Filter

zeer snelle levering van de rolluikmotor Selve20/2 met duidelijke documentatie

De vervangen motor was slechts 7 jaar in dienst, hopelijk houden de andere (9 stuks) het wat langer uit.

Prettige en overzichtelijke site

Snelle levering van de bestelde onderdelen.

Fijn onderdeel met heldere montagebeschrijving

Keurig netjes vlot geregeld

duidelijke informatie op de website, juist ivm bestaande motor vervangen voor een gode vervanger met de verschillende aansluit stukken

kan bijna niet beter .

prima tevreden over de aankoop , en snel geleverd,

Matige communicatie

Onderdeel besteld, was slecht leverbaar maar op de site stond leverbaar in 2 dagen. Vervolgens komt er niets zonder enige vorm van communicatie. Uiteindelijk is het wel geleverd.

Alles naar wens

Prima levering en dito materiaal.

Zeer snelle levering

Website zeer duidelijk

Super service en uitleg

Super uitleg en snelle service

Prima afhandeling!

Helemaal tevreden!

Snelle verzending

Heb maar 1 (klein) item besteld, en dat werkt correct en was snel aangekomen. Grotere items kan ik dus (nog) niet beoordelen.

Snel, goede kwaliteit en volgens omschrijving

Super goed.

Levering is super, kan niet sneller.

Prima. Duidelijke website, snelle levering

Snel gevonden wat ik nodig had, duidelijke website, volgende dag al geleverd.

Goede service snelle levering

Je wordt er goed geholpen en de onderdelen worden snel geleverd

goed contact snel geleverd

via WhatsApp contakt gehad ze reageerden vlot kwamen met een goed voorstel deze besteld volgende dag al in huis

goeie snelle levering

product als omschreven, levering snel en goed

perfect

Mijn bestelling is super snel geleverd . en voldoet geheel aan mijn verwachtingen, mooi en stevig kabel haspel.

Bestellen gaat makkelijk, levering stond in backorder.

Het bestellen ging heel makkelijk. Ook het betalen was een eitje. Daarna maar wachten tot de backorder eindelijk geleverd kon worden. Rolluikonderdelen krijgt van mij maar 3 sterren omdat ik niet op de hoogte gehouden ben van de voortgang van de order. b.v. na : 1 maand = We zijn nog steeds voor u bezig. product bijna binnen gekregen = We hebben zicht op levering. product ontvangen van leverancier = Uw bestelling gaat snel ingepakt worden. product op de post = Uw bestelling gaat met de post mee! Alleen de laatste stap heb ik bevestigd gekregen. Ondertussen wel een keer met ze aan de telefoon gehangen.....

Rolluikonderdelen.nl weet van aanpakken !

Een te zoeken rolluikmotor bestond niet meer en er is mij een mooi alternatief aangeboden . Bedankt.

Geleverd als aangegeven. Snel in huis!

Prima maar kan nog beter

Ik had een optrekband besteld wat met brievenpost bezorgd is en moest toch 4,95 voor de verzendkosten betalen, dat kan goedkoper. Verder alles dik in orde!

Zeer snelle en juiste levering

Levering duurde te lang.

Ik weet ook dat rolluikonderdelen afhankelijk is van de leverancier ( Somfy ) maar weken lang moeten wachten op een Somfy hub vind ik echt niet kunnen. Misschien dat rolluikonderdelen met andere dealers van Somfy een beter contract kunnen regelen met deze Franse prutsers. Bij navraag over de levering ben ik altijd netjes beantwoord door jullie.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD