Het was het de moeite waard

Ergens begin oktober 2023 was mijn vlucht verlaat voor 9u in Barcelona en om 23:30 werd de vlucht gecanceld …. Niet leuk als je de volgende dag moet werken. Voor een lang verhaal kort te maken. Heb ik Aviclaim gecontacteerd voor mijn probleem. En vandaag wordt mijn vergoeding overgemaakt, 2 augustus 2024. Bedankt !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Goede service!

Ze hebben de claim goed voorgezet en ik ben blij met de informatie dat ik ontvangen heb! Het zou wel een meerwaarde zijn om een persoonlijk gesprek te hebben met een medewerker maar voor de rest alles in orde!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Uitstekende service.

Duidelijke website en goede communicatie over de status.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wij zouden met Vueling vliegen.

Geweldig, snelle service

Na het indienen van de claim, werd dit zeer professioneel en snel opgepakt en in behandeling genomen! Klantvriendelijk, en behulpzaam! Het gehele proces was binnen 1 maand afgehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Austrian

Lang proces, maar uiteindelijk compensatie ontvangen!

Ruim 2 jaar nadat mijn vlucht werd geannulleerd heb ik met hulp van aviclaim de compensatie ontvangen. Aviclaim heeft me in de tussentijd steeds op de hoogte gehouden van het proces. Hoewel ik een tijdje dacht dat hier nooit meer wat uit zou komen, omdat het al zo lang geleden was, kreeg ik uiteindelijk na ruim 2 jaar bericht dat het aviclaim gelukt was. Gegevens invullen en geduldig afwachten dus.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Royal air maroc

Goed op de hoogte gehouden, goede uitkomst.

Het heeft even mogen duren (al denk ik dat dat meer aan de airline heeft gelegen), maar uiteindelijk mijn geld terug gehad. Aviclaim heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden en tot een goede oplossing gekomen. Volgende vertraging mag Aviclaim weer voor mij oplossen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British Airways

Ik ben zeer tevreden met de uitstekende service van Aviclaim, die mijn claim efficient heeft afgehan

"Hoewel het wat tijd kostte, ben ik zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat dat Aviclaim heeft bereikt."

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Heel fijn dat jullie dit mij uit handen hebben genomen.

Na eerst zelf een poging te hebben ondernomen ben ik blij dat jullie dit voor mij hebben gedaan. En met een mooi resultaat. Bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Het was meteen opgelost

Na al de info van de vlucht door gestuurd te hebben kreeg ik 426€ via Aviclaim op mijn rekening gestort als compensatie van de Brussels Airlines voor de vertraging op de vlucht .

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussels Airlines

Fijn dat ze de claim voor ons ingediend hebben.

Je moet wel heel veel documenten aanleveren en de kosten vind ik ook vrij hoog. Maar via lunchtvaartmaatschappij zelf kwam ik er niet door. Dus deze hulp is fijn!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Uitstekende service

Mijn vrouw, zoontje van 2 en ik moesten 3,5 uur langer wachten omdat onze vlucht van Corendon vertraging had en dat is met een kleine behoorlijk vervelend. Na alles ingevuld en aangeleverd te hebben verzorgd AviClaim de rest en wordt je steeds op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen. Na 2 maanden kregen wij een mooie vergoeding van ongeveer 850 euro netjes gestort op onze rekening en zijn daardoor dik tevreden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Professioneel

Fijn dat alles uit zichzelf liep en ik Aviclaim kon vertrouwen dat het goed kwam.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British Airways

Tevreden

Fijn dat Aviclaim bezig is gebleven aan mijn case. Ze moesten een rechtszaak in, wat erg lang duurde. Gelukkig hebben ze/ we uiteindelijk deze rechtszaak gewonnen! Heel blij dat ik voor deze manier heb gekozen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkish Airlines

Weinig werk, Aviclaim regelt het, duurde ruim een jaar, maar kwam goed.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Britisch airways

Door volhardende hulp claim ontvangen

Het heeft drie jaar geduurd en was dan ook verrast dat de claim alsnog betaald is door de luchtvaartmaatschappij

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Super tevreden. Ging super sne

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

My experience with Aviclaim was excellent

My experience with Aviclaim was excellent, but one thing I would like to mention is that it took two years to resolve our claim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Ik waardeer uw inspanningen enorm en wil u bedanken dat we na 2 jaar tot een resultaat gekomen.

ik ben dankbaar voor de inspanningen van Aviclaim en hoop dat de volgende zaak die ik heb, en die momenteel in behandeling is, ook succesvol zal worden afgerond,

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? LOT

Makkelijk in de omgang en duidelijke communicatie, erg fijn om je zaak aan toe te vertrouwen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

super geregeld

Ondanks dat de vliegmaatschappij probeerde de zaak gelijk af te wimpelen met de melding "onvoorziene omstandigheden" zonder specifiek te zijn. Hielden deze mensen vol. Na 2 maanden de vergoeding op mijn rekening, zelf nauwelijks iets voor hoeven te doen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? corendon

Komen afspraken na

Kreeg van KLM veel te weinig geld terug, keurig opgelost

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? klm

niet verwacht en toch gekregen.

en een goede behandeling aan de tef.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? corendom

Claim snel toegekend echter de uitbetaling liet een aantal maanden op zich wachten.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Kenya Airways

Super snelle afwikkeling

We verwachten dat de claim enkele maanden in beslag zou nemen. Tot onze verrassing stond de schadevergoeding na 14 dagen alsnog onze bankrekening! Super gedaan.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Ze geven niet op en gaan door tot het gelukt is

Het was best een lang proces vond ik zelf. In dec 2022 vlogen we en we hebben nu juli 2024 ons geld terug gekregen. Al een paar keer dacht ik: we gaan het geld vast niet terug krijgen maar dan kwam er weer een mailtje dat er progressie was gemaakt. Echt heel goed gedaan. De aanhouder wint!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British airways

14 De Corridor