Van alle handelingen op de hoogte gehouden.
Oke na bijna een jaar is het toch nog gelukt, maar vind het wel erg lang geduurd te hebben. En vind het jammer dat er zo weinig is uit gekomen.
Na een claim te hebben ingediend voor Ryan air , toch onverwacht ons geld terug gehad. Avi claim had een rechtszaak opgestart en gewonnen . Niet verwacht toch gewonnen.
Het duurde even maar we werden wel op de hoogte gehouden Na iets meer dan een jaar hebben we de betaling ontvangen Wij zijn tevreden
Wij hadden een vlucht die geannuleerd werd en probeerden eerst via ryanair een schadevergoeding te krijgen maar dit lukte niet. Uiteindelijk heb ik alles via Aviclaim ingegeven. Eerst dacht ik dat we hier waarschijnlijk niks meer van gingen horen maar In tegendeel! Deze organisatie regelde alles, wij moesten ons er zo goed als niks meer van aantrekken. Regelmatig kreeg ik mails met uitleg en informatie. Uiteindelijk hebben ze de rechtzaak gewonnen en hebben we een mooi bedrag direct teruggestort gekregen! Goeie ervaring & dikke merci!
Doordat de vliegtuigmaatschappij niet reageerde of me afblokte bij het terugbetalen van vliegtickets die door hen waren geannuleerd, kwam ik bij jullie terecht. Alles werd duidelijk om in te vullen op jullie site. Ook gemakkelijk om bewijsstukken op te laden. Hele administratieve rompslomp en gerechtelijke proces werd door jullie in handen genomen. Waardoor ik het wat los kon laten. Na een jaar is er dan een positief resultaat gekomen over terugbetaling.
Ik heb mij claim ingediend en hun hebben vervolgens alles gedaan met succes! Echt een aanrader!
Ondersteunend en helpend.
Mijn vlucht was geannuleerd
Na erg moeilijk doen van de luchtvaartmaatschappij is aviclaim er uiteindelijk toch in geslaagd om de zaak voor mij te winnen. Wat een opluchting was dit voor me. Uitstekend op de hoogte gehouden van de vorderingen.
10 maanden lang hebben we werk gemaakt om mijn geld terug te krijgen.
Zonder iemand te spreken is mijn claim (waarvan ik niet eens wist dat ik die had) super snel en naar tevredenheid afgehandeld. Aviclaim geeft duidelijke aanwijzingen van welke gegevens ze nodig heeft en ik ben heel erg goed up to date gehouden van de voortgang van de claim. Zeer tevreden. En zeker aan te raden bij een flinke vertraging.
Aviclaim heeft voor ons een claim ingediend ivm een geannuleerde vlucht 3 dagen voor vertrek. Aviclaim reageert snel, is duidelijk over welke informatie ze nodig hebben en houden je goed op de hoogte van het proces. Binnen een maand was de claim geaccepteerd en hadden wij het bedrag ontvangen. Zeker aan te raden!
Had niet verwacht dat alles zo snel toegekend en uitbetaald zou worden.
Onze vlucht was geannuleerd en daarom hebben wij via Aviclaim een vergoeding aangevraagd. De procedure staat duidelijk uitgelegd en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Het heeft een jaar geduurd, maar toen kregen we bericht dat we een vergoeding kregen en deze was binnen 1 dag overgemaakt. Wij hebben een goede ervaring gehad en ik zou het zeker aanraden!
Aviclaim heeft mij heel goed geholpen met het indienen van een claim tegen Ryanair vanwege het cancelen van een vlucht Had het eerst zelf geprobeerd zonder succes Uiteindelijk na een lang brieventraject is er door Aviclaim een schikking getroffen met Ryanair
Erg goed geholpen en duidelijk gecommuniceerd
Het heeft 2,5 jaar geduurd maar uiteindelijk kregen we bericht dat we onze zaal tegen Easyjet gewonnen hadden. Aviclaim hield ons al die tijd keurig op de hoogte van de vorderingen. We zijn super tevreden en zouden Aviclaim absoluut aanraden!
Het heeft even geduurd, maar het is Aviclaim gelukt compensatie voor mijn geannuleerde vlucht te verkrijgen. Dank daarvoor!
Na 5 jaar wachttijd en 30 emails van jullie is het dan toch gelukt. Ik had er eerlijk gezegd weinig vertrouwen meer in. Bedankt...!, Jan PS : Saudi Arabian Airlines is de slechste luchtvaartmaatschappij waar ik ooit mee gevlogen heb.
Als gevolg van een urenlange vertraging, aansluiting in Madrid gemist en dus genoodzaakt extra hotelkosten etc te maken. Van de vliegtuigmaatschappij geen enkele geste. Toen, voor de eerste keer, gebruik gemaakt van de diensten van Aviclaim. Nette communicatie, duidelijke afspraken vooraf gemaakt, prima afhandeling, resulterend in een uitkering van de beloofde som. Blij mee, dank jullie wel! Enige wat ik persoonlijk minder vond, is dat ze paar maanden geleden ineens een mail sturen om je claim af te kopen, onder het mom dat uitslag niet bekend is en zij het risico wel willen pakken. Uit ondernemersoogpunt snap ik die move, maar toch zou ik dat niet meer doen. Het is duidelijk dat jullie dat alleen doen als jullie zeker zijn van een win (of 'm wellicht al toegekend hebben gekregen) en dan moet je de klant niet voor die keuze stellen. Maar buiten dat, absoluut een aanrader! Nogmaals dank, Aviclaim.
Ik ben steeds op de hoogte gehouden door aviclaim in het proces. Eerlijke communicatie met eerlijk resultaat.
Niet verwacht dat wij ons geld van de vliegtickets na 2 jaar en 2 maanden terug zouden krijgen! Dank voor uw vasthoudendheid.
Het kan een langdurig proces zijn om een claim in te dienen bij een luchtvaartmaatschappij, maar ik ben de hele tijd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Vanaf het begin tot eind duidelijke communicatie en ze regelen alles perfect