Alles klopt
Beste Bram, Bedankt voor uw feedback, we zijn verheugd te horen dat alles naar wens is en dat u tevreden bent met onze service/product. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We stellen uw steun op prijs en kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Goed advies, snelle levering
Beste CHris, Bedankt voor uw review, we waarderen uw vriendelijke woorden over onze service. Het doet ons goed te horen dat ons advies en de snelheid van levering aan uw verwachtingen hebben voldaan. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat we daarin zijn geslaagd. Als u in de toekomst nog meer producten of hulp nodig heeft, staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Ik had enkele vragen over een vervanging van een rolluikmotor die moest vervangen worden. Ik werd zeer zeer goed geholpen met goed advies.
Beste Rodrigue, Hartelijk bedankt voor uw review, we zijn erg blij om te horen dat ons WhatsApp-kanaal u goed van dienst is geweest en dat u tevreden bent over de geboden hulp. Het doet ons goed te weten dat we u goed hebben kunnen adviseren met betrekking tot de vervanging van de rolluikmotor. Klantenservice en advies op maat zijn voor ons van groot belang, en het is fijn om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Mocht u in de toekomst nog meer vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om weer contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Product werd redelijk op tijd via brievenbuspakket geleverd. Helaas is er geen retour procedure en moet zelf worden retour gestuurd. Op 9 aug retour gestuurd en vandaag op 17 aug nog geen ontvangstbevestiging.
Beste Bart, Bedankt voor uw feedback en onze excuses voor eventuele verwarring met betrekking tot dit proces. We willen graag verduidelijken dat onze retourprocedure duidelijk wordt beschreven op onze webshop - https://www.rolluikonderdelen.nl/service/retourneren/ - om ervoor te zorgen dat klanten op de hoogte zijn van de stappen die ze moeten volgen om een product terug te sturen. In deze procedure staat omgeschreven dat wij u een retour etiket versturen per e-mail, die u op het pakket kunt plakken, alvorens u deze naar een PostNL lokatie brengt. Middels de track and trace van uw retourzending had u deze zending kunnen volgen. We begrijpen dat u uw retourzending op 9 augustus heeft verzonden en dat u nog geen ontvangstbevestiging heeft ontvangen tot op heden. Onze retourzendingen worden verwerkt op de dag van ontvangst. Wij nemen aan dat u begrijpt dat een eventuele vertraging in het verzendproces buiten onze controle is. Zodra wij uw retour ontvangen hebben zal deze verwerkt worden. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon, mail of app. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Snelle levering, van juiste produkt. Goede info via mail
Beste Caat, Hartelijk dank voor uw feedback, we zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en het juiste product dat u hebt ontvangen. Ons team streeft er altijd naar om een vlekkeloze ervaring te bieden, van bestelling tot levering. We zijn ook blij dat u de waarde hebt gezien in de informatie die we via e-mail verstrekken. Als u in de toekomst nog meer producten of informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Levering heeft wat lang op zich laten waten
Beste Jeroen, Bedankt voor uw feedback over de functionaliteit van het product. We zijn blij om te horen dat het goed werkt voor u. Onze excuses voor de vertraging in de levering. We begrijpen dat een tijdige levering belangrijk is en we streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. We zullen uw opmerking zeker ter harte nemen en ons best doen om in de toekomst eventuele leveringsvertragingen te minimaliseren. Als u nog verdere vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen assisteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen uw begrip en kijken ernaar uit om u in de toekomst een nog betere ervaring te bieden. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Beste Gerard, Hartelijk bedankt voor uw review, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw bestelling. Ons team streeft er altijd naar om de bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. Mocht u in de toekomst nog meer producten of diensten nodig hebben, aarzel dan niet om weer bij ons langs te komen. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Duidelijk advies en snelle levering.
Beste Tjerk, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met ons duidelijke advies en de snelle levering van uw bestelling. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
De bestelling werd vlot afgehandeld maar de levering door PostNL liet echt te wensen over. Levering uit China werd eerder geleverd dan een levering uit Nederland. Maar daar kan Rolluikonderdelen.nl niets aan doen
Beste Alain, Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat de afhandeling van uw bestelling soepel verliep. We begrijpen dat de levering door PostNL helaas niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het zelfs zo was dat een levering uit China eerder arriveerde dan een levering uit Nederland. Dit is zeker frustrerend en we begrijpen uw teleurstelling. Hoewel we inderdaad geen invloed hebben op externe verzenddiensten zoals PostNL, betreuren we het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en zullen uw feedback ter harte nemen om eventuele toekomstige problemen met verzending te minimaliseren. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en uw ervaring te verbeteren. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Efficient and professional - great purchase experience.
Thank you so much for taking the time to leave such a positive review! We're thrilled to hear that you had an efficient and professional experience with us. Delivering great service is our top priority, and we're delighted that your purchase experience was up to your expectations. If you ever need any assistance or have more questions about rollershutter parts, feel free to reach out. We're here to help. Once again, thank you for choosing Rolluikonderdelen.nl!
prima om zaken mee te doen. Geweldig hoe de communicatie via whattsapp verloopt. Gewoon goed en snel. Volgende keer weer.
Beste Kees, Bedankt voor uw review, fijn te te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Rolluikonderdelen.nl. Het doet ons goed te weten dat onze communicatie via WhatsApp u goed bevalt en dat u de service als snel en efficiënt hebt ervaren. Uw positieve feedback motiveert ons om continu te streven naar de best mogelijke service. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Als u nog verdere vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals dank voor uw vertrouwen in ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Klantenservicemedewerker Rolluikonderdelen.nl
Snel geleverd, voldoet aan de omschrijving.
Beste Rob, Dank u wel voor uw feedback, we zijn blij te horen dat uw bestelling snel is geleverd en voldoet aan uw verwachtingen. Mocht u in de toekomst nog verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Klantenservicemedewerker Rolluikonderdelen.nl
Snelle levering, één artikel werkte niet helemaal goed. Meteen nieuwe toegezonden gekregen zonder extra kosten. TOP !!
Beste Ron, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze service. We waarderen uw feedback en zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw bestelling. Het spijt ons echter dat één van de artikelen niet goed leek te functioneren. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat u de juiste producten ontvangt die naar behoren functioneren. We waarderen uw begrip en geduld terwijl we deze kwestie hebben opgelost. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om eventuele problemen snel op te lossen, zonder dat dit extra kosten voor u meebrengt. Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben of hulp nodig hebben bij uw rolluikonderdelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om u te assisteren. Met vriendelijke groet, Klantenservicemedewerker Rolluikonderdelen.nl
Alles geleverd en helemaal in orde.
Beste heer of mevrouw Hurenkamp, Dank u wel voor uw review en uw feedback over uw recente bestelling bij ons. We zijn blij te horen dat alles naar tevredenheid is geleverd en dat uw bestelling in perfecte staat was. We willen graag even reageren op uw opmerking betreffende de levertijd. Volgens onze gegevens is uw bestelling op 26 juli geplaatst en hebben we deze met op 27 juli bij u afgeleverd. Hierdoor begrijpen we uw opmerking over een vertraging van 4 weken niet. We vermoeden dat er mogelijk een misverstand is opgetreden of dat het gaat om een andere bestelling. Desondanks zijn we blij dat we uw bestelling binnen de aangegeven tijd hebben kunnen afleveren en dat u tevreden bent met het resultaat. Hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Original anmeldelse
Alles geleverd en helemaal in orde. Heeft alleen 4 weken langer geduurd dan was aangegeven.
onderdeel stuk hebben het juiste vervangen onderdeel geleverd. cijfer een dikke 10
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw review, we zijn blij om te horen dat we u het juiste vervangende onderdeel hebben geleverd en dat u tevreden bent met onze service. Een dikke 10 van u is echt een blijk van waardering waar we trots op zijn! Bij onze onderneming is klanttevredenheid onze topprioriteit, en we streven er altijd naar om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben. Het doet ons dan ook veel plezier om te vernemen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Ik had wat vragen over welk soort apparaatje ik nodig had. Met engelengeduld is er geluisterd, juist geadviseerd en heel snel geleverd. Heel blij mee!
Beste Shirley, Hartelijk bedankt voor uw review, we zijn blij te horen dat we u hebben kunnen helpen bij het kiezen van de juiste handzender en dat u tevreden bent met ons advies en de snelle levering. Bij onze klantenservice streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service en ondersteuning. We zijn blij dat ons team uw vragen met geduld heeft beantwoord en het perfecte product voor u heeft geadviseerd. Het is belangrijk voor ons om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn en u een geweldige winkelervaring te bieden. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Verkeerd model besteld. Retour gestuurd, vervolgens te horen gekregen dat mijn retour niet wordt geaccepteerd. Er zouden vlekken op zitten en de verpakking is gescheurd. Je zal deze toch moeten opmaken? Conclusie 80 euro kwijt voor niks!
Beste Olaf, We willen u graag bedanken voor uw review en uw feedback met betrekking tot uw retourervaring. We begrijpen dat het teleurstellend is om een artikel te ontvangen dat niet aan uw verwachtingen voldoet en vervolgens te horen dat de retour niet kan worden geaccepteerd. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. Het is voor ons van groot belang dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en retourproces. We willen graag benadrukken dat we elk geretourneerd artikel zorgvuldig inspecteren om ervoor te zorgen dat het in originele staat verkeert en vrij is van beschadigingen. Wanneer een artikel echter dusdanig gebruikt is dat deze niet meer aan onze retourvoorwaarden voldoet, zijn we genoodzaakt de retour te weigeren, een derglijk product heeft voor ons geen enkele waarde meer. We begrijpen dat u van mening bent dat het artikel onjuist besteld is en dat u het niet meer kunt gebruiken. Helaas kunnen we geretourneerde artikelen welke incompleet zijn met vlekken en beschadigde verpakkingen niet meer in ons assortiment opnemen en moeten we deze afwijzen. Zoals in onze retourvoorwaarden aangegeven kan het altijd voorkomen dat er een verkeerd artikel besteld is of een artikel niet aan de verwachtingen voldoet. Wij verwachten van onze klanten dat ze een dergelijk artikel danook zorgvuldig behandelen zodat een retourzendingen soepel zal verlopen. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Snelle levering!
Beste Angela, Dank u wel voor uw review, we zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering. Bij ons is het leveren van bestellingen op tijd en aan de verwachtingen van onze klanten voldoen een prioriteit. We streven er altijd naar om een efficiënte en betrouwbare leveringsservice te bieden. Als u in de toekomst weer iets bij ons wilt bestellen of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn en u een geweldige winkelervaring te bieden. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Original anmeldelse
Ik wacht al weken op mijn bestelling maar tevergeefs. Mijn levering is al voor de 2e keer uitgesteld.
Beste Angela, Wij begrijpen uw review niet helemaal, u geeft aan dat uw zending voor de 2e maal uitgesteld is, track and trace geeft aan dat de zending geleverd is en wij hebben hier van u ook verder helemaal niks over vernomen. Onderstaand het verloop van uw order - 18 juli 2023 heeft u een bestelling geplaatst. - 20 juli 2023 heeft u de betaling voldaan - 20 juli 2023 is uw order verstuurd - 21 juli 2023 om 14.40 uur is de zending bij u geleverd conform de track and trace Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.,nl
Snelle levering en duidelijke site.
Beste René, Hartelijk dank voor uw review, we zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met zowel onze snelle levering als onze duidelijke website. Bij ons is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit, en we streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn dan ook blij dat onze inspanningen hebben geleid tot een vlotte en tijdige levering van uw bestelling. Daarnaast is het fijn te horen dat u onze website als duidelijk ervaart. We besteden veel aandacht aan het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke website, zodat onze klanten eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Als er in de toekomst nog andere vragen zijn of als u verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en om u een uitstekende winkelervaring te bieden. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Op de site las ik 2 of 3 werkdagen levertijd. Met een bevestiging als het verstuurd is. Na 7 dagen heb ik gebeld. En werd verteld dat het normaal eerder binnen is. De volgende dag kreeg ik een berichtje dat het verstuurd werd. Los dat ze het verkeerd bezorgd hebben wat waarschijnlijk de schuld van dhl is, of verkeerd van mij? Ik heb het laten bezorgen op een afleverpunt (jumbo) en werd vervolgens geïnformeerd dat het bij een andere locatie lag. Ben ik wel tevreden over het product en de kwaliteit. Bezorgtijd was bij mij 1 week en 2 werkdagen.
Beste Randolph, Bedankt voor het delen van uw feedback met betrekking tot uw ervaring met onze webshop. We willen allereerst onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging en eventuele ongemakken die u heeft ondervonden. We begrijpen dat u op basis van de informatie op onze website een snellere levering had verwacht, en het spijt ons dat we hier niet aan hebben kunnen voldoen. We streven ernaar om onze geschatte levertijden zo nauwkeurig mogelijk te vermelden, maar soms kunnen er onvoorziene omstandigheden optreden die de bezorging kunnen vertragen. Daarnaast vinden we het jammer dat er verwarring was over de bezorglocatie en dat het pakket uiteindelijk bij een andere locatie lag dan u had verwacht. We zullen dit incident met onze logistieke partner bespreken om te voorkomen dat dit in de toekomst weer gebeurt. Desalniettemin zijn we verheugd om te horen dat u tevreden bent met het product en de kwaliteit ervan. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we doen ons best om ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft met onze producten. Als er in de toekomst iets is waarbij we u kunnen helpen of als u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn en eventuele problemen op te lossen. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we u in de toekomst een verbeterde service kunnen bieden. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Tijdklokken die lastig te verkrijgen zijn, toch bij u op de kop kunnen tikken. Jammer dat ik nog 1 lichtsensor mis.
Beste Annemie, Dank u wel voor het delen van uw ervaring met ons en voor het kiezen van onze webshop om de tijdklokken te verkrijgen. We zijn blij te horen dat we u hebben kunnen helpen bij het vinden van de moeilijk te verkrijgen tijdklokken die u zocht. We begrijpen uw teleurstelling dat u nog steeds op zoek bent naar één lichtsensor die momenteel niet meer geproduceerd wordt door Somfy. Het spijt ons dat we u niet kunnen voorzien van de volledige set die u wenst. Helaas zijn sommige producten niet meer leverbaar vanwege veranderingen in het leveringsprogramma van onze producenten. We begrijpen dat dit lastig kan zijn voor onze klanten, en we willen ons oprecht verontschuldigen voor het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Mocht u nog andere vragen hebben of als we u kunnen helpen met iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te assisteren en u te helpen bij het vinden van geschikte alternatieven of oplossingen voor uw behoeften. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
Er was iets mis gegaan met de post en zonder mankeren is er een nieuw onderdeel opgestuurd.
Beste Jan, Dank u wel voor het delen van uw ervaring met ons, we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met de eerdere zending. We begrijpen dat een fout in de postlevering frustrerend kan zijn, en we zijn dankbaar voor uw begrip. Het verheugt ons te horen dat ons team snel heeft gereageerd en zonder enige aarzeling een nieuw onderdeel naar u heeft opgestuurd. Onze toewijding aan klanttevredenheid is van het grootste belang voor ons, en we zijn blij dat we u hebben kunnen helpen om het probleem snel op te lossen. Als er nog andere vragen zijn of als we u op welke manier dan ook van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft met onze producten en diensten. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
de verzendkosten voor een paar afdicht dopjes ( plastic 20 stuk ) vind ik buiten proportie . ( 4,95 verzendkosten ) weegt niets kan gewoon een postzegel op
Beste Ans, Dank u voor uw feedback over onze verzendkosten voor de afdicht dopjes. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen. Wij zijn eerlijk en transparant over onze prijzen, de verzendkosten zijn vooraf inzichtelijk, zodat onze klanten volledig op de hoogte zijn van de totale kosten voordat ze een bestelling plaatsen. We begrijpen dat sommige klanten het gevoel kunnen hebben dat de verzendkosten hoog lijken voor een licht product zoals afdicht dopjes. Het is echter belangrijk op te merken dat verzendkosten niet alleen betrekking hebben op het gewicht van het product, maar ook op verpakkingsmaterialen, verwerking en verzending. Als u vragen heeft of als er iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen u in de toekomst toch als klant te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Rolluikonderdelen.nl
Had de motor eruit gehaald voor het type nummer, hoe zet je dan alles van de bevestiging over. Even chatten en het was duidelijk, motor besteld en binnen 24 uur bezorgd!
Beste Arie, Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring met Rolluikonderdelen.nl. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice en de snelle levering van de motor! We begrijpen dat het demonteren van de motor om het type nummer te achterhalen een uitdaging kan zijn als u niet zeker weet hoe u alles weer moet bevestigen. We zijn echter blij dat we u via de chat hebben kunnen helpen en dat alles duidelijk werd. Ons team streeft ernaar om klanten op een vriendelijke en professionele manier te ondersteunen, zodat u met vertrouwen uw bestelling kunt plaatsen. We waarderen uw vertrouwen in ons en we zijn verheugd dat we de motor binnen 24 uur bij u hebben kunnen bezorgen. Snelle levering is een van onze prioriteiten, en we doen ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen zo snel mogelijk ontvangen. Als u in de toekomst verdere vragen heeft over onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen
De motor is nog niet geplaatst maar de levering was oké.
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring met betrekking tot de levering. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons uw eerste indruk te geven, zelfs voordat de motor is geplaatst. We zijn blij te horen dat de levering naar tevredenheid is verlopen. Onze toewijding aan een vlotte en tijdige levering is van groot belang voor ons, en we doen ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen zo snel en efficiënt mogelijk ontvangen. Als u in de toekomst vragen, opmerkingen of suggesties heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
43 Bolderweg
Lelystad 8243 RD