na veel zoeken kwam ik de Rolluikonderdelen.nl tegen ,dit is in ons België land weer eens niet te vinden,dus heel blij dat ik mijn onderdeel heb gevonden en niet duur ,het iedentiek juist zelfde onderdeel en een zeer snelle verzending,onderdeel paste direct op de poort en het probleem is weer goed voor de volgende jaren
Mijn bestelling via aangevraagd en ontvangen retourlabel met post.nl geretourneerd. Niets meer van vernomen, bij navraag zegt men dat het een geautomatiseerd proces is, waarbij bij ontvangst van de goederen een mail wordt gegenereerd. Nu dit niet is gebeurd is de conclusie dat men niets heeft ontvangen en ik te rade moet gaan bij Post.nl. Na er op te hebben gewezen dat er bij hen ook wel eens een foutje gemaakt kan zijn niets meer vernomen. ***
Beste Maarten, Wat spijtig om te horen dat je ervaring met de retourzending niet positief was. Het is inderdaad frustrerend wanneer zendingen zoek raken. Wanneer een zending kwijt is geraakt door PostNL wordt er een case aangemaakt en soms kan het proces wat langer duren dan verwacht vanwege externe factoren, maar we staan achter onze klanten en streven naar een bevredigende oplossing. Aan je review te lezen heb jij hier geen geduld en begrip voor en probeerd op deze manier je gelijk te krijgen. Jammer dat je deze weg ingeslagen bent. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Besteld dag erop al bezorgd monteren nieuwe rol haspel fluitje van een cent.
Beste, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd dat je bestelling snel is bezorgd en dat het monteren van de nieuwe rolhaspel zo gemakkelijk was. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, staan we klaar om je te helpen! Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Goede service en aflevering
Heldere uitleg vooraf, telefonisch, en daarna snelle levering van het product. Toen dat niet het juiste was kon een ruil met het wel juiste snel plaatsvinden.
Beste, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service! We streven er altijd naar om snel en correct contact te hebben en een heldere uitleg te geven. Het doet ons goed te horen dat de ruil voor het juiste product ook vlot is verlopen. Bedankt voor je positieve feedback! Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, zijn we er graag om je te helpen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Ik heb reeds enkele keren besteld en altijd perfect afgeleverd
Beste Armand, Wat fantastisch om te horen dat je al meerdere keren tevreden bent geweest met onze service! We streven er altijd naar om uitstekende service te bieden en het doet ons enorm plezier om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Bedankt voor je trouwe steun en positieve feedback! Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Zeer goede ervaring
Beste Marion, Wat fantastisch om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad! We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen met het vinden van het juiste onderdeel en dat de installatie-instructies nuttig waren. Het doet ons enorm plezier om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Bedankt voor je positieve feedback en mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar! mvg Rolluikonderdelen.nl
Uitgepakt en het werkt direct .
Snelle levering prijs kwaliteit verhouding goed
Snel en netjes
Snelle en kwalitatieve service.
Geleverd onderdeel helemaal naar wens. Onderdeel in 1 dag geleverd.
Beste Rudy, Wat geweldig om te horen dat het geleverde onderdeel helemaal naar wens is en dat het ook nog eens binnen één dag is bezorgd! We streven ernaar om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. Bedankt voor je positieve feedback, we waarderen het enorm! Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Heel goede service,
Beste Dirk, Wat fantastisch om te horen dat je onze service als heel goed hebt ervaren! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen en het doet ons enorm plezier om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Bedankt voor je positieve feedback, het motiveert ons om zo door te blijven gaan! Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Duidelijke omschrijving product op website. Snelle levering, scherpe prijs.
Beste Dirk, Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de duidelijke omschrijving van ons product op de website, evenals de snelle levering en scherpe prijs. We waarderen je positieve feedback enorm! Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Vlotte verwerking en levering. Via whatsapp gemakkelijk info gekregen, topservice nadat bleek 1 st niet nodig te hebben (het was nl een set), waarna bedrag werd gecrediteerd. Prettige medewerking!
Beste Annette, Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! We streven er altijd naar om een vlotte verwerking en levering te garanderen, en het doet ons goed te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Het is fijn om te horen dat je onze WhatsApp-ondersteuning handig vond en dat onze medewerkers je goed hebben kunnen helpen, zelfs nadat bleek dat een van de items niet nodig was. We vinden het belangrijk om flexibel te zijn en onze klanten te ondersteunen bij elke stap van hun winkelervaring. Bedankt voor je positieve feedback en voor het kiezen van ons. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Pakket snel ontvangen. Helaas moest er iets retour. Melding maken kan via enkele mogelijkheden, helaas via de mail nog geen reactie na 3dagen.
Beste Rudie, Bedankt voor je feedback. We vinden het spijtig te horen dat je een retour wilt maken en dat je nog geen reactie hebt ontvangen via e-mail, wij hebben echter geen mail of retouraanvraag van u ontvangen. We willen je graag helpen bij het retourneren van je artikel. Naast e-mail, kun je ook contact met ons opnemen via onze app of telefoon. Op die manier kunnen we je sneller assisteren en ervoor zorgen dat je retouraanvraag snel en efficiënt wordt afgehandeld. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we kijken ernaar uit om je snel verder te helpen. Met vriendelijke groet, Team rolluikonderdelen.nl
De motor van mijn elektrische rolluik was kapot. Even een telefoontje en wat foto’s gestuurd over de app en had binnen 15 minuten antwoord met gelijk de goede onderdelen die jk moest bestellen.
Beste Yke, Wat fijn om te horen dat we je zo snel hebben kunnen helpen met het vinden van de juiste onderdelen voor je elektrische rolluik! We streven ernaar om onze klanten zo efficiënt mogelijk te ondersteunen, en het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je positieve feedback en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Snelle en correcte levering .
Beste, Bedankt voor je positieve feedback! We streven ernaar om bestellingen snel en correct af te handelen. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Track & Trace wat laat ontvangen, maar verder alles prima op tijd. Mocht ik weer iets nodig hebben voor mijn rolluik(en) dan zal ik zeker weer bij “Rolluikonderdelen” bestellen.
Beste Emil, Bedankt voor je feedback en het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld! Het spijt ons dat de Track & Trace-informatie wat laat was, maar we zijn blij dat alles verder prima op tijd is aangekomen. We waarderen het enorm dat je overweegt om in de toekomst weer bij ons te bestellen. Als je weer iets nodig hebt voor je rolluiken, staan we graag voor je klaar! Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Correcten op tijd bezorgd.
Beste Harm, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je bestelling correct en op tijd is bezorgd. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, staan we graag voor je klaar! Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Ma,namelijk de onderdelen op te zoeken en snel geleverd.
Beste Koos, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je onze service waardeert, met name het gemak van het vinden van de onderdelen en de snelle levering. Als je in de toekomst weer hulp nodig hebt, staan we graag voor je klaar! Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
snel gevonden en snel ontvangen
Goed product en snelle levering.
Het bestellen ging makkelijk op de website. De levering was zoals te lezen is op de website. Helaas ontbrak er een schakelaar bij de bestelling, ik weet niet hoe er mee wordt omgegaan omdat ik dit zelf voor gekozen hebt dit zo te laten omdat ik hem achteraf niet nodig had. Maar wel jammer dat de bestelling niet compleet was.
43 Bolderweg
Lelystad 8243 RD