct contact en levering

Heldere uitleg vooraf, telefonisch, en daarna snelle levering van het product. Toen dat niet het juiste was kon een ruil met het wel juiste snel plaatsvinden.

Zoals steeds uitstekend

Ik heb reeds enkele keren besteld en altijd perfect afgeleverd

Goed geholpen met zoeken juiste onderdeel en installatie instructie gekregen en snelle verzending

Zeer goede ervaring

Handzender SKX1-LC

Uitgepakt en het werkt direct .

Snelle levering prijs kwaliteit verhouding goed

Snel en volgens afspraak

Snel en netjes

Snelle en kwalitatieve service.

Geleverd onderdeel helemaal naar wens. Onderdeel in 1 dag geleverd.

Tevreden

Heel goede service,

Goed product, snelle levering

Duidelijke omschrijving product op website. Snelle levering, scherpe prijs.

Vlotte verwerking en levering. Via whatsapp gemakkelijk info gekregen, topservice nadat bleek 1 st niet nodig te hebben (het was nl een set), waarna bedrag werd gecrediteerd. Prettige medewerking!

Service kan beter

Pakket snel ontvangen. Helaas moest er iets retour. Melding maken kan via enkele mogelijkheden, helaas via de mail nog geen reactie na 3dagen.

Super geregeld

De motor van mijn elektrische rolluik was kapot. Even een telefoontje en wat foto’s gestuurd over de app en had binnen 15 minuten antwoord met gelijk de goede onderdelen die jk moest bestellen.

Alles prima.

Snelle en correcte levering .

Prima product, keurige levering

Track & Trace wat laat ontvangen, maar verder alles prima op tijd. Mocht ik weer iets nodig hebben voor mijn rolluik(en) dan zal ik zeker weer bij “Rolluikonderdelen” bestellen.

Correcten op tijd bezorgd.

Ma,namelijk de onderdelen op te zoeken en snel geleverd.

Snel correct prijs/kwaliteitsverhouding prima!

helemaal goed

snel gevonden en snel ontvangen

Goed product en snelle levering.

Snel en netjes verpakt geleverd

Het bestellen ging makkelijk op de website. De levering was zoals te lezen is op de website. Helaas ontbrak er een schakelaar bij de bestelling, ik weet niet hoe er mee wordt omgegaan omdat ik dit zelf voor gekozen hebt dit zo te laten omdat ik hem achteraf niet nodig had. Maar wel jammer dat de bestelling niet compleet was.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD