Goed.

Ze doen hun uiterste best om iets voor de klant, dus mij, te regelen. Dat niemand alles op voorraad heeft begrijp ik. Maar de inzet is 100 %. Dat is belangrijk. Er was iets fout gegaan in het magazijn. Dan weet ik tenminste dat ik met mensen zaken doe. Alles is weer keurig opgelost. Ook retour goederen worden keurig terug betaald op de rekening. Een bedrijf waar je zaken mee kunt doen.

Uitermate correct dus prima

Goed product

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede prijs, service en snelle levering

Producten prima, maar onvriendelijke klantenservice bij vraag over levering

Trace & trace code niet ontvangen, mail gezonden naar klantenservice, deze meneer had niet zijn beste met de klant voor.

Snel en goed

Heb gekregen wat ik bestelde voor een goede prijs

Snelle levering en goede service

Product was snel geleverd en eenvoudig te installeren. Bij het programmeren liep ik tegen een onduidelijkheid aan. Hier werd telefonisch goede toelichting op gegeven waardoor de programmering uiteindelijk lukte. Prima service.

Snel geleverd goed advies

Ik heb voor mijn onderdeel van mijn rolluik contact opgenomen en zeer snel het juiste onderdeel ontvangen.Perfect.

Uiteindelijk vlotte levering, maar een beetje proactief zijn zou leuk zijn.

Ik had een defecte rolluik motor, waarvoor er een vervanging besteld was bij jullie. Op de site kan je nergens zien of deze op voorraad zijn of niet, en wat eventuele leveringstermijnen zijn. Na enkel dagen niets te horen van jullie, nam ik contact op via whatsapp maar daar heb ik nooit een response op gehad. Nog wat later heb ik dan een poging ondernomen via mail, en daar kreeg ik te horen dat de leveringstermijn 3 weken was. Pas nadat ik vroeg achter een alternatief, is dit voorgesteld en snel geleverd. Het had leuk geweest dat jullie al direct na bestelling zouden laten weten dat er een lange leveringstermijn is en een eventueel ander alternatief voorstellen. Dit had een hele tijd (in het donker) bespaard. Johan

Simpel bestellen op tijd geleverd en werkt weer super

Super deal

Zeer goede ondersteuning bij het vinden van mijn juiste onderdelen Wat ik nodig had voor een rolluik van 17 jaar oud. Alles werkt met ook een nieuwe motor weer als nieuw.

Snelle service en in huis. Werkt naar behoren ben er blij mee

precies wat je hoop te verwachten, prima gedaan

precies wat je hoop te verwachten, prima gedaan

Snelle correcte levering

Eenvoudig te bestellen, goede informatie en snelle levering

Vlot, goed en goede service

Niets aan toe te voegen!

perfect

snelle service en top materiaal in goede verpakking echt super

Uitgebreid onderdelen programma, duidelijke website en uiterst snelle levering

Uitgebreid onderdelen programma, duidelijke website en uiterst snelle levering

gelijk gevonden wat ik zocht!

duidelijke site en genoeg spullen op voorraad.

Maar lever er ook de nodige schroeven bij.

snelle levering en goede inforamtie over de specificaties van onderdelen.

snelle levering en goede inforamtie over de specificaties van onderdelen.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden, Vriendelijk , en zeer hulpzaam aan de watchap lijn . Zeker een aanrader

Goede prijs en snel geleverd

Somfy rolluikmotoren

Zeer tevreden met de levering.

Goede telefonische hulp gehad en vlotte levering.

Snel en goed

Mijn bestelling is snel verstuurd. Communicatie via mail over de verzending was prima geregeld.

Bolderweg 43

8243 RD Lelystad