Filter

Snelle en correcte levering.

Snelle levering, goede informatie

Toen ik merkte dat mijn rolluik kapot was, baalde ik als een stekker, kan ik je zeggen. Reparatie kan flink in de papieren lopen. Uiteindelijk heb ik op internet rolluikstore.nl gevonden en zij waren mijn redding. De materialen die ik nodig had, waren beschikbaar en snel geleverd. Ik was zo blij! Communicatie en hulp verliep via WhatsApp en dat was van toegevoegde waarde. Al heel snel wisten ze welke materialen ik nodig had. De prijs viel ook erg mee. En de snelle levering is super :) Blij dat deze bedrijven bestaan (whoop whoop)

Netjes geholpen aan de telefoon.

Jammer dat het verzendkosten maar 1,80 is en je bijna 5 euro moet betalen. Verder wel tevreden

Prima service.

Correct de juiste stukken geleverd.

Super snelle levering

In een woord wouw.

Levering verkeerd en wacht al twee maanden op juiste product

Er was een verkeerd artikel geleverd. Kan gebeuren natuurlijk. De winkel wilde het juiste product pas opsturen nadat ik het verkeerde artikel had geretourneerd. Ik wacht echter nog steeds op het juiste artikel. Via de chat / email krijg ik geen reactie meer.

mensen met verstand van zaken

super goed geholpen mensen met verstand van zaken kun je wel zeggen

Snelle service, goede kwaliteit

Goed bedrijf, goede communicatie

Juiste produkt ontvangen. Geen opmerkingen. Top!

Snel en goed geleverd

Mooie producten snel geleverd

Goed.....verstand van zaken

Ik ben zeer tevreden... Voor de 3de keer iets besteld .... * motor met advies incl de goede a.b. * motor met a.b * stelschroef voor knikarm scherm Dit alles past perfect ..zeker aanrader op hier te bestellen...snelle verzending! Mvg richard jongbloed

Snele levering goed advies en lage prijzen voor goede producten.

Vooral de hulp bij de keuze via Whatsapp was heel goed!

Goed hulp vooraf Meteen een gunstig geprijsd huismerk aangeboden Snelle levering

Zeergoed

Dankjewel,altijd ok.

Uitstekend!

Snel antwoord na gevraagde info. Na bestelling product snel binnen.

Snel betaalbaar en fijn dat er zo'n site is waar je gemakkelijk onderdelen kunt bestellen

Professionele en hulpvaardige klantgerichtheid

Via chat informatie gekregen over welke onderdelen om als leek een bestaand rolluik om te bouwen tot electrisch bedienbaar. Ook handleiding werd digitaal toe gestuurd om het probleem op te lossen. Erg klantvriendelijke gerichte service. Een aanrader om met hen zaken te doen.

Bereikbaar. Snelle levering. Omzetten order was geen probleem. Geld binnen 2 dagen retour.

Handbediening vervangen door sterke knikarmmotor met remote

De huismerk-motor was gemakkelijk te plaatsen met duidelijke instructie.

De levering is uitstekend

De levering is uitstekend verlopen, just in time .

Prima levering

Goede levering Op tijd en snel

Gewoon, zoals het hoort.

Gewoon, zoals het hoort

Snelle en perfecte levering.

Totale bestelling goed verlopen!

goede kwaliteit en prijs en zeer snelle levering

als boven omschreven

43 Bolderweg