In één woord geweldig

Helemal blij met de levering

top

Goed en snel

Afspraken worden nagekomen

Groot assortiment

Mijn ervaring is zeer goed zowel de bestellingen als de communicatie per mail en telefoon. Gegroet Kees de Jong Hoge Weide 23. 4841RG Prinsenbeek

Ich bin sehr zufrieden.

Kundendienst, Versand und Lieferung war alles ganz ok. Nochmals vielen lieben Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super advies en snelle levering

Supergoed geregeld ,Ps had de oude printplaat al gerepareerd,dus tijdelijk overbodig.Reserve.

Klantvriendelijk.

Snelle levering. En klantenservice is behulpzaam met doorgeven van aansluitschema.

Zeer duidelijke uitleg en info ontvangen. Bestelling onmiddellijk ontvangen

Goede en snelle levering

Helemaal prima

Ruime keuze en snelle levering

Duidelijk te vinden wat ik nodig had. Na levering ook super simpel te installeren. Bij ons werken de overhead deuren nu op afstand bediening.

Bestelde niet op voorraad , duurdere ontvangen zonder bijbetaling

Rolluik motor besteld na 2 dagen nog niets binnen, opgebeld krijg te horen staat in backorder , als oplossing wilde ze een duurdere versie opsturen en dat zonder bijbetaling Top geregeld Maar alleen jammer dat ik zelf moest bellen en geen berichtje had gekregen dat motor even niet leverbaar was. Anders 5 sterren gekregen

Snelle levering na bestellng

Uitstekende service

Super geregeld

Klik en klaar, andere dag in huis. Super.

Overzichtelijke site en snel kunnen bestellen. Volgende dag netjes geleverd.

1ste keer besteld. Direct het juiste ontvangen en mooi snel

Goede site en overzichtelijk

Prijs kwaliteit en een snelle levering

Zeer snelle en correcte levering !!! Bedankt!

Zeer Goed!!

Goed geholpen door kundigheid

Defect aan rolluik uitgelegd met foto's erbij. Advies op afstand gekregen om bepaalde onderdelen te vervangen. Dit besteld, zelf gerepareerd en de rolluik functioneert weer als vanouds.

Prima, snel geleverd

motor besteld

Nou mijn ervaring is dat de je 9 weken op een onderdeel moet wachten en wel geld in ontvangst neemt via ideal er staat gewoon 5 dagen na betaling we gaan gelijk over tot levering nou nee hoor 9 weken zullen jullie bedoelen. begin van de week besteld ik had iemand uit het buitenland om hem erin te zetten op dat moment gewoon niet op tijd gelevert ik was een beetje pist op dat moment dat is mijn mening

Simpel, eenvoud en snel!

Prettig!

goed advies snel geleverd

koord vervangen is eigenlijk heel eenvoudig. iedereen die een schroevendraaier vast kan houden kan dit

Snelle correcte service. Medewerkers die actief meedenken

Voor een verano rolluik een buismotor nodig. Oude motor was niet meer leverbaar. Na telefonisch contact een goed alternatief gekregen inclusief aangepaste motorsteun en adapter. Inmiddels eea gemonteerd het past perfect en werkt goed. Een aanrader voor iederen!

Prima spullen, manual kan sterk beter

Rolluik besturing besteld, eigen merk met WIFI en RF. Installatie manual laat te wensen over, een leek komt er denk ik niet uit. Na e.e.a. uitgevogeld te hebben werkt het prima.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD