Filter

alles ging goed

prima service, vlotte levering

prima ervaring!

Snel en correct

Bij ontvangst van het pakket zaten er 2 bedieningen in ipv 3 Correct na melding omgaand herstelt

Keurig.

Makkelijk besteld, snel en keurig afgeleverd.

Goede prijs, snelle levering

Super snel verzonden

Rolluikonderdelen krijgt een 10 de bezorgdienst een dikke onvoldoende. Mijn Rolluik motor werd super snel verzonden. Fijn want ik had een steiger gehuurd. Maar deze steiger moest ik ipv 1 dag huren een week huren. Dit omdat je dus niet op POSTNL kan rekenen door hun kwam mijn bestelling 4 dagen later dan gepland.

lange levertijd en onvolledig

Ik heb een rolluikschakelaar en opbouwdoosje besteld. De levering was al laat en dan nog onvolledig (het opbouwdoosje ontbrak). Vond dit superjammer want dit was bedoeld voor een redelijk dringende herstelling. Ik ben nog steeds wachtend op het opbouwdoosje. Misschien duidelijker op de site aangeven wat de verwachte levertijden zijn.

Bestelt en morgen binnen

En snelle bezorging nogmaals bedankt

uitstekende service

Ik had een defecte buismotor van Faac, daarbij hetzelfde type besteld en heel vlot geleverd. Maar door de vernieuwing van Faac motoren klopte deze niet om aan te sluiten (door mij fout besteld). Dus terug gestuurd en binnen de week stond het geld terug op mijn rekening. Ondertussen had ik het ander type besteld en ook terug een vlotte levering.

Communicatie is geen 10

Onderdelen besteld. En betaald! Zou geleverd worden. Geen bericht meer. Elke week terruggebeld. Geen reactie. Na een boos mailtje andere dag reactie. Was iets fout gegaan. Twee dagen later onderdelen bezorgd.

Prima werk geleverd

Perfecte dienstverlening !

Snel geleverd wat ik ook snel nodig had.

Snel geleverd wat ik ook snel nodig had.

Snel en goede service

Zeer snelle service en dit aan marktprijs. Enige minpuntje is dat je extra mpet betalen voor bvb bancontact.

Peefect

Zoals je verwacht van een goed bedrijf

Uitgebreid aaanbod,correcte prijs en snel geleverd.

Goed advies, snelle levering

Duidelijkheid snel en klantvriendelijk

Heel goed binnen 2 dagen alles binnen. Per abuis had ik verkeerde kleur besteld. Contact opgenomen en kreeg snel respons. Netjes afgehandeld en alles weer binnen 2 dagen in huis. Perfect

Snel besteld snel ontvangen

Ontvangen afstandsbediening en de rolluiken zijn weer aan te sturen. Bedankr

Bestelling - levering - qualiteit uitstekend.

In de late namiddag besteld ,volgende dag reeds geleverd in Belgie Prachtig.

Snelle service, duidelijke handleiding.

Bediening voor een rolluik besteld. Installatie was een fluitje van een cent.

Schakelaar besteld , super snelle levering.

Perfect afgehandeld en de dag nadien al geleverd.

Snel en correct geleverd

Besteld via webshop en snel en correct geleverd.

Ik werd gebeld door een medewerker om te controleren of de apart bestelde adapter bedoeld was voor de meebestelde Brel hub. Omdat deze adapter al was inbegrepen bij de Brel hub zou dit dubbel op zijn. De medewerker stelde daarom voor om deze te annuleren en het geld terug te storten. Dit werd allemaal binnen twee dagen geregeld en de Brel hub bezorg. Goede service om mee te denken met de klant!

snelle levering en uitstekende servive

Webshop goede bereikbaar en nagenoeg alle onderdelen direct op voorraad. Zelfs een zwarte bandoproller werd 24 uur later al geleverd alle onderdelen tegen een concurrerende prijs

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD