Filter

Alles was correct en vlug geleverd

Alles was oké

geleverd waarom was gevraagd

snelle en goede levering

Zeer tevreden snelle levering

Zeer tevreden over mijn nieuwe rolluik motors en snel geleverd voor een leuke prijs!!!

Prima.

mijn ervaring is goed en vlot verlopen.

Goed geregeld

Goed geregeld

Top leverancier

Top leverancier Snelle levering

Goed en snel

uitlooptrechter van Heroal besteld, snel geleverd.

groot assortiment

vrij vlotte en correcte levering

Snel geleverd, goede kwaliteit

Ik bestelde een rolband met de bandopwinder, want de veer in de oude was gebroken toen ik de band wilde vervangen. Dan maar een nieuwe waar de band al op zit. Website was duidelijk al heb ik iets meer info nodig over het formaat/lengte band ten opzichte van de hoogte van het rolluik. Goed gegokt. Pakketje kwam snel. Degelijke merkkwaliteit, niet de slechte kwaliteit zoals van de bouwmarkt.

prima en snelle service

prima en snelle service

Goede service en snelle verzending.

Mooi product, snel verzonden. Bedankt.

prima service en producten

snelle levering en even zo snel retour kunnen sturen. verkeerde item besteld.

Gewoon uitstekend.

Gewoon uitstekend

Goed materiaal voor goede prijs

Prima kwaliteit, voor een acceptabele prijs. Prijzen van reserve onderdelen zijn vaak extreem hoog waardoor men bijna geneigd is nieuw te kopen. Dat was bij deze onderdelen gelukkig niet het geval.

Snelle levering.

Goed product, snelle levering.

duidelijke site en snelle en correcte levering

Overzichtelijke site, snelle en correcte levering tegen een redelijke prijs.

Super snel

Snel

Prima producten, niet zo vriendelijke service

Op zich prima producten, maar niet de meeste vriendelijke klantenservice naar mijn ervaring.

makkelijke site om spullen te bestellen

Snelle goede levering

Uiterst klantvriendelijk top!

Als digibeet ben ik uiterst vriendelijk geholpen met het programmeren van mijn afstandsbediening. Super!

simpel : meer als tevreden

Chat met een echte mens via whatsapp die ook nog meedenkt. De juiste tips voor het juiste product. Bestelde motor was niet in voorraad, upgrade gekregen.

makkelijke site en snelle levering

Perfect advies, snelle levering

Aangezien ik niet zeker wist welk onderdeel in moest kiezen in de enorme hoeveelheid (…), heb ik contact opgenomen. Heel snel een duidelijk advies gekregen. En na bestellen heel snel een perfect onderdeel ontvangen tegen een goede prijs.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Bedankt voor de goede service

Helemaal tevreden met mijn levering van Rolluikonderdelen, netjes verpakt en snel geleverd

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD