Filter

Perfecte levering

Perfecte maatvoering Eenvoudige montage

Super bedrijf

Voor de eerste keer hier mijn onderdelen besteld. De eerste keer het verkeerde besteld , gelijk geretourneerd en binnen 3 dagen gecrediteerd . Het goede onderdeel besteld en binnen twee dagen binnen .... Volgende bestelling weer bij Rolluikonderdelen.nl

alles word duidelijk en snel afgehandeld

erg klant vriendelijk

zo als het hoort

Besteld en op tijd geleverd volgens afspraak. alleen maar lof

Goed product en snelle levering

Meteen gevonden wat ik nodig had

Goede uitleg en Super snelle levering. Wat mij betreft een aanrader als het om rolluik en zonwering onderdelen gaat

Super klantvriendelijk

Direct gevonden wat ik zocht, besteld op vrijdagmiddag en op zaterdag al in huis (België) - TOP !!!

Snel geleverd en ook snelle terugbetaling na retour!!

Had het foutieve onderdeel besteld. Terugzenden gebeurt op kosten van de klant, wat ik meer dan terecht vind. Onmiddellijk na ontvangst daar werd het geld van de aankoop, inclusief de verzendkosten betaald bij bestelling terugbetaald.

Lange levering

Ze pretenderen snel te leveren! Maar na 6 dagen ben ik gaan bellen en kreeg een zeer onvriendelijke man aan de telefoon die meedeelde dat het bestelde nog moest binnenkomen. Dat kan maar stuur dan even een mailtje met de vertraging, dat zal iedereen begrijpen.

Voordelig snel en volgbaar.

Goed toegankelijke websites met dito bestelprocedure. Goed volgbare aflevering. En dat voor zeer concurrerende prijzen.

Product in goede staat geleverd en zeer snel.

Geweldige

Juiste artikel en supersnelle levering top bedrijf , blijf zo , ook telefonisch contakt . Super dus, zeer blij mee, is mijn favoriet

Snel en betrouwbaar.

Snel geleverd voor een goeie prijs. In een woord perfect.

Heel goed en betrouwbaar

Ik kan geen verkeerd woord bedenken

geen problemen, snelle levering

Super geregeld

Mooi goed verpakt geleverd, top voor herhaling aanbevolen.

Goede levering, perfect afgelevert!

Is voor de 2e keer dat ik deze firma moest raadplegen, perfect gedaan!

top

Snel en goed geholpen na een technische vraag bij het installeren

Excellent!

X

Doen wat ze beloven.

Besteld en de volgende dag in de bus.

Vlugge levering !

Zelf kunnen plaatsen en verbinden, de koordopwinders !

Goede website. Snelle levering.

Heel goed service en snel ontvangen. Bedankt voor uw klandizie. Uitstekend. Toppie

TM2 45 R buismotor

TM2 45 R buismotor gekocht zou werken op mijn bestaande afstandsbediening (faac TMXT6) maar dat werk dus niet ben ik verplicht om een andere afstandsbediening er bij te kopen zodat ik nu met twee afstandsbedieningen zit om alles open te krijgen

Snelle levering!

Juiste artikelen, duidelijke site, juiste prijzen.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD