Ik heb een hub aangeschaft en twijfel of deze wel werkt omdat er geen lampjes gaan branden. Ik krijg de opmerking heeft de hub wel voeding. Ik vraag nog om verder advies want ik heb alles gewoon aangesloten. Vervolgens hoor ik een halve dag niks, terwijl ze anders redelijk snel reageren. Op het einde van de dag komt er een installatie handleiding met de opmerking als het hiermee niet lukt moet je contact opnemen met de producent. Dit vind ik een waardeloze service. Ik heb speciaal hier gekocht ivm de mogelijkheid om vragen te stellen. Had het product beter ergens anders kunnen bestellen want de goedkoopste zijn ze zeker niet
Beste Erica, Bij ons kunt u vragen stellen via WhatsApp, en u ontvangt tijdens kantoortijden een reactie. Dit werkt anders dan een livechat, dus de reactietijd kan variëren. Mocht een antwoord te lang op zich laten wachten, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Als u aangeeft dat er geen lampjes branden, zullen we eerst vragen of de voeding is aangesloten. Het komt regelmatig voor dat dit over het hoofd wordt gezien. Mocht alles goed zijn aangesloten en u komt er met de handleiding niet uit, dan raden wij aan contact op te nemen met de helpdesk van Brel. Zij hebben meer expertise over het product dan wij. We zijn verbaasd dat u het niet op prijs stelt dat we u doorverwijzen naar een helpdesk die u uitstekend kan helpen. Misschien had u een slechte dag en moeten wij het daardoor ontgelden. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Is een zeer goede product
Netjes geregeld
Onderstaande review moet ik toch even corrigeren: er was een misverstand over wat de aanduiding 'op voorraad' betekent. Ik had 2 onderdelen besteld, terwijl er slechts 1 op voorraad was. Ik neem mijn oordeel terug, het is geen valse informatie op de website, slechts een mismatch in hoeveel producten op voorraad liggen, en een bestelling die gedaan wordt. De oplossing die door het bedrijf is geboden (annulering van de bestelling) is misschien niet wat ik had gewild, maar wel een acceptabele oplossing. Ik heb er uiteindelijk niets gekocht dus, maar alles wijst op een betrouwbare partij. De oorspronkelijke review: Anderhalve week geleden een onderdeel besteld, volgens de website op voorraad, dus leverbaar binnen 2 werkdagen. Vorige week al contact gehad: "foutje" in voorraadbeheer, maar de bestelling ligt bij de leverancier. Maar op de website staat nog steeds dat het product op voorraad is. Dat is dus gewoon gelogen, en een rechtstreekse overtreding van de reclame code. Ben benieuwd of het bij laks blijft of dat het nog slechter gaat worden.
Het kan inderdaad voorkomen dat de voorraad van een artikel in ons systeem niet altijd overeenkomt met de fysieke voorraad. Dit kan door verschillende oorzaken komen. Het spijt ons zeer voor het ongemak. We begrijpen dat dit voor u erg vervelend is en bieden onze excuses aan voor de fout. We waarderen uw feedback en nemen deze serieus. Omdat we begrijpen dat dit voor u een grote impact heeft, hebben we besloten uw order te annuleren. Dit geeft u de mogelijkheid om uw onderdelen elders te bestellen.
Original anmeldelse
Niks op aan te merken
Snelle levering en een overzichtelijke website
Alles snel en vakkundig afgehandeld
Doet wat het moet doen.
De levering was 1 dag vertraagd dus 2 dagen na bestelling binnen wat voor mij geen proble was. Vervangende buismotor voor een sunscreen was in een uurtje vervangen door een die hetzelfer en draait nu als een zonnetje. Top dus.
Alles werd zeer netjes afgehandeld.
snel geleverd en goedkoper dan collega. kwaliteit artikel is prima.
Aan de hand van foto’s van mijn oude motor van mijn zonnescreen heb ik nu door snelle reacties en goed advies en de snelle levering van een nieuwe weer een screen dat het doet.
Screenmotor was kennelijk niet op voorraad hetgeen ik pas bij navraag achterkwam, maar na navraag keurig op de hoogte gehouden en produkt voldeed aan verwachtingen.
Vervanging van een motor voor het rolluik. Via app snel goed advies voor dat je besteld. Daarna geleverd zoals afgesproken
Product is goed en makkelijk te verwerken.
Site is goed en duidelijk, kon daardoor in 1 keer het juiste product bestellen
Snelle levering en makkelijk te monteren
Reageerde snel op hulpvraag om juiste artikel te vinden Daarna keurig thuisgeleverd. Met duidelijke beschrijving
Kon mijn product niet vinden op de website en werd goed geholpen
Via de chat type motor kunnen bepalen en na het bestellen de volgende dag al binnen
Goed geregeld
Werd heel goed geholpen met al me vragen ook kon ik twee verkeerd bestelde handzenders terug sturen en kreeg ik de link van de goede handzenders . En de telefoon word direct opgenomen geen wachtrijen heerlijk bedrijf .
Blijkbaar is het product niet voorradig.
Beste Harrie, Bedankt voor uw feedback. Het is jammer dat er verwarring is ontstaan. U heeft inderdaad de Carbon uitvoering besteld, die momenteel niet op voorraad is. Zoals bij het product vermeld staat, hebben we de zwarte variant op voorraad en hebben alle andere kleuren een levertijd van 5-10 werkdagen. Mocht u geen begrip voor deze levertijd hebben dan kunnen wij de order altijd voor u annuleren. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Heb een afstandsbediening bediening voor een zonnescherm besteld, voldoet aan mijn wensen. Aanvullend no uitleg gehad van Kasper.
Goede snelle levering
43 Bolderweg