Uitstekende behandeling van zaak

Nadat ik uitermate onrechtvaardig was behandeld door KLM en hun klantenservice, heb ik via Aviclaim toch gerechtigheid gekregen. Top service. Ook houden ze je via de mail goed op de hoogte omtrent updates rondom de zaak. Mijn enige aanmerking is dat de website wat netter zou mogen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

Correct en fatsoenlijk.

Zoals boven omschreven. Complimenten voor doorzettingsvermogen, immers het valt niet mee om tegen Ryanair op te boksen. Ga zo door en alle goeds gewenst.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? ryanair

De klacht is goed behandeld.

De klacht werd correct behandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Geduld is een schone zaak.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Top geregeld vriendelijke mensen

Hele goede ervaring top geholpen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkish airlines

Duidelijk in communicatie.

Ze houden je goed op de hoogte van de status.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Uiterst tevreden

Professioneel geholpen. Periodiek op de hoogte gehouden en succesvol resultaat

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Uitstekend. Zeer goed dat dit na ruim twee jaar toch nog positief is uitgevallen. Complimenten hiervoor.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Fantastische club.

Klacht neergelegd in december 2022 en nu februari 2024 uitbetaling ontvangen van Aviclaim. Je hoeft niet achter ze aan, ze houden het proces op gang en informeren je steeds over de ontwikkelingen. Mij was. Dit niet gelukt zonder Aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

aviclaim doet wat het beloofd !

veel vertraging opgelopen vorig jaar bij een aansluitende vlucht vanuit Zuid Afrika met British Airways. De luchtvaartmaatschappij liet na een vergoeding te betalen waar wij recht op hadden. Aviclaim heeft daar een rechtszaak van gemaakt en deze gewonnen. Dit heeft bijna 1 jaar geduurd maar we werden door Aviclaim regelmatig op de hoogte gehouden en hebben dus nu onze vergoeding gekregen. Veel dank !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? british airways

Duidelijke communicatie en snel en keurig afgehandekd

Mijn gecancelde vlucht vanuit Londen vanuit Ryanair is keurig opgepakt door Aviclaim. Heldere communicatie via mail en snel afgehandeld.

Efficiënt en effectief

Nadat EasyJet zelf mijn terechte claim had afgewezen deze bij aviclaim neergelegd. Weinig werk. Het heeft even geduurd, maar na nog een aanmaning is easyJet alsnog over de brug gekomen. Helaas dat het zo moet. Uiteindelijk is het meer principieel. Blij met deze heb ondersteuning. De servicekosten zeker waard.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Goed, duidelijk en professioneel

Aviclaim heeft onze claim tegen Lufthansa in behandeling genomen. Na een aantal minnelijke pogingen zijn zij een rechtszaak gestart. Ze hebben mij van iedere stap op de hoogte gehouden. En uiteindelijk de zaak gewonnen. Dit had mij als particulier nooit gelukt. Aviclaim bedankt en ik hoop dat jullie nog veel mensen kunnen helpen. Complimenten met jullie dienstverlening, erg goed.

duidelijke communicatie

Aviclaim heeft mijn claim uitstekend behandeld. De communicatie was helder en precies, waardoor het proces soepel en zonder enige stress verliep.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Wat een doorzetters! Petje af! Na 2 jaar recht behaald!

Wat een doorzetters! Petje af! Na 2 jaar recht behaald!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Aviclaim heeft ons zeer goed geholpen om ons geld terug te krijgen waar wij recht op hadden. Na eerst zelf meer dan een half jaar gedoe te hebben gehad met de vluchtmaatschappij TAP, is het hun wel gelukt het bedrag terug te krijgen. Zelfs na meer dan een jaar(!) bleven ze volhouden en uiteindelijk heeft het recht zege gevierd.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP Portugal

Prettig en korte lijnen

Ik ben heel tevreden. Natuurlijk omdat de claim tot uitbetaling heeft geleid. Zeker ook door de prettige manier waarop Aviclaim dit voor mij geregeld heeft. Korte lijntjes, transparant.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Was heel traag. Maar uiteindelijk resultaat.

Mijn zaak heeft langer dan 1.5 jaar geduurd. Er werd gewezen op de traagheid van de maatschappij. Dit zou kunnen. Het balletje ging rollen nadat kemand schrok dat het inderdaad wel erg lang duurde. Vanaf dat moment ging het snel en was klantgerichtheid goed.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easy jet

Prima gedaan

De feetback was goed en duidelijk.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden en binnen bijna 8 maanden heb een onverwacht bedrag ontvangen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Charleroi Airport Belgium

Zeer tevreden. Een vergoeding mogen ontvangen, door de hulp van Aviclaim. Tijdens het 'proces' houden ze je goed op de hoogte van het verloop en de volgende stappen. Ik raad Aviclaim zeker aan!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Volhardend maar met een prijs

Ik kreeg alsnog een schadevergoeding van een vertraagde Ryanair vlucht.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Dit had ik niet verwacht

Volledige teruggave na een geannuleerde vlucht van Ryanair. Alle gemaakte kosten zijn vergoed. Sup

Hele goeie ervaring

Onze ervaring met Aviclaim is echt top! De reactie op mijn vragen, kwamen steeds heel snel EN duidelijk. De communicatie verliep ook steeds zeer duidelijk.

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB