Het duurde even maar gewonnen

Het is wat je mag na 3 weken vakantie naar huis. En ineens is er een zieke piloot. Een tegenvaller dus. Je wordt in een hotel gepropt. Ruim 150 man voor de balie. En dan ook nog met een vrouw slecht ter been 3 hoog een hotelkamer in. We waren 12 uur later thuis dan normaal. Met dank aan Aviclaim die onze claim heeft behandeld is het volledige bedrag terug gestort. Onze dank hiervoor

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI

Duidelijke communicatie en een snel resultaat. Top!

Top ervaring. Een aanrader!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? kLM

Veel geduld hebben loont uiteindelijk

Het heeft erg lang geduurd voor de uitbetaling is gedaan, maar uiteindelijk hebben we ons gelijk gekregen. Dank aan Aviclaim voor het doorzetten.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British Airways

Slechte communicatie, slechte medewerking

De zaak heeft 3 jaar geduurd.. Er werd weinig/tot niet gereageerd op mijn mails betreffende de zaak die open stond. Wanneer ik naar verduidelijking vroeg, werd hier niet op in gegaan. En werd het aan de kant gezet met het gebruikelijke antwoordt ‘we zijn er mee bezig’. Einde van de rit hebben ze het geregeld, ging er nog 200 euro aan kosten vanaf. Dit staat natuurlijk netjes in de algemene voorwaarden op de website, maar dit is zeker niet vooraf besproken. Niet voor herhaling vatbaar, dat is wat ik wel kan zeggen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Super service!

Ben heel goed geholpen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

We werden altijd automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen ook al hebben we meer dan 1,5 jaar moeten wachten op onze teruggave hebben wij een zeer positieve ervaring overgehouden aan Aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthanza/Air Canada

Goede ervaring. Claim succesvol afgehandeld. Het is echter wel een lang traject. Daar tegenover rekenen ze maar 25% van de totale waarde ipv 40% bij de grotere bedrijven. Voor de extra 15% die we overhouden ben ik erg blij.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Super tevreden. Bij Avia claim doet men wat ze beloven.

Aviaclaim heeft Egypt Air Brussel zover gekregen dat ze mijn geld betaald hebben. Nou bij Aviaclaim doet men echt wat ze beloven en ze strijden echt totdat je krijgt waar je recht op heb. Egypt Air Brussel is echt geen makkelijke luchtvaart maatschappij. k heb door vetraging mijn aansluitende vlucht gemist. Ik moest met een extra tussenstop naar Rwanda, maar na veel onderzoek verricht te hebben over Egypt Air en hun klacht afhandeling dacht ik dat ik dit mijn vergoeding voor de vertraging wel mocht vergeten. Zo kwam ik bij Aviaclaim terecht. Heel makkelijk systeem bij Aviaclaim en het werkt. Dit bedrijf is een aanrader. Hier kan je echt je gelijk en je geld halen. Hartelijk dank voor het met succes afhandelen van mijn claim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Egypt Air Brussel

niets dan positief

super ervaring bij Transavia konden ze me niet helpen en aviaclaim heeft dit zonder enig probleem opgelost ik weet waar ik moet zijn bij volgende problemen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Eenvoudig en goede respons op vragen

Duidelijke informatie over.de stappen die genomen worden.eveneens duidelijk over fe kosten. Snelle financiele afwikkeling.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easy yet

Met weinig moeite toch een succes op redelijke termijn

Hoewel onze claim al in september 2023 was ingediend, waren we blij in maart 2024 te horen dat onze claim was gehonoreerd. Inmiddels hebben we een mooi bedrag terugontvangen en zijn erg tevreden over de werkzaamheden van Aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? AirFrance

Tevreden

Goed geholpen, ben gedurende het proces telkens geinformeerd over de stand van zaken. Duidelijke communicatie en afwerking. Zeer tevreden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? WizzAir

Keurig en snel afgerond

Probleemloos, snel en duidelijk afgerond en met gewenste restultaat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Condor

Erg goed geholpen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Doet wat het beloven

Houden je goed op de hoogte tijdens traject, vind de commissie van 29% wat aan de hoge kant.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United Airlines

Heel vlotte afhandeling van mijn claim

Ik kon vooral appreciëren dat ik de gevraagde info via mail kon aanleveren. De klacht werd heel snel goedgekeurd en correct afgehandeld door Aviclaim. Ze zijn al hun beloftes nagekomen.

Net €3600 teruggekregen voor mijn groepsreis

Ik dacht dat geld zien we nooit meer terug, maar keurig op de hoogte gehouden door aviclaim en ze hebben doorgepakt. Mocht het lukken dan hield ik rekening met 2 jaar doorlooptijd maar het was binnen 4 maanden geregeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Snelle afhandeling. 29% is wel een groot bedrag als provisie maar we hadden zelf geen puf om er achter aan te gaan. Hoewel we ook hoorden dat sommige het zelf geregeld hadden en dit ook goed te doen was. Dus die keus hebben we zelf gemaakt. Bij minder hoge provisie hadden we 5 sterren gegeven

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Delta Airlines

Super goede service

Heel erg blij. Ze doen erg veel moeite om de compensatie te regelen. Zitten er continue boven op en houden je goed op de hoogte.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Eurowings

Zorgeloos

Prima en snel geregeld. Top

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Hebben de claim gewonnen

Echter van de reisorganisatie begrepen dat het bedrag in nov al overgemaakt zou zijn dit is in februari pas gedaan. Geen idee waar dat aan ligt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Euro wings

klasse

hallo, ales oke, ik had wat moeite om mijn handtekening digitaal te versturen, verder klasse.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? corendon

Communicatie en overleg kan beter

Het opstellen en indienen van de claim ging heel goed. Echter de opvolging - tussentijdse informatie - was vrij stroperig. Wij kregen alleen terugkoppeling als wij erom vroegen. Ook het touwtrekken over het laatste deel (15e passagier) heeft bijna een jaar "geduurd". En dan een juridische procedure willen starten voor € 400 zonder tussentijds overleg wat te doen. Uiteindelijk hebben hebben wijzelf het voorstel gedaan om het laatste deel te laten varen en tot uitbetaling over te gaan. DIt laatste werd vlot uitgevoerd.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Zeer goede opvolging en resultaat

Even moeten wachten maar dit was de moeite waard. De opvolging was zeer goed en vriendelijk.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British airways

Zeer succesvolle service

Zelf maandenlang bezig geweest met Klm om mijn vergoeding te krijgen maar geen succes.Toen Aviclaim ingeschakeld en na een een lange periode toch succes behaald!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

14 De Corridor