Overzichtelijke website, veel keuze, makkelijk betalen en optijd geleverd.

Super service

Doe zo verder

goede duidelijke site

100% service na contactname en antwoord binnen de 24 uur!

snelle service en afhandeling.

Had verkeerde Nm ingebracht. Met een watsapp ingelicht.Een nieuwe besteld.De eerste terug gestuurd.Twee dagen later alles vereffend.TOP

Positieve ervaring

Eerst waren rolluikveren met de verkeerde lengte geleverd. Maar na contact met de klantendienst van rolluikonderdelen werd dit rechtgezet en werden de juiste veren bezorgd.

Perfect: doen wat er beloofd is

Niks aan toe te voegen….

Goede respons via chat. Duidelijk en snel. En vlotte levering.

Nette bezorging goed advis

Buismotor bestelt maar net de verkeerde ringen bijbesteld. Advies gevraagd via chat. Goed snel advies terug en nieuwe ringen besteld. Top

Tevreden

Makkelijk bestellen, snelle levering. Jammer dat levering in België niet gratis is. En misschien beschrijving bij loopwiel garage deur, vanuit welke positie je links of rechts zien. Ik had dus de verkeerde. Uiteindelijk 2e besteld, Jammer dat ik 2× leveringskosten moest betalen.

Super snelle en correcte levering

Doen wat ze zeggen en goed product

Snel en goed

Onderdelen snel en correct gelevert

Levering te duur

Levering te duur. Zeker wanneer men dit levert op een ophaalpunt.

Zeer goed geholpen...

Bij het zoeken naar een nieuwe motor voor onze screen, werden wij zeer goed geholpen met het vinden van de juiste oplossing. Ook dat het bleek niet te passen werd er tips gegeven.

na overal zoeken was dit de plaats waar ze het hadden

snelle levering voor de perfecte match

Snel

Uiteindelijk werkt alles perfect

Wat ik miste was een handleiding voor het afstellen van de stops. Voor ik door had dat de onderste afstelstift voor de bovenste stop was heeft even geduurd.

Goede informatie voor bestelling en snelle levering

Vooraf via Whatsapp de nodige informatie verkregen over het type afstandsbediening best zou passen ter vervanging van oude type. Bestelling is nadien zeer snel geleverd!

Fantastische firma

Bestelling en levering ging zeer vlot. Bij installatie maakte ik een denkfout maar via contactformulier kreeg ik vlot het antwoord waarmee de installatie alsnog een succes werd. Top firma! Nogmaals bedankt!

Duidelijke webshop en correct geleverd

Product voldeed. Snelle levering.

Alles goed geregeld

Goede producten en snel geleverd

Alles vlot en netjes afgewerkt

Alles vlot en netjes afgewerkt

Vlugge levering

Producten in orde, proces rondom verzenden slecht.

Producten conform verwachting. Na bestellen en betalen bleef het dagen stil. Een update had fijn geweest. Kan gebeuren dat producten niet op voorraad zijn maar meld dit dan even zodat verwachting omtrent ontvangst bijgesteld kan worden.

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad