Ik had per ongeluk 2 x het zelfde bestelling gedaan en ze hebben netje een weg gehaald en de andere snel gestuurd
Beste Paco, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring met ons. We zijn blij om te horen dat we je konden helpen nadat er per ongeluk een dubbele bestelling was geplaatst. We streven ernaar om eventuele fouten in bestellingen snel en efficiënt op te lossen. Ons team heeft direct actie ondernomen om de overbodige bestelling te annuleren en de andere bestelling snel naar je te verzenden. We begrijpen hoe belangrijk het is om een vlotte en foutloze winkelervaring te bieden, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven er altijd naar om de beste service te bieden aan onze gewaardeerde klanten zoals jij. Nogmaals bedankt voor je feedback en het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Goede communicatie en snelle levering. Zeer tevreden.
Beste Peter, Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze goede communicatie en snelle levering. Het is ons streven om een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten snel en efficiënt bij onze klanten aankomen. Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Ruim assortiment, goede kwaliteit, snelle levering. Niks te klagen dus (had een bandenwinder besteld)
Beste Wouter, Hartelijk dank voor je review! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met ons ruime assortiment, de goede kwaliteit van onze producten en de snelle levering. Het is fijn om te weten dat we aan al je verwachtingen hebben voldaan en dat je niets te klagen hebt over je bestelling van je bandenwinder. We doen ons best om een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten aan te bieden en een efficiënte service te verlenen aan al onze klanten. Als je in de toekomst nog verdere behoeften hebt, staan we altijd klaar om je opnieuw van dienst te zijn. Bedankt voor je positieve feedback en we wensen je veel plezier met je bandenwinder! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Snelle levering en goed materiaal
Beste Karien, Wat fantastisch om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het materiaal! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Bij ons doen we ons best om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden, en jouw positieve review is een geweldige beloning voor ons harde werk. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om terug te komen. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn. Bedankt voor je leuke review en veel plezier met je aankoop! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Prima plek om onderdelen te bestellen
Beste Harald, Dank je wel voor je review! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het verheugt ons te horen dat je onze plek als prima beschouwt om onderdelen te bestellen. We streven ernaar om een breed scala aan hoogwaardige onderdelen aan te bieden, zodat onze klanten precies kunnen vinden wat ze nodig hebben. Als je in de toekomst nog meer onderdelen nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar. Bedankt voor je vertrouwen in ons en we kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn! mvg Kasper Rolluikonderdelen.nl
Overzichtelijke website, snel mijn product gevonden en inderdaad binnen 1 werkdag geleverd.
Beste Jean Paul, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze website overzichtelijk vond en dat je snel het gewenste product hebt kunnen vinden. Bij ons streven we ernaar om een efficiënte en gebruiksvriendelijke winkelervaring te bieden aan onze klanten. Het is fijn om te horen dat je bestelling binnen 1 werkdag is geleverd ondanks de huidige vertragingen bij PostNL. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor je positieve review! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Kundige medewerkers die na mijn vraag direct artikel nummers konden geven.
Beste Jan, Dank u wel voor uw positieve review over onze kundige medewerkers! We zijn blij te horen dat ze u direct de juiste artikelnummers konden verstrekken. Het is ons doel om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, en het is geweldig om te weten dat we aan uw behoeften hebben kunnen voldoen. We zullen uw compliment zeker met ons team delen. Het zal hen motiveren om op dezelfde professionele manier door te gaan en anderen te helpen. Als u in de toekomst nog andere vragen of verzoeken heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te assisteren. Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling en voor uw vertrouwen in ons bedrijf. We waarderen uw steun ten zeerste. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Onbekende motor en aan de hand van foto de juiste motor gekregen
Beste Harold, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Het kan soms moeilijk zijn om het juiste product te vinden, vooral als u niet bekend bent met bepaalde merken of modellen. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten de juiste informatie krijgen en de producten ontvangen die ze nodig hebben. We zijn blij dat we met behulp van de foto's de juiste motor voor u hebben kunnen vinden. Als er in de toekomst nog vragen zijn of als u hulp nodig heeft bij andere producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te assisteren en u de best mogelijke service te bieden. Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Het team van Rolluikonderdelen.nl
onderdeel zoals beschreven juist verpakt en de volgende dag ontvangen.
Beste Frank, Bedankt voor je review, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering van je bestelling, ondanks de huidige uitdagingen en vertragingen bij PostNL. We begrijpen dat het belangrijk is om je bestelling op tijd te ontvangen en doen ons best om ervoor te zorgen dat dit gebeurt. Het is goed om te weten dat het onderdeel zoals beschreven was en op de juiste manier verpakt was. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en dat ze veilig en goed beschermd worden verzonden. Bedankt voor je vertrouwen in onze service. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we altijd klaar om je te helpen. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
vlot besteld en binnen gekregen
Beste Lex, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons. We zijn blij te horen dat uw bestelling vlot is verlopen en dat u uw product binnen een korte tijd hebt ontvangen. Bij Rolluikonderdelen.nl streven we er altijd naar om een soepele en efficiënte bestelervaring te bieden aan al onze klanten. We begrijpen dat het belangrijk is om uw bestelling snel en betrouwbaar te ontvangen, en we doen ons uiterste best om aan deze verwachtingen te voldoen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn en u een uitstekende service te bieden. Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback. We waarderen uw steun en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Het team van Rolluikonderdelen.nl
De bestelling was snel geleverd, toen bleek dat ik de verkeerd onderdelen had besteld, werd na chat contact, waar snel op werd gereageerd, het juiste onderdeel snel toegezonden.
Beste Rick, Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring met ons. We zijn verheugd om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat ons klantenserviceteam u effectief heeft kunnen helpen nadat bleek dat u de verkeerde onderdelen had besteld. Bij Rolluikonderdelen.nl is het ons doel om onze klanten te voorzien van een soepele en probleemloze winkelervaring, vanaf het moment van bestellen tot aan de levering. We begrijpen dat vergissingen kunnen gebeuren bij het bestellen van onderdelen, en we zijn blij dat ons chatteam snel en adequaat heeft gereageerd om het probleem op te lossen. Het verheugt ons te horen dat het juiste onderdeel snel naar u is verzonden. We werken hard om ervoor te zorgen dat klachten en vragen snel en efficiënt worden afgehandeld, zodat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te assisteren en ervoor te zorgen dat u de juiste producten ontvangt. Nogmaals bedankt voor uw feedback. We stellen uw begrip en geduld op prijs, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Het team van Rolluikonderdelen.nl
Duidelijke omschrijving en afbeelding op de site. Eenvoudige digitale bestel procedure. Goede emailcommunicatie over aankoop, betaling en levering!
Beste Leo, Hartelijk dank voor je review, we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met de duidelijke omschrijving en afbeeldingen op onze website. We streven ernaar om onze klanten een helder beeld te geven van onze producten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Daarnaast zijn we blij dat je onze eenvoudige digitale bestelprocedure waardeert. We begrijpen dat het belangrijk is dat het bestelproces soepel en gebruiksvriendelijk verloopt, en we doen ons best om het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Ook bedankt voor je complimenten over onze emailcommunicatie. We vinden het belangrijk om je op de hoogte te houden van elke stap in het proces, van aankoop tot betaling en levering. Goede communicatie is voor ons essentieel om ervoor te zorgen dat je een positieve winkelervaring hebt. Nogmaals, bedankt voor je feedback en vertrouwen in onze service. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
snelle bezorging en goed product
Beste Riet, Bedankt voor je korte en bondige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle bezorging als het goede product dat je hebt ontvangen. Het is ons doel om onze klanten de best mogelijke service te bieden, inclusief een vlotte levering en hoogwaardige producten. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we klaar om je weer van dienst te zijn. Bedankt en tot de volgende keer! Team Rolluikonderdelen.nl
Perfecte afhandeling van vragen en levering van de producten
Beste Gerard, Bedankt dat je tijd genomen heb om een review te schrijven, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de afhandeling van je vragen en de levering van de producten. Klantenservice en een vlotte levering zijn voor ons van groot belang, dus het doet ons goed om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om deze positieve ervaring met ons te delen. Als je in de toekomst nog meer vragen hebt of op zoek bent naar andere producten, staan we altijd klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! mvg Kasper Rolluikonderdelen.nl
Het advies, snelle levering en kwaliteit ben ik zeer over te spreken. Zou zeker weer spullen bestellen als ik die nodig heb. En dan het strikje om de levering maakte het helemaal af. Keep up de good work guys. Gr Daan
Beste Daan, Bedankt voor je review, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons advies, de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Het doet ons altijd goed om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. En natuurlijk zijn we blij dat het strikje om de levering het helemaal afmaakte! We vinden het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de details en een positieve ervaring te creëren voor onze klanten. Wat moeten we volgende keer voor je regelen om een 10 te scoren :) We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze geweldige feedback met ons te delen. We blijven ons best doen om je de beste service en producten te bieden. Keep up de good work and happy shopping! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Ik heb een advies gekregen om dit zonnescherm te "elektrificeren". Met daarbij een overzicht van de benodigde onderdelen. Alles werkt nu perfekt. Deze firma is de enige die nog onderdelen kan leveren voor dit type scherm. Ook de communicatie vis WhatsApp werkt voortreffelijk
Beste Peter, Bedankt voor je positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Bij ons bedrijf streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen en service te bieden, zelfs voor specifieke behoeften zoals het electrisch maken van een zonnescherm. Onze deskundige medewerkers hebben je voorzien van een advies en een overzicht van de benodigde onderdelen, zodat je het gewenste resultaat kon bereiken. We zijn blij om te horen dat alles nu perfect werkt. Bovendien zijn we trots om te horen dat wij de enige firma zijn die nog onderdelen kunnen leveren voor dit specifieke type scherm. We begrijpen hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot de juiste onderdelen, vooral wanneer andere bedrijven deze mogelijk niet kunnen leveren. Ons team doet er alles aan om een breed scala aan producten en oplossingen beschikbaar te stellen, zelfs voor wat minder gangbare modellen. We zijn verheugd te horen dat onze communicatie via WhatsApp voortreffelijk verloopt. We hechten veel waarde aan een effectieve en efficiënte communicatie met onze klanten. Het gebruik van moderne communicatiekanalen stelt ons in staat om snel te reageren en vragen of verzoeken op een soepele manier af te handelen. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en het vertrouwen dat je in ons bedrijf hebt gesteld. Mocht je in de toekomst nog verdere ondersteuning nodig hebben, staan we klaar om je te helpen. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Prima bezorgd prima artikel keurig verpakt prima bedrijf
Beste Jan, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat zowel de bezorging als het artikel naar tevredenheid waren. Bij ons streven we er altijd naar om producten zorgvuldig te verpakken, zodat ze in goede staat bij onze klanten aankomen. We zijn trots op ons bedrijf en streven ernaar om uitstekende service te bieden. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om weer bij ons langs te komen. We helpen je graag verder! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
De nieuwe afstandsbediening werd stipt en correct geleverd. Met de instructies bij de afstandsbediening, kon ik de nieuwe afstandsbediening niet programmeren. Bij de productomschrijving van van de model Eldat Easywave RT32 250-302 - 4-kanaals handzender 868 Mhz stond ook beschreven hoe ik de handzender kon programmeren met behulp van de oude handzender en dat lukte perfect.
Beset Ignaas, Bedankt voor je feedback! Het is geweldig om te horen dat de nieuwe afstandsbediening stipt en correct werd geleverd. Hoewel de instructies bij de afstandsbediening je niet hebben geholpen bij het programmeren, is het fantastisch dat de productomschrijving van de Eldat Easywave RT32 250-302 - 4-kanaals handzender 868 Mhz precies beschreef hoe je de handzender kunt programmeren met behulp van de oude handzender. Soms is het gewoon een kwestie van de juiste informatie vinden en het op de juiste manier toepassen. mijn complimenten voor jouw doorzettingsvermogen en het succesvol programmeren van de handzender! Veel plezier met je nieuwe afstandsbediening. mvg Kasper Rolluikonderdelen.nl
Onderdeel snel geleverd, en goede kwaliteit
Beste Roger, Hartelijk dank voor het delen van je positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat het onderdeel snel bij je is geleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit ervan. Wij streven ernaar om onze producten van goede kwaliteit te leveren en onze klanten een efficiënte service te bieden, We zijn dankbaar voor je waardering en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Kort, duidelijk en snelle afhandeling
Beste Maria, Bedankt voor je leuke en beknopte review! We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om je positieve ervaring met onze snelle afhandeling te delen. Bij Rolluikonderdelen streven we ernaar om efficiënte service te bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Het doet ons goed te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan met een duidelijke en snelle afhandeling. We begrijpen dat tijd kostbaar is en streven ernaar om elke stap van het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zijn trots op ons team dat zich inzet voor een vlotte en probleemloze ervaring voor onze klanten. Als er in de toekomst nog iets is waar we je bij kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je van dienst te zijn! Nogmaals bedankt voor je geweldige feedback. We wensen je een fantastische dag en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn bij Rolluikonderdelen! Kasper Rolluikonderdelen.nl
Democratische prijzen
Beste Rudi, Bedankt voor je review, we zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze democratische prijzen. Het is ons doel om kwaliteit te bieden tegen een betaalbare en eerlijke prijs. We willen ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van ons aanbod zonder de bank te breken. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar om je verder te helpen. We doen ons best om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze service. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback. We wensen je een fijne dag en hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen! Kasper Rolluikonderdelen.nl
Enig minpunt is dat je niet zelf kan kiezen voor bezorgdienst. Nu alleen afhankelijk van Postnl met hun slechte en late dienstverlening.
Beste Joris, Bedankt voor het delen van je feedback! We begrijpen dat je graag meer controle zou willen hebben over de bezorgdienst bij je bestelling. We werken constant aan het verbeteren van onze verzendopties om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Op dit moment zijn we voor de bezorging afhankelijk van PostNL welke inderdaad de laatste tijd behoorlijk wat steken laat vallen. We hebben tot nu toe samengewerkt met DHL en PostNL en beide hebben zo goede en slechte kanten. We nemen jouw opmerkingen serieus en zullen ons best doen om de kwaliteit van de bezorgdienst verder te verbeteren. We onderzoeken ook mogelijkheden om alternatieve bezorgdiensten aan te bieden, zodat je meer keuzemogelijkheden hebt bij het plaatsen van je bestelling. We waarderen je geduld en begrip, en we hopen dat je in de toekomst een positievere ervaring zult hebben met onze bezorgservice. Mocht je nog andere vragen of suggesties hebben, staan we altijd voor je klaar om te helpen. Met vriendelijke groeten, Kasper Rolluikonderdelen.nl
Omruilen geen probleem
Beste Nico, Bedankt voor je review! We streven ernaar om onze klanten een naadloze en probleemloze bestelling te bieden, een soepele omruiling hoort daar bij. Bij Rolluikonderdelen begrijpen we dat er situaties kunnen ontstaan waarin een omruiling noodzakelijk is, en we vinden het belangrijk om daar flexibel en begripvol in te zijn. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of behoefte hebben aan verdere ondersteuning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de beste oplossing krijgt. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Kasper Rolluikonderdelen.nl
Ik moest een nieuwe motor hebben voor mijn zonnescherm en die heb ik gevonden bij Rolluikonderdelen geweldig geholpen goed advies motor zit er in en het werkt Klasse dank jullie wel
Beste Jan, Bedankt voor je fantastische review! We zijn verheugd te horen dat je bij Rolluikonderdelen de perfecte motor voor je zonnescherm hebt gevonden. Ons team streeft er altijd naar om uitstekende service te bieden en klanten te voorzien van deskundig advies. Het doet ons goed te horen dat de motor probleemloos is geïnstalleerd en naar tevredenheid werkt. We streven ernaar om hoogwaardige producten van de beste kwaliteit aan te bieden, zodat onze klanten langdurig kunnen genieten van hun aankoop. We willen je bedanken voor het vertrouwen in onze producten en service. Mocht je in de toekomst nog verdere ondersteuning nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt en veel plezier met je vernieuwde zonnescherm! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
De website gaf het product aan als in voorraad. Vandaar besteld om het de volgende dag te ontvangen. Helaas bleek dit niet het geval te zijn. Na enige mail communicatie werd dit duidelijk. Voor het vervolg wordt goed gecommuniceerd, en enkele dagen later het product ontvangen. Ergo: Pas de website aan op de werkelijke voorraad om ergernis te voorkomen en niet alleen omzet boeken.
Beste Harry, Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. We vinden het vervelend dat het product niet direct verstuurd was, het lag wel op voorraad, maar magazijn had niet goed gekeken. We begrijpen dat dit voor verwarring heeft gezorgd en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We erkennen het belang van accurate voorraadinformatie en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat dit soort situaties in de toekomst worden voorkomen. We zijn blij te horen dat de communicatie nadien goed verliep en dat je het product uiteindelijk enkele dagen later hebt ontvangen. We blijven ons inzetten om onze klantenservice te verbeteren en je feedback zal ons helpen om onze processen verder te optimaliseren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We waarderen je begrip en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. mvg Kasper Rolluikonderdelen.nl
Bolderweg 43
8243 RD Lelystad