geweldige service, zeer goede vakkennis

zeer goede service en zeer goede vakkennis

Uitstekende WebWinkel

Rolluiken.nl doet wat het belooft. Bestelde produkt binnen 24 uur geleverd

Altijd scepties om een 1e bestelling via internet te doen. Maar ze deden precies wat ze beloofden.

Prima en snel geleverd. Prijs/kwaliteit prima.

Verbaasd over de snelle levering, top!!

Goed product en snel geleverd

Ik ben via de chat goed geholpen, kon gelijk het juiste product bestellen en het werd snel geleverd. Met de omschrijving de motor van het rolluik zelf goed kunnen monteren.

Fijne website,erg duidelijk.

SNEL GELEVERD ECHTER MISCOMUNICATIE

2 rolluik motoren besteld goed en snel geleverd. Echter van te voren gevraagd wat ik nodig had helaas 2 hulpstukken geleverd die niet nodig waren die wel geadviseerd waren. Te duur om terug te sturen

Eenvoudig juiste producten op website te zoeken en snelle levering

Nette prijs en snelle levering, duidelijke omschrijving van producten op website.

snel geleverd en goedkoop

weinig te vertellen,gewoon snel en prima geleverd en mooi goedkoop

Komt levertijd niet na en reageert niet op mail

Volgens de website leveren binnen een dag indien op tijd bestelt. Na een week nog niets ontvangen of gehoord over vertraging. daarna gebeld en te horen gekregen dat ze het ook moesten bestellen. Hierna een mail gestuurd met verzoek de bestelling te annuleren en het geld terug te storten. Geen reactie op, maar een week later werd het onderdeel wat ik intussen ergens anders al besteld had, alsnog gestuurd.

Super en snel gele erd

Goed product duidelijke montage handleiding

Goed product en snel geleverd

Goed product Snel geleverd

Topservice

Klepje was weg van mijn afstandsbediening. De volgende dag kosteloos in huis wat een service!!

Prima prijs en levering

Alles ok!

Het juist onderdeel werd snel geleverd.

Een rolluikonderdeel was besteld en lag de volgende dag in de bus.

Goed materiaal en adequaat advies!

ik kreeg de juiste artikels geadviseerd

goed advies

Prima dopjes, redelijk voordelig

Prima afdekdopjes, met 25 cent per stuk altijd nog behoorlijk aan de prijzige kant voor zo'n klein stukjes plastic, maar vergelijkenderwijs hier bij rolluikonderdelen.nl toch voordelig. Makkelijk besteld, snel geleverd, maar postnl had (alweer) problemen, dus niet snel in huis. Geen punt, ik had geen haast.

Snelle reactie via whats app

Snelle reactie na een vraag over een buis motor. Goed advies gegeven en kwaliteit onderdelen geleverd.

Perfecte klanterservice

Perfecte klanterservice

Vlotte online hulp en levering

Online keuzehulp voor buismotor, en vlotte levering

Goede service en snelle levering

Producten voldoen aan de beschrijving en werden snel geleverd. Continue op de hogte gehouden van het leverproces.

Rolluikmotor gekocht. Goed product; Alleen de gebruiksaanwijzing laat te wensen over.

Ik ben niet echt een leek maar uit de gebruiksaanwijzing ben ik niet wijs geraakt. Mede doordat de fotokopie van de gebruiksaanwijzing zeer flets was.

Was blij oude model nog verkrijgbaar was

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD