Snel en efficient
Tijdens de jaarwisseling loopwielen besteld voor een garage deur, snel besteld en snel ontvangen, correct en volgens afspraak! :) Super tevreden
Snel en goed.
Duidelijke info op de site, makkelijke installatie.
Afstandbedienbare netstekkers gekocht om met mijn Somfy systeem "Tahoma switch" te bedienen. In België zijn de netstekkers met aardingspin, in Nederland met randaarding. Dit was niet duidelijk te zien op de foto's. Bleek dan ook nog eens dat deze stekkers niet compatibel zijn met de "Tahoma Switch", maar wel met de "Tahoma Box" Snelle en keurige levering. Alles moeten terugsturen. Alles is keurig gecrediteerd. Indien ik rolluikmotoren nodig weet ik ze zeker bij hun te vinden.
Prima geholpen , na een bevestigt telefonisch gesprek van hoe en wat . de buismotor die ik nodig was om mijn oude te vervangen lag op voorraad en de volgende dag opgehaald in Lelystad, ik zag dat men in magazijn stellingen veel onderdelen op voorraad heeft .bij de buismotor kreeg ik netjes een handleiding. Mijn screen draait weer als een zonnetje
Had een kapotte rolluik katrol en dacht die bestaat niet meer. Na een kort whatsapp gesprek en dit zelfs na sluitingstijd bleek deze winkel het te hebben. Zelfs voor een hele scherpe prijs. Geweldige service en klantvriendelijk. Ga binnenkort een aantal extra bestellen als vervanging van mijn huidige katrollen
Vlugge levering tijdens de feestdagen
Alles in orde
Levering ging uitermate slecht heeft Een maand geduurd, na betaling, om wat arreteer blokjes te krijgen. We hebben er zelf drie keer achteraan gebeld en telkens zou het of was het verstuurd, maar géén track-code en geen verdere informatie. Hoop dat het bij eventuele volgende bestellingen beter gaat.
Bestelling gedaan op 29/11 en deze tot op heden nog steeds niet ontvangen
Bestelling volgende dag in huis TOP!!!
eigenlijk moet dit overbodig zijn je verwacht toch dat het goed is en het is ook goed je betaald er ook voor
Ze hebben het product snel geleverd en toen ik er niet uitkwam hebben ze snel gereageerd op de WhatsApp die ik gestuurd had en de juiste oplossing toegestuurd.
Every step was perfect and on time - thank you for keeping me updated.
Dear Christine, Thank you for your review, we're delighted to hear that every step of your experience with us was perfect and on time. Keeping our customers updated and ensuring a seamless process is always our goal. If you ever need assistance in the future or have any questions, please don't hesitate to reach out. Your satisfaction is our priority, and we appreciate your feedback. Regards, Team Rolluikonderdelen.nl
Mijn zonnescherm rolde spontaan naar buiten tijdens een regenbui omdat mijn remote control spontaan commando's begon uit te zenden. Na wat getruuk (zonnescherm kan niet handmatig worden ingedraaid) kletsnat zonnescherm toch weer kunnen indraaien; batterij uit RC gehaald en onmiddellijk een nieuw RC besteld. Deze werd al twee dagen later geleverd en was eenvoudig te paren met het zonnescherm. Nog een keer gecontroleerd uit- en indraaien om te drogen en nu maar wachten op de zomer... Probleem opgelost!
Beste Karel, Bedankt voor het delen van uw ervaring, het lijkt erop dat u een onverwachte uitdaging hebt gehad met uw zonnescherm en de afstandsbediening, maar het is geweldig om te horen dat onze service u heeft geholpen om het probleem snel en effectief op te lossen. Het bestellen van een nieuwe afstandsbediening en de snelle levering hebben duidelijk goed gewerkt. Het testen van het zonnescherm nadat alles is opgelost, is een slimme zet om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt voordat de zomer begint. Als u in de toekomst nog meer hulp nodig heeft of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om u te ondersteunen. Geniet van een zorgeloze zomer met uw goed functionerende zonnescherm! 🌞 Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Beste Ap, Dank je wel voor je feedback, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je bestelling snel geleverd werd. Klanttevredenheid is voor ons van groot belang, en we blijven ons inzetten om de best mogelijke service te bieden. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Goed geholpen bij de keuze van een juiste vervangende motor voor mijn rolluik
Beste Robin, Bedankt voor je review, we zijn verheugd om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij het kiezen van de juiste vervangende motor voor je rolluik. Het is belangrijk voor ons om onze klanten te voorzien van deskundig advies en ondersteuning, zodat je tevreden bent met je aankoop. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of vragen hebt over onze producten en diensten, staan we altijd klaar om je verder te assisteren. We waarderen je vertrouwen in ons en danken je voor je feedback. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
jullie zelf prima snel correct behulpzaam enz postnl amaai 3 maal veranderd van leverdatum maar daar kunnen jullie niks aan doen grtz Jiraporn
Beste Jiraporn, Hartelijk dank voor je beoordeling, we waarderen je vriendelijke woorden over onze service en ons team. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met PostNL en dat ze de leverdatum meerdere keren hebben gewijzigd. We begrijpen je frustratie hierover. Graag willen we benadrukken dat we jouw feedback serieus nemen en dat we ons best doen om verbeteringen aan te brengen waar mogelijk. Het is goed om te weten dat we inmiddels deels zijn overgestapt naar DHL, hoewel we begrijpen dat dit ook niet zonder uitdagingen kan zijn. We hopen dat deze veranderingen in de toekomst zullen bijdragen aan een betere leveringsservice. Nogmaals bedankt voor je begrip en je positieve woorden over onze inzet. Als je in de toekomst nog meer vragen of behoeften hebt, staan we altijd klaar om je van dienst te zijn. We waarderen je als klant en je feedback. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Via de chat duidelijke uitleg gekregen welk product ik nodig had en de volgende dag al in huis. En het voldoet prima..mijn rolluik gaat weer open en dicht
Beste Marij, Dank je wel voor je positieve review! We zijn verheugd om te horen dat je via onze WhatsApp-ondersteuning duidelijke uitleg hebt gekregen over welk product je nodig had en dat je bestelling al de volgende dag werd geleverd. Het is geweldig om te weten dat het product naar tevredenheid werkt en dat je rolluik weer soepel open en dicht gaat. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of andere producten zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn. Bedankt voor je steun en feedback! mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Ik was op zoek naar een bandopwinder die bij mij thuis kapot was gegaan en had bijna de verkeerde besteld. Via whatsapp ben ik uitstekend en snel geholpen, en heb ik via het sturen van foto’s de juiste bestelling kunnen plaatsen.
Beste Elisa, Dank je wel voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je onze WhatsApp-ondersteuning als uitstekend en snel hebt ervaren. Het is altijd ons doel om klanten zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste oplossing, en we zijn blij dat we je hebben kunnen assisteren bij het plaatsen van de juiste bestelling, zelfs met behulp van foto's. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om weer contact met ons op te nemen. We waarderen je als klant en staan altijd klaar om je van dienst te zijn. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Goed geholpen door medewerker via WhatsApp
Beste Willem, Bedankt voor je feedback, we zijn blij om te horen dat je goed geholpen bent door een van onze medewerkers via WhatsApp. Het is ons doel om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden, en het is fijn om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of verdere vragen hebt, aarzel dan niet om weer contact met ons op te nemen via WhatsApp of andere kanalen. We staan altijd voor je klaar om je van dienst te zijn. Bedankt voor je vertrouwen. mvg Team Rolluikonderdelen.nl
Snelle levering. Duidelijke product info op de website. Product is zoals beschreven
Beste Karsten, Bedankt voor uw review, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en dat de productinformatie op onze website duidelijk en informatief was. Het is ons streven om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, vanaf het moment van bestellen tot aan de ontvangst van het product. We zijn ook verheugd dat het product voldoet aan uw verwachtingen en overeenkomt met de beschrijving op de website. Als u in de toekomst nog meer producten nodig heeft of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn. We waarderen uw feedback en uw keuze om bij ons te winkelen. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
Prima service, direct het goede artikel. Snelle levering.
Beste Cees, Hartelijk dank voor uw review, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de service die u hebt ontvangen en dat u het juiste artikel direct hebt gekregen. Klanttevredenheid staat voor ons centraal en we streven er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze zelfs te overtreffen. Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat we kwalitatieve producten leveren en dat ze snel bij onze klanten aankomen. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw bestelling op tijd te ontvangen, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen wat betreft de snelle levering. Met vriendelijke groeten, Team Rolluikonderdelen.nl
43 Bolderweg
Lelystad 8243 RD