2 jaar wachten voor €11

2 jaar geleden een claim ingediend. Grote beloftes, advocaat en juridische ondersteuning. Na 2 jaar "procederen" een geweldig bedrag van €14 opgehaald! Oja we nemen hier nog wel 25% vanaf als commissie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Goed, maar duurd heel lang

Snel en correct afgehandeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Veuling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

goed ervaring

Dit bedrijf is erin geslaagd om de schadevergoeding te innen. Duidelijke communicatie. Het duurde bijna een jaar voordat ik uiteindelijk mijn schadevergoeding kon ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de service van Aviclaim!

Goede afwikkeling

Goede afwikkeling van de zaak

Adequate service

Opgelost, zoals toegezegd

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

lang wachten

ben blij dat het toch nog goed is afgelopen

Goede ervaring

Wij hebben ook zelf ons geld terug proberen te krijgen maar dit was niet gelukt. Aviclaim hield ons goed op de hoogte en gaf aan hoelang het kon gaan duren.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? united airlines

Prima afgehandelde claim

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik iets terug zou krijgen na mijn gecancellede vlucht. De communicatie naar mij toe was duidelijk en uiteindelijk toch mijn geld terug gekregen. Erg tevreden dus !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Zeer tevreden. Het heeft enige tijd geduurd, maar ze hebben uiteindelijk toch hun slag thuis gehaald voor mij tegenover ryanair

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Geslaagd parcours. Heldere communicatie.

Het was een gans parcours maar dit bedrijf is erin geslaagd om de schadevergoeding te innen. Heldere communicatie. En het ging sneller als wat aangekondigd was voor wat betreft het juridisch traject.

Goed !

Goed geregeld , al had ik een hoger bedrag verwacht !!

Goed resultaat

Lang (bijna 2 jaar) moeten wachten, maar uiteindelijk dan toch een vergoeding gekregen. Goede communicatie en service

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Aanrader

Prima service!!! Ze houden je regelmatig op de hoogte van de stand van zaken. Fijne ervaring!!

Volledige ontzorging

Ik kan alleen maar aanraden Avivlaim in te schakelen bij claims voor vliegtuigmaatschappijen. Voor de 2de keer hebben ze fantastisch geholpen en voor een schadevergoeding gezorgd. Hierbij ben je ook volledig ontzorgd gedurende het gehele traject en houden ze je op regelmatige tijdstippen op de hoogte. Top!

Ze blijven doorgaan

Uitstekende mentaliteit. Houden je goed op de hoogte van ontwikkelingen in de aangespannen zaak.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Eenvoudig correct

Eenvoudig om de claim in te vullen…. Correcte opvolging en snelle afhandeling! Bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Super duidelijke uitleg

Vlucht meer dan 3 uur vertraagt. Aviclaim ingeschakeld. Kreeg duidelijke uitleg over welke stap(pen) er wordt genomen en wat de volgende stap is. Bij de minste of geringste verandering wordt je op de hoogte gebracht van de stand van zaken en wat ze gaan doen. Nadat de rechtzaak was gewonnen, kreeg ik daar dezelfde dag een bericht van. Diezelfde dag kreeg ik een creditnota en werd het bedrag overgemaakt. Top. Mocht ik nog eens vertraging oplopen, schakel ik Aviclaim weer in.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Ontzettend netjes gedurende het hele proces, transparant en bijzonder klantvriendelijk

Omdat ik vorig jaar een fikse vertraging heb gehad, zocht ik op internet of daar een vergoeding voor bestond. Ik kon het bedrag terugvragen bij een dergelijke vertraging. Aviclaim was hierover duidelijk. Ik hoefde slechts enkele vluchtgegevens en de duur van de vertraging aan te leveren (verwachte vertrek- en aankomsttijd en de reële vertrek- en aankomsttijd). Zij zouden de rest doen. Gedurende het gehele proces werd ik keurig op de hoogte gehouden. Het heeft in totaal 10 maanden geduurd voordat ik het verrassende bericht kreeg dat mijn claim rechtsgeldig was en ik het totale bedrag van de vliegkosten terug kreeg. Intussen heeft Aviclaim blijkbaar voor mij allerlei zaken gevoerd en is de 30% die ze daarvoor rekenen van harte gegund.

Zaak vlot afgehandeld.

Geannuleerde vlucht afgelopen zomer. Aviclaim heeft zich hierover ontfermt en heeft de zaak gewonnen. Duidelijke communicatie en vlot afgehandeld. Zeker aan te raden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Voor de eerste keer aviclaim gebruikt en mijn geld redelijk snel ontvangen

Eerste claim gedaan met aviclaim en de zaak gewonnen. Wel jammer dat jullie geprobeerd hebben om een minnelijke schikking met mij voor te stellen van 125€…Dat was weinig. Algoed dat ik daar niet op ingegaan ben. Want ik moet nog een klacht indienen en twijfel wat. Ook de kansen aan ryanair vond ik er wat over maar dat zal de procedure wel zijn. Ik heb alvast mijn centen ontvangen waar ik recht op heb.

Duidelijke communicatie

Fijne communicatie. Snelle afhandeling. Fijne samenwerking.

Duidelijke en correcte communicatie

Zeer duidelijk en correct advies vanaf de eerste seconde tijdens de aanvraag, maar ook en vooral in de periode van wachten kregen we regelmatig updates waardoor je weet dat jouw vraag serieus genomen wordt en opgevolgd wordt. Een absolute meerwaarde om je belangen te vertegenwoordigen tav zulk een multinational als Ryanair

To the point . Gemakkelijke en duidelijke communicatie

Jammer dat je dergelijke service nodig hebt … maar zonder hen had ik nooit enige vergoeding ontvangen. Makkelijke website . Stapsgewijze instructies. Heel tevreden

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB