Goede service, klantgericht

Aan de telefoon ben ik geadviseerd over het juiste onderdeel, deze besteld en is in één dag geleverd

Geen Communicatie over vertraagd leveren

Het onderdeel stond in de backorder. Had bewust besteld bij deze partij om zsm de motor te krijgen, maar werd nu 4 dagen later geleverd. Pro actieve communicatie was fijn geweest.

Vriendelijke medewerkers snelle reactie op mijn vragen en correct levering.

Prima bedrijf, snelheid van handelen goed, klantenservice prima bereikbaar

Met dit bedrijf kun je prima zaken doen. Er was even iets misgegaan (ten nadele van hunzelf), maar de klantenservice was daarvoor prima bereikbaar, flexibel in hun aanpak en goed bereikbaar. Mijn beide bestellingen zijn goed en snel verwerkt. Last but not least: product is ook prima

Snelle levering aan correcte prijs.

Mooi product AL ipv PVC

Mooi product AL ipv PVC Toffe medewerkers zeer goed gewerkt

prima snelle en juiste levering

dit is precies wat ik wilde hebben

levering is prima verlopen

Het was even zoeken voor ik de juiste artikelen gevonden had. Eenmaal gevonden was de bestelling en levering snel geregeld.

Helemaal tevreden

Goed product, faire prijs en snelle levering.

Zie boven…

Top service. Duidelijke site en snelle levering.

Besteld op 11 januari. Vandaag 20 januari nog steeds niets ontvangen

Een klein pakje, onmiddellijk betaald en zogezegd onmiddellijk opgehaald door Post NL maar 9 dagen later nog niet geleverd

Niets ontvangen

Heb nooit het artikel gekregen dat ik bestelt had

Snel en efficient

Snel en efficient

Loopwielen besteld voor een garagedeur Horman

Tijdens de jaarwisseling loopwielen besteld voor een garage deur, snel besteld en snel ontvangen, correct en volgens afspraak! :) Super tevreden

Prima cervice

Snel en goed.

Perfect wat ik zocht

Duidelijke info op de site, makkelijke installatie.

Top service!

Afstandbedienbare netstekkers gekocht om met mijn Somfy systeem "Tahoma switch" te bedienen. In België zijn de netstekkers met aardingspin, in Nederland met randaarding. Dit was niet duidelijk te zien op de foto's. Bleek dan ook nog eens dat deze stekkers niet compatibel zijn met de "Tahoma Switch", maar wel met de "Tahoma Box" Snelle en keurige levering. Alles moeten terugsturen. Alles is keurig gecrediteerd. Indien ik rolluikmotoren nodig weet ik ze zeker bij hun te vinden.

Op voorraad en volgende dag opgehaald!

Prima geholpen , na een bevestigt telefonisch gesprek van hoe en wat . de buismotor die ik nodig was om mijn oude te vervangen lag op voorraad en de volgende dag opgehaald in Lelystad, ik zag dat men in magazijn stellingen veel onderdelen op voorraad heeft .bij de buismotor kreeg ik netjes een handleiding. Mijn screen draait weer als een zonnetje

Super service

Had een kapotte rolluik katrol en dacht die bestaat niet meer. Na een kort whatsapp gesprek en dit zelfs na sluitingstijd bleek deze winkel het te hebben. Zelfs voor een hele scherpe prijs. Geweldige service en klantvriendelijk. Ga binnenkort een aantal extra bestellen als vervanging van mijn huidige katrollen

Goed bevallen

Vlugge levering

Vlugge levering tijdens de feestdagen

Alles in orde

Gigantische levertijd, twee keer gezegd dat het verstuurd was/ zou worden

Levering ging uitermate slecht heeft Een maand geduurd, na betaling, om wat arreteer blokjes te krijgen. We hebben er zelf drie keer achteraan gebeld en telkens zou het of was het verstuurd, maar géén track-code en geen verdere informatie. Hoop dat het bij eventuele volgende bestellingen beter gaat.

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling gedaan op 29/11 en deze tot op heden nog steeds niet ontvangen