Filter

Snelle levering!

Snelle levering. Duidelijke product info op de website. Product is zoals beschreven

prima service

Prima service, direct het goede artikel. Snelle levering.

Makkelijk keuze maken en bestellen

Ook de adviezen via whatsapp zijn handig en werkt snel.

Onervaren monteur en daardoor veel onnodig verbruikte tijd op de factuur.

Mijn afstandsbediening voor het rolluik werkte plotseling niet meer. Batterij vervangen. Hielp niet. Nieuwe afstandsbediening besteld en ontvangen. Geen handleiding voor het programmeren bijgesloten. Op de site de handleiding voor het programmeren gevonden. Aantal keren stap voor stap geprobeerd. Geen resultaat. Gebeld naar Rolluikonderdelen en mijn probleem uitgelegd. Er komt een monteur langs bij u. Na enkele dagen kwam een vriendelijke monteur langs en ging aan het werk. zonder resultaat. Hij bleek het programmeren van de handzender niet te begrijpen en niet voor elkaar te krijgen. Na vele vergeefse pogingen belde hij een collega, maar ook dat hielp niet. Uiteindelijk wist een andere collega hem de werking te kunnen uitleggen en was mijn probleem opgelost. Dezelfde dag ontving ik de factuur met daarop een veel te hoog aantal werkuren (52 min.)voor een probleem dat een goed opgeleide monteur in een half uur had kunnen oplossen. Mijn gegevens: K.Gramkow. Ordernr: ORD85408. KL.NR. 188707856.

Snelle verwerking en levering.

Geod

De gebruiksaanwijzing was (voor mij) niet volledig duidelijk. Na een telefoontje werd ik direkt geholpen en de nieuwe afstandsbediening werkt meteen op 5 afzonderelijke duettes.

Kundig bedrijf.

Goede service.

motor oke ,assesoires passen niet

Beste, wij bestellen de aangepaste assesoires samen met de motor doch deze passen niet op de geleverde motor

prima materiaal en levering

Precies zoals omschreven

Prima shop.

Duidelijke site en snelle levering

Past niet

Band van rolluik was te hoog in het kozijn. Onderdeel past niet.

Super service.! Eerst via Whatsapp alle nodige info gekregen. Bestelling gedaan. De dag erna rolluikmotor geleverd. Top!

Grote keus en betrouwbare levering

Specifieke artikelen voor rolluiken hier gemakkelijk te vinden. Bestelling verloopt vlot alsook de levering.

Enkel de verpakking was zwaar beschadigd, maar alles werkt

Snelle verzending, alles in orde

Heb bestelling gedaan en deze netjes binnen 24 uur ontvangen.

goede service

ik kon op de website moeilijk zien welke passtukken ik bij mijn motor moest hebben . ze hebben geen fysieke winkel maar ik was toch welkom bij de balie van het magazijn, bij uitzondering dat wel, maar toch! En ik werd er fantastisch geholpen.

vervanging oud onderdeel

Na jaren in gebruik was de ontvanger van mijn rolluik defect. Bij navragen zou een nieuwe ontvanger de oude kunnen vervangen. Nu werken de rolluiken weer op afstand.

Prettig

Duidelijk, snel geleverd.

Vlotte service en correcte levering

Wisselstuk werd heel snel geleverd en was volledig correct. Top!

Kwaliteit goed vlgs afspraak

Tevreden

Vanwege een kapotte rolluikmotor telefonisch contact opgenomen met rolluikonderdelen.nl waarbij ik vriendelijk te woord gestaan werd en hierdoor de voor mij juiste rolluikmotor heb besteld. De volgende dag is de rolluikmotor netjes en snel geleverd. Vanwege vragen m.b.t de montage wederom rolluikonderdelen.nl gebeld, waarbij ik door de medewerker Mario zeer geduldig geholpen ben en mijn rolluikmotor heb kunnen monteren. Ik ben zeer tevreden over rolluikonderdelen.nl en kan het zeker aanbevelen

Bestelling is goed en volledig afgeleverd Communicatie bij uitstel levering zou beter kunnen.

Geeft geen garantie op defect artikel

Rolluik opwinder gekocht, na installatie en enkele keren gebruik is de veer in de cassette afgebroken zodat de veer niet meer op spanning kan worden gebracht. Dit gemeld. U kunt een vervangende veer cassette kopen !!! Geen enkele service dus. Advies: niet kopen bij deze winkel.!!!

Snelle en correcte levering

Goed geholpen bij keuze artikel en snelle levering

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD