Filter

Alles klopte

Goed materiaal, duidelijke omschrijving

Leuke en meedenkende mensen...

Ik had 2 single afstandsbedieningen gekocht voor mijn rolluiken die het goed doen... Het koppelen werd duidelijk uitgelegd in de gebruiksaanwijzing, zelfs voor een leek als ik.... En ik had nog een vraag, en binnen de 24 uur hadden ze al geantwoord eigenlijk gelijk al, het was nml op zondagavond dat ik de vraag stelde... Dus een klasse verkoper, die je bij de vraag ook niet het duurste product aansmeert, duimpje omhoog...!!

Snelle reactie

Mail verstuurd met foto’s voor vervanging motor screen. Binnen 1 uur antwoord. Vrijdags besteld, zaterdag in huis. Hadden wat moeite met installeren dus mail met foto’s en binnen 30 min antwoord wat we moesten doen.

Duidelijke website

Zeer makkelijk de goede onderdelen te vinden. Snelle en goede levering in een dag.

Tevreden.

Bandoproller mooi op tijd ontvangen. Bij montage bleken de veerringen van blokkering niet goed in tandwielbus te zitten, dit zelf hersteld.

Gewoon goed

Snel en volgens verwachting geleverd en goede kwaliteit

Prima hoor

Snelle levering en 1 van de goedkoopste aanbieders van hetzelfde product op andere sites

Snelle levering, redelijke prijs en goed materiaal

Snelle service en goede onderdelen

De producten zijn zoals omschreven, ze waren makkelijk bij elkaar te zoeken en zijn snel geleverd.

Juiste product en in korte tijd geleverd

Prima product

Ik heb twee rits screen zonweringen gekocht. Prima zelfstandig te installeren met een beetje technische kennis. Wel jammer dat de kalibratie van het obstakel detectie niet zonder de kalibratie set is gelukt, deze set moet je dan weer apart erbij kopen.

Sunis RTS besteld. Vragen hierover via WhatsApp werden direct beantwoord. Onderdeel was niet op voorraad, zou binnen 2dgn binnen komen en inderdaad direct daarna geleverd.

Top bedrijf

Super service

Snelle levering en goed advies

Rolluik motor besteld. door de berekening vanaf jullie site de juiste, wat zwaardere, motor besteld en deze in mijn bestaande rolluik toegepast. Deze loopt weer als een zonnetje. Levering was super snel 1 a 2 werkdagen.

Snel in huis met de bezorgpost.

geen problemen

Probleemloos bestellen en omruilen in originele verpakking indien noodzakelijk

Voor ons half open knik arm 5m breed terrasscherm een 3de nieuwe buismotor besteld. Ditmaal bij rolluikonderdelen.nl. Omdat reeds 2 st. buismotoren met buisdiameter 45mm van 40Nm voor een scherm as met diameter 78mm het leven hebben gegeven nu een 80Nm besteld met een buisdiameter van 55mm. Bij levering bleek dat i.v.m. de 55mm buisdiameter de adapter set asymmetrisch was. Telefonisch contact gehad en als er ruimte genoeg was om de scherm as moest dit kunnen. Na demontage terras scherm bleek dit echter niet zo te zijn. Geen probleem om gratis retour te zenden indien de buismotor met toebehoren ongebruikt was en voor crediteren wordt gecontroleerd. De creditering heeft plaatsgevonden en na opnieuw meerdere contacten een gedegen advies gekregen voor het toe te passen een geschikte rolluikmotor voor onze wensen en deze besteld. I.v.m schilderwerk is het terrasscherm met nieuwe motor nog niet teruggeplaatst dus kunnen we daarover nog geen review geven. In ieder geval een Top- en betrouwbaar bedrijf om onderdelen te bestellen.

Prima webshop, verzenden mocht sneller

Ik heb een afstandsbediening besteld van Somfy. Ze zijn goedkoper vergeleken met die anderen. Maar verzenden duurde dagen, bij navraag bleek het product niet bij hun voorradig en duurde het een week voordat ik de afstandsbediening had. Ik had hierover niet over vernomen, dus de communicatie met de klant kan beter. Het product was fijn stevig verpakt. En werkt prima!

Snel en goed bestelling afgehandeld

Juiste product snel en goed afgehandeld

Goede overzichtelijke website.

Top ! Snelle service.

Prima service.

Snel, uitstekend en prima prijs

In 1 dag uit de brand geholpen!

Duidelijke site, snelle levering. Ga zo door

Heb een pompschakelaar besteld is snel geleverd en snel geïnstalleerd met duidelijke handleiding

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD