Prima spullen, manual kan sterk beter

Rolluik besturing besteld, eigen merk met WIFI en RF. Installatie manual laat te wensen over, een leek komt er denk ik niet uit. Na e.e.a. uitgevogeld te hebben werkt het prima.

Juiste artikel makkelijk te kiezen op de site

Ook tijdens de feestdagen snelle bezorging. Inmiddels ingebouwd en functioneert goed.

vlugge bestelling

mijn besteling is het juiste product

in principe goed

Misschien kan er op de site duidelijker aangegeven worden dat de kleine cassette voor ruilluikband, exclusief het band is. Misschien dat dat wat duidelijker kan worden aangegeven. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Goed en snel geregeld

Top bedrijf

Afgesproken levertijd komen ze na

Gezocht en gevonden

Repareren is helemaal van deze tijd. Voor het eerst een rolluik gerepareerd . De juiste onderdelen gekregen middels hulp via de app. Snel en gemakkelijk.

Goede en overzichtelijke webwinkel

Goede en overzichtelijke webwinkel en snelle levering van bestelde spullen.....en nog een beschrijving van hoe men iets moet vervangen....top.

Verkeerd product ontvangen (compensatie nihil)

Door hun fout een verkeerd product ontvangen. Aangezien je hier pas achter komt na montage kan het ook niet geretourneerd worden. Hun vinden 5 euro meer dan voldoende compensatie. Uiteindelijk resulteerde het in geagiteerde medewerker van de klantenservice. Mijn advies, blijf er weg.

Top bedrijf

Aardige medewerkers Had verkeerde postcode ingevuld werd gelijk gebeld Snelle service

Perfecte service.

Ik kreeg onmiddellijk een duidelijk antwoord op de vraag die ik stelde en levering was snel ter plaatse. Perfect!

Vlotte service en verzending, kwalitatief product

Vlotte service en verzending Aangenaam contact met klantendienst Kwalitatief product cfr. verwachtingen

Zo als het hoort en niet anders.

Afhandeling bestelorder. Uitleg bijgesloten. Uitstekend niveau van service. Zoals het behoort. Dank u. Hein uit st-Willebrord(Rolluikcity)

snelle correcte levering

vandaag besteld, morgen geleverd.

Uitstekend.

Uitstekend zoals hierboven vermeld.

Product voldoet aan verwachting.

Product prima en snel geleverd. Helaas €4,95 verzendkosten betaald, echter kwam het product in een en enveloppe door de brievenbus à €1.80.. Nou lig ik niet wakker van deze paar euro, maar vreemd vind ik het wel.

Heel tevreden met de aankoop!!

Zeer goede service.

Afstand bediening voor Somfy lamellen bijrolluikonderdelen.nl besteld. De bestelde uitvoering was niet op voorraad. Ik werd gebeld door een vriendelijke medewerker. Die vertelde dat dat de bestelde uitvoering niet op voorraad was. Maar een duurdere uitvoering wel. Deze zouden ze uit coulance opsturen. Dat is pas service.

Precies geleverd zoals verwacht

Alles verliep prima, ziet er goed uit en werkt naar behoren

Mocht het onderdeel gelijk halen

Waar de de Weru dealer moeilijk doet is bij jullie op voorraad top

Product is zoals verwacht

Het bestellen ging echt heel makkelijk, echter had ikzelf een foutje gemaakt waardoor ik de volgende dag gebeld werd en alles top geregeld is. De levering ging snel

Snel en super spullen

Snel en super spullen