Pas très commercial
Makkelijk zelf je banden van je rolluiken te verwisselen. Gelijk een nieuw opwind mechanisme en alles is weer netjes
Via WhatsApp heb ik de situatie uitgelegd. De reactie duurde even, maar Rolluikonderdelen.nl stuurde ons vervolgens wel de exacte boodschappenlijst, die we met gemak konden intoetsen oo de webshop en afrekenen. Levering was vlot en compleet. Alles paste perfect bij montage, dus de juiste artikelen. Al was er nog heel even een verwarring doordat er geen stroom op het motortje leek te staan, maar na een belletje aan Rolluikonderdelen.nl bleek dat een kwestie van aandraaien en toen per direct verholpen. Wel was het zo, dat we een factuur met BTW ontvingen als zakelijke klant en bovendien intracommunautaire transactie. We schreven twee keer naar Rolluikonderdelen.nl om een correcte factuur, omdat we geen Nederlandse btw kunnen terugvorderen. Jammer dat daar geen reactie op terugkwam. Dus, op dat laatste deeltje na zijn we tevreden
Online besteld en product werd snel geleverd.
Bestelde onderdeel snel geleverd en past prima.
entreprise très sérieuse et réactive, service et livraison très rapide, que demander de plus ?
Motor vervangen Somfy, snel geleverd, past perfect. Rolluik werkt terug prima. Heb wel instelkastje voor Somfy wt motoren moeten aanschaffen voor afstellen.
De goederen werden later geleverd dan beloofd wegens foutje in het magazijn. Dit kan gebeuren. De communicatie daarrond was in eerste instantie correct maar later wat minder. Na een tweetal weken werd het bestelde dan toch correct geleverd. De vragen gesteld via de chatfunctie werden vlot en snel beantwoord waardoor de keuze van de correcte goederen vlot is verlopen.
Originele beoordeling
Op mijn vraag van levertermijn nog geen reactie mogen ontvangen. Communicatie moet beter.
In 10 minuten vakkundig advies met betrekking tot het plaatsen van somfy rolluik motor voor onze 100 jaar oude houten rolluiken.
Op 24/10/2024 meld ik een probleem met de installatie van de SELVE Home Server 2. Tot op heden nog steeds geen antwoord mogen ontvangen.
Beste Walter, Heeft u één e-mail gestuurd en daar nog geen antwoord op ontvangen? Soms komt het voor dat een e-mail niet aankomt of per ongeluk in de spam terechtkomt. Ik ben niet helemaal zeker van de bedoeling van uw review, maar begrijp dat het wellicht een uiting van uw frustratie is. Wanneer de installatie nog steeds niet gelukt is zal dit u zeker niet verder helpen. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Ik ben zeer tevreden over de snelle uitvoering van mijn bestelling. Vooral de geboden hulp bij het het zoeken van het juiste vervangapparaat apprecieer ik zeer. Hierdoor kon de herstelling vlot en correct gebeuren.
Goeie service en materiaal zeer goed
we hadden een paar maanden geleden een motortje voor ons rolluik gekocht en deze zelf vervangen. Het was simpel om te doen en we bespaarde al snel minstens 300 euro. Het werkt perfect. Nu zijn de bovenste 2 rolluiken aan vervanging toe en we hebben gelijk hier 2 motortjes gekocht en plaatsen deze ook weer zelf. De levering is snel en goed.
Thank you for the excellent product and outstanding support! I really appreciate your timely delivery and the extra effort in following up on the DHL issues for me. Your attention to detail and customer care truly stand out. Highly Recommended!
alles op tijd geleverd en duidelijke handleiding.Het is een aanrader.
Behulpzaam en vriendelijk
nieuwe motor besteld en prima geleverd
Ik vond alles wat ik nodig had voor de vervanging van een defecte rolluikmotor bij rolluikonderdelen.be.
Aangenaam verrast hoe klantvriendelijk en efficient het bestellen kan bij Rolluikonderdelen.
Beste Sedney, Bedankt voor uw review! We zijn ontzettend blij te horen dat u aangenaam verrast bent door onze klantvriendelijke en efficiënte service. Het is geweldig om te weten dat u ons met vertrouwen als vaste klant ziet. We kijken ernaar uit om u in de toekomst net zo goed van dienst te zijn! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
More than happy about the Items I've ordered. Shipping was quick, items were very well priced.
Dear Kaloyan, Thank you so much for your fantastic review! We're delighted to hear that you're more than happy with the items you ordered. It's great to know that the shipping was quick and that you found our prices reasonable. We look forward to serving you again in the future! Best regards, Team Rolluikonderdelen.nl
David, Merci beaucoup pour votre excellent avis ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de notre service et que vous nous recommanderiez. Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau à l'avenir ! Cordialement, L'équipe de Rolluikonderdelen.nl
Sehr schnell aufmerksam immer wieder gerne
Mike, Vielen Dank für uw positive Bewertung! Wir freuen uns, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind und bedanken uns für uw Vertrauen. Wir stehen Ihnen jederzeit gerne zur Verfügung und freuen uns auf uw nächste Bestellung. Mit freundlichen Grüßen, Ihr Team von Rolluikonderdelen.nl
Heb mijn pakje nog steeds niet ontvangen heb ze er meerdere malen van op de hoogte gesteld .
Beste Anniek, We begrijpen dat het vervelend is dat uw zending vertraging heeft opgelopen. We hebben al twee keer contact gehad waarin we uitleg hebben gegeven over de vertraging bij PostNL. U vroeg toen of dit vaak voorkomt, en we hebben uitgelegd dat het soms kan gebeuren, maar dat de meeste zendingen alsnog netjes worden bezorgd. Mocht dat niet het geval zijn, lossen wij dit uiteraard op. We vinden het jammer dat u op basis van deze situatie direct een review heeft geplaatst. Wij staan er volledig achter dat uw bestelling op een goede manier bij u terechtkomt, en we doen er alles aan om dit te waarborgen. Het plaatsen van een review verandert helaas niets aan de snelheid van de zending. We waarderen het als u ons de kans geeft om dit netjes voor u af te handelen. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Snel het onderdeel gevonden wat ik nodig had om mijn rolluiken te herstellen. Snelle levering, product mooi verpakt en in perfecte staat. Helemaal tevreden mee.
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze overzichtelijke site en de snelle levering. Fijn dat het onderdeel goed verpakt en in perfecte staat bij u is aangekomen. We waarderen uw vertrouwen en staan graag voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Goed product , makkelijk te monteren en af te regelen
Bolderweg 43
8243 RD Lelystad