Snel,kundig,reëel.

Ik kom zelf uit het rolluiken wereldje en kreeg een warm onthaal. Reële prijzen. Snelle service en denken goed mee. Spelen goed in op extra vragen.

Goed advies, snelle service en uitstekende product

De starre verbindingen van mijn 20 jaar oude rolluiken waren op en vielen uiteen. Ik heb een foto ervan gestuurd met de vraag welk vervangend artikel ik nodig heb. Op basis van dit advies heb ik 18 stuks Selve Secu-Fix rapid besteld. Uitstekend vervangend artikel, wat heel handig te installeren is.

Rolluik motor.

Heb wel het gevoel dat jullie wisten wat hier het euvel was. Als jullie mij dit hadden meegedeeld was het met 2 schroefjes opgelost geweest. De adaptie was in zoverre afgesleten dat hij oversloeg en zodoende rammelde in de 8 kant buis. Als ik deze dus vast had gezet met 2 schroefjes was ,t opgelost. Zoniet doe er u voordeel mee. BVD MVG Hub Kurvers

Doen wat ze schrijven

Fijne ervaring simpel onderdeel voor rolluik besteld en hij loopt weer als een zonnetje

Prima, het artikel is snel geleverd.

Doen wat ze beloven, goede en snelle levering.

Ervaring is supergoed

Voor de eerste keer wat besteld , goede site en super snel geleverd , TOP

Vriendelijke service, snelle levering

We zaten om het hand met een kapotte moter voor ons zonnescherm. 1 telefoontje, de motor bleek op voorrand in het meer dan ruime assortiment van onderdelen.en konden we gelijk halen. Wijn zijn een blije klant.

Prima webshop

Producten snel en correct geleverd.

Zeer tevreden.

Snelle levering. Goed product (draadloze tijdklok Chronis Smart RTS). Werkt zoals verwacht.

Goede prijs en prestatie.

Probleemloos

Eerst een goed en helder telefonisch advies. Daarna een snelle levering. Een foutje in de gebruiksaanwijzing heb ik direct met Selve, de leverancier van de buismotor opgenomen.

Goede prijs, kwaliteit en levering

snelle levering en goede prijs

snelle levering en goede prijs

super

supersnel geholpen geleverd alles perfect alleen zelf verkeerd besteld

Snelle levering, goede kwaliteit

Bestelde onderdelen zijn zeer snel geleverd. Onderdelen waren conform specificaties, en uitstekende kwaliteit

Goed ontvangen.

Na de bestelling duurde het best lang voordat we bericht ontvingen dat de bestelling was verwerkt. Na een tweetal mailtjes te hebben verstuurd was de bestelling smal binnen.

Prima product

Fijn dat de afmetingen duidelijk zijn. Hierdoor geen extra gaten hoeven maken

Volgens afspraak

Gewoon goed

Een aanrader !

Ik heb rechtstreeks contact opgenomen voor de vervanging van een defecte Somfy rolluik motor en heb naast goed advies tevens een goedkopere oplossing bekomen dan een gewone vervanging. De vorige motor (duurder model) bleek niet geschikt…

Betrouwbaar

Goede service, levering volgens afspraak,duidelijk begeleidende montage info

lekker snel geleverd en goed verpakt

lekker snel geleverd en goed verpakt

de levering was snel een de service naderhand ook

ik had een vraag over de afstelling en ik werd telefonisch snel geholpen

Snelle (retour)levering, weinig ondersteuning

Levering en retourverwerking is snel en adequaat. Ondersteuning bij inwerkingstelling handzender en probleemoplossing was er niet of nauwelijks. Als je precies weet wat je hebben moet is er niets aan de hand, anders....

Nette levering optijd afgeleverd

Netjes afgeleverd

Stock op de website klopt niet

Op de website zeggen jullie dat er nog een behoorlijke voorraad van het besteld artikel was maar na een telefoontje met jullie bedrijf bleek dat niet te kloppen.Na enkele weken is de bestelling vlot geleverd.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD