Zeer positief

Makkelijke aanvraag en goed geïnformeerd tussentijds.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Pegasus

Onervaren met het indienen van claims zocht ik kennis en kunde. Deze heb ik gevonden bij Aviclaim.

Goed, duidelijke en heldere communicatie en verwachtingsmanagement .

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

goed geregeld en klus geklaard

Blij met de uitkomst. Eerst zelf geprobeerd en totaal niet serieus genomen door de luchtvaartmaatschappij. Aviclaim heeft zich vastgebeten en niet losgelaten ondanks de schaamteloosheid van de luchtvaartmaatschappij. Ik was al bijna afgehaakt ware het niet dat de vasthoudendheid van aviclaim toch uiteindelijk zijn vruchten heeft afgeworpen en de luchtvaartmaatschappij zich aan zijn verplichtingen heeft laten houden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? vulling

Zeer goed bijgestaan door aviclaim!

Aviclaim heeft mij goed geholpen met de claim en binnen het termijn hebben zij (zoals beloofd) de zaak afgerond! Als aandachtspunt geef ik wel mee dat er soms lang tussen updates zit in het begin van het traject. Tegen het eind komen er wel veel updates binnen waar aviclaim mee bezig is.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Swiss

Goede communicatie en een uitstekend resultaat

Goede communicatie vooral

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Uitstekende service, snel opgelost!

Het aanmelden van je claim gaat zeer soepel, de communicatie vanuit Aviclaim is duidelijk en onze claim, die na ons eigen verzoek door KLM was afgewezen, werd binnen enkele dagen gehonoreerd en binnen een maand uitbetaald.

Positief

Goed tussentijds geïnformeerd.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Swiss air

Top geregeld!

Goede communicatie en doorgaan tot het is opgelost!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Perfecte organisatie, doen wat ze beloven!

Mijn ervaring met Aviclaim is zeer positief! De luchtvaartmaatschappij bleef herhaaldelijk moeilijk doen en wilde niet uitkeren maar Aviclaim gaf niet op en heeft me steeds van alle stappen op de hoogte gehouden. Na twee jaar had ik de hoop op een vergoeding opgegeven maar Aviclaim niet en zij hebben de stap naar de rechtbank gezet waardoor ik na ruim twee jaar toch de vergoeding heb gekregen waar ik recht op had. Top service en ik Aviclaim dan ook zeker aanbevelen. Ze doen wat ze beloven en geven niet op maar gaan tot het uiterste voor je.

Snel geregeld!

Hele fijne ervaring. Snel geregeld & je word goed op de hoogte gehouden! Tevreden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Onverwachts succes

Ik zou aviclaim zeker aanbevelen. Ik weet zeker dat het niet gelukt was zonder hun hulp. Het duurde 2 jaar naar nadat ik de oorspronkelijke claim had ingevuld hoefde ik er niks aan te doen. Super bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Duidelijkheid.

Duidelijk

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Iberia

Viel tegen

Ik vind dat ze eerst €800 beloven. En dan krijg je dus 29% minder. Vind ik heel veel. Zal het volgende keer niet weer op deze manier doen. Ik weet dat het in de voorwaarden stond. Maar de 1e mail dat ik kreeg over de vergoeding stond €400 p.p.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia.

Opzich erg goed. Veel werk om in gang te zetten. Een enorm percentage (29!!!!!!!!!!!!!%) wat aan geld wordt ingehouden.

Goede dienstverlening

Snelle afhandeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Eva air

Zeer goed!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI

Een verloren vakantiedag is niet in een vergoeding uit te drukken. Maar een royale tegemoetkoming maakt het weer een beetje goed. Op naar een volgend uitstapje.

Doen wat ze beloven

2 jaar geleden een vlucht gehad naar IJsland die last minute 24 uur werd vertraagd. Heeft 2 jaar geduurd maar uiteindelijk toch een compensatie gehad. Fijn dat ik de procedure kon uitbesteden bij Aviclaim en nog fijner dat er iets uit is gekomen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Super geholpen, was me zelf niet gelukt!

Super goed en vriendelijk geholpen. Het duurde even maar daar kunnen ze niks aan doen. Tussendoor werd ik goed op de hoogte gehouden. De claim is uiteindelijk goedgekeurd, dat was me zelf niet gelukt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Na bot gevangen te hebben door het zelf te proberen had Aviclaim het binnen een week geregeld.

Duidelijke communicatie en efficient afgehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Houd je op de hoogte van de gang van zaken.. Houd vol en gekregen wat we horen te krijgen!

Goed en snel geregeld

Binnen 2 maanden was alles geregeld en uitbetaald. Top service.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP air

Aviclaim is echt een doorzetter en vastberaden om te winnen

Onze vlucht vanuit Florence met KLM werd last minute gecancelled - dergelijke cancellations de laatste tijd veel gehad veelal het gevolg van kosten-baten analyse bij te weinig middelen bij de provider. Aviclaim heeft ons bijgestaan en na bijna 2 jaar en 25% aftrek voor eigen gage heeft ons dit bijna E 500 (voor 2 personen) opgeleverd. Positieve punten: volhardendheid, reageren op emails verbeterpunten: de addressering in de mail mag best iets zorgvuldiger ''Beste,,'' is een tikje ondermaats als men een dossier en ondertekening van geaddresseerde kent - zeker voor een legal organisatie. Verder zeker aan te bevelen.

Is goed,

Het was wel even zoeken voor de benodigde gegevens. Maar hadden alle geduld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Topbedrijf

Professioneel en goed geholpen met uitstekend eindresultaat. Volgende keer kom ik zeker weer bij jullie terug, bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aero mexico

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?