Svar från företagets ägare
Bestel Raoul,
Het klopt inderdaad dat u een verkeerd artikel ontvangen heeft. Normaal gesproken sturen wij direct het juiste artikel. U heeft in deze de motor geinstaleerd en deze blijkt ook prima te functioneren. Wij hebben u aangeboden het verschil te crediteren en bij uw nieuwe order extra artikelen ter compensatie erbij te leveren.
U heeft ervoor gekozen om af te zien van de aanvullende artikelen en gevraagd de kostprijs van deze artikelen en het verschil van de betreffende buismotor te crediteren.
Wij hebben u gecompenseerd zoals u voorgesteld heeft. Dat het achteraf een stukje minder blijkt te zijn dan u op voorhand verwacht had dat wil niet zeggen dat dan opeens een extra compensatie gegeven moet worden in de vorm van een bedrag welke u in gedachte had.
Nogmaals wanneer wij een fout maken lossen wij dat netjes op maar zijn er niet van gediend dat u daar gelijk een slaatje uit probeert te slaan en dat daar een bepaald bedrag tegenover zou moeten staan.
Onderstaand uw laatste opmerking:
Onder de noemer, mij kost het toch niks. En voor 15 euro (20 in totaal) was dit voorval klaar geweest.
Wij gaan niet mee in uw chantage en deze review is uw reactie.
Dit zegt uiteindelijk exact wie u bent en hoe u zaken doet, uw advies aan onze klanten is om bij ons weg te blijven. Ons advies aan een webshop waar uw iets besteld, annuleer de order van dhr Raoul Schrijnemeeckers te Maastricht !?!
mvg
Kasper