Jullie hebben voor de claim er uit gesleept

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Aviclaim, heef mijn probleem opgelost.

Zeggen wat ze doen.

Houden je steeds op de hoogte met de stand van zaken.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Twee jaar wachten en talloze mails

Had de moet eigenlijk al opgegeven maar na twee jaar toch compensatie maar weinig initiatief vanuit Aviclaim

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Fijn

Ik ben snel geholpen zonder een heel proces te moeten doorlopen. Enkel de bewijsstukken waren voldoende. Binnen 2-3 mailtjes en wat invulwerk was het geregeld.

Prettig, duidelijk

Duidelijke site. Snelle reactie en afhandeling. Helaas werd eerst meer geld bedacht voor de claim dan uiteindelijk toegekend. Waarin t verschil zit zou ik graag weten. Met vriendelijke groet Jose

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

alles is snel verlopen

nadat onze vlucht was geannuleerd heb ik Aviclaim ingeschakeld en het heeft geen 2 weken geduurd voor alles geregeld was

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

Goede duidelijke afwikkeling

Een duidelijke site; bij start invullen persoonlijke gegevens, maar appart dat jullie nog eens om bankgegevens vragen terwijl alles was ingevuld. Misschien een aandachtspunt. Ik zou deze manier in de toekomst niet aan een ander aan bevelen omdat in mijn geval direct met KLM mijn claim afgehandeld had kunnen worden.

Prima, gemakkelijk en snel

We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze claim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

De aanhouder wint: prima gedaan Aviclaim!

Er is veel tijd over heen gegaan voordat er schot in de zaak kwam, maar het resultaat (: compensatie!) is boven verwachting! Hartelijk dank voor het volhouden in deze compensatie-aanvraag!

Claim succesvol afgerond

Wordt netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de claim aanvraag.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

perfect zoals alles is afgehandeld

heb het als goed ervaren en snelle afhandeling perfect

Prima! Snelle afhandeling

Fijn en efficiënt bedrijf. Mijn claim is binnen een maand afgehandeld. Hiernaast hele fijne en goede communicatie om de verwachtingen te managen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Swiss Airlines

jaren lang moeten wachten en geschikt zonder overleg

jaren lang moeten wachten en geschikt zonder overleg

Een belofte met resultaat

Goed resultaat na 2jaar 1/2

Goede service!

Ik ben zeer blij met de hulp van Aviclaim. Zonder hen had ik geen cent terug gezien van mijn geannuleerde vlucht. Ikzelf heb hier niets voor moeten doen en ze hebben de zaak voor mij gewonnen. Merci!

Goed geregeld

Ondanks de relatief hoge kosten toch gekozen om het door AviClaim te laten uitzoeken bij de vliegtuigmaatschappij. Het was het waard achteraf waard en het bedrag stond binnen 4.weken op de rekening.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Eva air

Prima snelle afhandeling

Zeer efficient en transparant proces met regelmatige feedbacks en status updates

Snel maar duur

De claim is erg snel afgehandeld, binnen één maand. Alleen de commissie die je betaalt is wel extreem, 29%. Dit had vooraf wel iets duidelijker aangegeven mogen worden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Goede communicatie en een uitstekend resultaat

We zijn altijd goed op de hoogte gesteld van het lopende proces. Het hele proces vraagt wel om een lange adem. Uiteindelijk heeft de aanhouder gewonnen en dat dankzij de verdiensten van jullie, Aviclaim!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Super support en goede communicatie en uiteindelijk vol resultaat!

Heel tevreden. Paul

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Een lange adem werd beloond

In 2018 hebben wij onze claim ingediend. Vanwege stakingen bij Ryanair werd toen onze vlucht gecanceld. Het heeft erg lang geduurd, maar vandaag kregen we bericht dat het bedrag aan ons wordt overgemaakt. AviClaim hield ons iedere maand op de hoogte. AviClaim is door hun vasthoudendheid geslaagd in hun werk. Een dikke pluim hebben zij zeker verdiend.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Beetje teleurstellend na een eerdere positieve ervaring

Mijn claim werd na maanden afgewezen omdat British Airways geen bedrijf is dat onder de Europese Unie valt. Er werd mij een vonnis doorgemaild dat als precedent werd aangewend. De redenering om mijn claim niet te behandelen raakte kant noch wal en ben hier dan ook tegenin gegaan. Laatste reactie van Aviclaim was dat ze toch niet zouden verdergaan met de behandeling van de claim (al hadden we zeker recht op een compensatie: vlucht een uur voor vertrek geannuleerd per mail + herboekt op een vlucht 6 uur later en vertrekkende vanuit een andere luchthaven). Plots krijg ik weken later een mail dat er een compensatie werd toegekend waar Aviclaim een dikke commissie van afneemt. Ik heb het gevoel dat de compensatie werd toegekend omdat ik zelf ben beginnen argumenteren naar Aviclaim toe waarom de afwijzing geen steek hield, niet omdat zij zelf het voor mij hebben opgenomen. Het heeft mij dus enorm veel moeite gekost om de compensatie te krijgen, wat niet zou mogen gezien de commissie die ze opstrijken en het feit dat je dit aan hen uitbesteed. Zij zouden het werk dus voor jou moeten doen. Anders had ik beter zelf rechtstreeks bij de vliegmaatschappij een claim ingediend, dan had ik er evenveel moeite in moeten steken, maar had ik wel het volledige bedrag van de compensatie gekregen, zonder een commissie te moeten afgeven.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British Airways

Duurt lang

Ik dacht dat het lang duurde en vergeten was

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Rynair Wizzair Sunexpress

Ze hebben hen best gedaan en ik raad zeker aan

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB