Filter

Snelle levering uit een uitgebreid assortiment

kan niet beter

duidelijke site snelle levering

Lekker snel

Duidelijke website, wist gelijk wat ik hebben moest. Snelle levering, na 1.5 dag al in huis. Top, voor de volgende bestelling weer naar rolluiken toe

Super snel en eenvoudig geleverd

Super snel en eenvoudig geleverd door makkelijke site, betrouwbaarheid, in het nakomen van afspraken én zeer prijsaantrekkelijk!

uitstekend

Gewoon goed

Als artikelen niet direct kunt leveren dan moet je dat ook op je site zetten !

Snel en correct

Snel en correct

Top service en lekker snel

Top service en lekker snel

Snelle levering, goede service

Ik had verkeerde artikelen besteld en moest deze retourneren. Daar zijn meerdere opties voor. Ik kon via envelop terugsturen dus dat scheelde portokosten. Na ontvangst kreeg netjes een creditnota, waarbij óók de verzendkosten werden terugbetaald. Heel netjes!

Snel en behulpzaam

Wij hadden al lang een defect aan ons rolluik en wilden eigenlijk iemand vragen om het te komen maken. Via de chat op de site gaf een medewerker aan dat we het ook zelf konden proberen. Die persoon heeft ons heel goed geholpen. Via de chat uitleg gegeven, zelfs foto’s gestuurd om te laten zien wat we moesten doen. Het onderdeel hebben we daardoor zelf kunnen vervangen. Heel tevreden over de snelle levering en de goede hulp!

Goed en deskundig advies.

Om een buismotor te vervangen heb je wel enige kennis nodig van zonneschermen en de werking daarvan. Een buismotor vervangen die al meer dan 15 jaar oud is vraagt om deskundigheid. Want het assortiment is ongelofelijk groot, je ziet door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is er deskundigheid aanwezig bij Rolluikonderdelen. En daar hebben zij mij een passende buismotor en bij passende motor montage set verkocht. Perfect zonder problemen gemonteerd en net op tijd voor de zonnige dagen.

Snel en efficiënt!

Bestellen en halen op dezelfde dag, Top!

Snelle levering, goede communicatie!

Duidelijke communicatie en snelle levering, top!

goede raad

na goede raad werken de vervang onderdelen prima

zeer goed

Met de app vraagje gesteld, binnen 2 min beantwoord ook na 17.00 uur. gelijk goed advies, bestelling gedaan om 17.30 uur . 2 dagen later s'ochtends om 11.00 uur goed verpakt in huis. de juiste onderdelen voor een normale prijs, zo hoort het. bedankt dames/heren.

Bestel zeer snel geleverd

Betrouwbare partij

Duidelijke site

Is gewoon goed Bij de bestelling word ook gelijk de goede toebehoren aangegeven. En een snelle verzending

Deskundig en zeer goed geholpen

Iets wat goed is moet je niet veranderen

Goede service voor goede prijs

Snelle besteld binnen 2 dagen in huis

De 3 bestelde Brel motoren inclusief adapters etcetera netjes en binnen een week afgeleverd.

Duidelijke website, Het thuiswinkel waarborg geeft vertrouwen.Heb alles netjes ontvangen.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Goed gevoel

Ruime keuze. makelijk uitzoeken wat ik nodig had. Snelle levering en prima kwaliteit.

43 Bolderweg

Lelystad 8243 RD