Duidelijk en snel afgehandeld

Vlucht was vertraagd en toen geannuleerd Alle gegevens invullen was een makkie. Na 2 weken uitbetaald !!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Vasthoudend’ correcte afhandeling, tussentijds geen onnodige mails.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Heel tevreden

Dank je wel om dit voor ons op te volgen en in orde te maken. Jullie zijn toppers

De aanhouder wint

Na onze claim vanuit 2019 werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken met als kers op de taart dat we onze claim betaald krijgen

Prima service en afhandeling

Goede communicatie en transparantie. Veel werk uit handen genomen met resultaat!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Prima en netjes te woord gestaan

Via Aviclaim gelukt om de compensatie terug te krijgen. Netjes geholpen via de mail en de telefoon.

Goed geregeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Zeer goede dienst

Zonder enigszins al te veel tijd en energie er in te zetten en het compleet te overhandigen aan Aviaclaim, heb ik na een lange tijd toch een vergoeding ontvangen. Wel kan dit soort zaken een jaar of langer duren, dus het is fijn om een partij naast je te hebben die continue erachteraan gaan. Dank je Aviaclaim

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Pegasus

Goed resultaat!

Het duurde wel even maar we werden goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken en uiteindelijk ging de luchtvaartmaatschappij over tot compensatie. Dank Aviclaim

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United Airlines

Fijn, makkelijk, snel en goed geregeld. Geen gedoe, gebeurd wat we verwacht hebben.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Er zijn inderdaad kosten aan verbonden, maar zonder Aviclaim had het nooit gelukt.

Goede communicatie Makkelijk om je claim in te dienen Goede afhandeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? RyanAir

Staking ryanair

Zeer duidelijke feedback van het proces. Kosten terug getrokken waarvoor dank

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Duidelijkheid, Telefonisch direct bereikbaar voor vragen. Positief resultaat behaald.

Zeer tevreden,

discrete volhouders

Door een staking in 2018 werd een terugvlucht vanuit een aangename vakantie-bestemming geannuleerd. Aviclaim vroeg ons al de nodige documenten verder over te maken om een dossier tot schade-claim te starten.. bijna 5 jaar later, met volgehouden maandelijkse informatie van Aviclaim dat ze met het dossier bezig waren en me verder op de hoogte hielden, wonnen ze he pleit en hebben ze mooi, correct en zeer professioneel het geclaimede bedrag op m'n rekening overgeschreven. Dank je wel Aviclaim voor de volgehouden belofte.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Wat een team, gewoon blijven doorgaan waar vele al waren gestopt. Het betreft een zaak van aug 2019 waar in jan 2024 een positieve afronding met uitbetaling is. Over de jaren heen verschillende updates gekregen waarbij je dan toch weer dacht van die geven zomaar niet op. Het is gewoon geweldig, kan niet anders zeggen.

Claim was succesvol

Aanmelding verliep vlot. Al het werk rondom het indienen van de claim tot afhandeling wordt overgenomen. We zijn frequent op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

De claim is goed behandeld en uitbetaald!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Actieve communicatie mag ietsbeter

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan

Prima alles voor ons opgepakt!

Aviclaim, heeft alles uit handen genomen en super geregeld. wij hebben binnen paar maanden, gekregen waar wij recht op hadden. Dat had zonder aviclaim zeker niet gelukt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? vueling

Eenvoudige en vlotte ondersteuning

Na eerst via de eigen verzekeringen te gaan, ontving ik via hen de contactgegevens van Aviclaim. Door hun administratieve vlotte aanpak is het heel makkelijk werken met hun tool.

Weinig moeite, maximaal resultaat

Voor mij de enige manier om een claim uitbetaald te krijgen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en, het belangrijkste, het geld is binnen!

Fantastisch resultaat

Omdat het voor ons persoonlijk lastig was om een claim in te dienen zijn we heel bij dat aviclaim dit voor ons heeft gedaan. We werden goed op de hoogte gehouden en ons geduld werd positief beloond. Bedankt

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Eerlijke communicatie en efficiente service

Op regelmatige basis op de hoogte gebracht van de vorderingen van het dossier.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Geen omkijken naar gehad, prima!

Eén keer aangemeld en verder geen omkijken naar gehad. Blij met het resultaat dat mijn claim uitbetaald is.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aer Lingus

Uitstekende service

Aviclaim was goed bereikbaar. Kwam elk woord na. Duidelijk in communicatie. Top organisatie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkish airlines

14 De Corridor