Goed! maar je hebt een alnge adem nodig

Goed! maar je hebt een alnge adem nodig Na het aangeven zijn ze er mee aan de gang gegaan. ca. 1.5 jaar later alles netjes geregeld. Dat het lang duurde ligt niet aan hun maar aan de algehele procedure uiteraard.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aerlingus

Zeer degelijk

Ik heb een goed gevoel bij Aviclaim. Van zodra we alle gegevens hadden doorgegeven zijn ze voor ons aan de slag gegaan met uiteindelijk een positief resultaat waardoor wij onze beoogde schadevergoeding hebben ontvangen. Topservice!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? vueling

Prima service! Waar je door luchtvaartmaatschappijen makkelijk wordt afgescheept met 'overmacht' als reden, kan Aviclaim met de juiste middelen wel haar doel, en daarmee dat van de klant, bereiken!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa / American

Uiteindelijk toch nog een fractie opgeleverd

Langdurig proces zonder veel tussentijdse updates. Geen toekenning voor vertragingen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Duidelijke communicatie en effectieve hulp!

Heb alle gegevens en documentatie doorgestuurd en kreeg geregeld een update over de status van het onderzoek. Een positief resultaat als gevolg!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussels airlines

We zijn heel goed en snel geholpen

Aviclaim is een zeer betrouwbaar bedrijf

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Lang geprocedeerd en uiteindelijk resultaat

Regelmatig op de hoogte gehouden en het geld is overgemaakt. De claim tegen ryanair duurde circa 4 jaar. Waarom het zo lang duurde werd onduidelijk gecommuniceerd. Verder heel tevreden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Goed en snel verloop, alleen jammer van die 19% die is ingehouden, je zou toch denken dat die op de tegenpartij teverhalen valt. Dat jullie gemaakte kosten verhaald kunnen worden, zodat we het hele bedrag hadden kunnen ontvangen. Voor de rest hebben jullie het geweldig en snel gedaan mijn dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Jolanda Van Nobelen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Ze hebben gezorgd voor refound

Aviclaim heeft er voor gezorgd dat we geld terug kregen van onze vlucht die meer dan 6 uur was vertraagd. Ze werken netjes, je krijgt steeds een update per mail. Ik vind alleen 29% van het bedrag wat je terug krijgt best veel, dat gaat naar hun voor het regelen van de claim. Ik zou ze wel aanbevelen en ik zou het zeker een volgende x weer gebruiken. Maar daarom maar 4 sterren. Je moet nl best veel papierwerk zelf al invullen en foto's bijvoegen. (Dit moest ik ook nog een x weer aanvullen, terwijl ik het er goed in had gezet) Ik had eerder gekozen voor 15 tot max 20 % aan avi claim!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkisch airlines

Aviclaim nam alles uit handen, en met positief resultaat!

Topervaring met aviclaim, na een vervelende vliegreis door annulering van vlucht. Omdat ik weinig vertrouwen had geld terug te krijgen en er niet veel tijd aan wilde besteden, heb ik het werk bij aviclaim neergelegd. Na enkele weken werd ineens het gevraagde bedrag uitgekeerd. Heel fijn, bedankt Aviclaim!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Mijn verwachtingen lagen laag, maar Aviclaim realiseerde het

Zeer goede service van Aviclaim Ze houden je op geregelde tijdstippen op de hoogte van je dossier en bleken uiteindelijk ook succesvol te zijn. Prima service dus!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Emirates

Positief

Duidelijk hoe ik tewerk moest gaan. Snel antwoord. Enkel wat lang op mijn geld moeten wachten, maar ik denk eerder dat dit lag aan TAP Portugal dan aan Aviclaim. Dus ik ben zeer tevreden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP Portugal

Top .

Dank jullie wel. Handige website en uitleg . Alles uit handen genomen. Geen gedoe met zelf achter je geld aan gaan.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United

heldere communicatie, snelle afhandeling met gewenst resultaat

Top geregeld, snel en helder. Volledig aan de verwachtingen voldaan.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

gelukkig het geld terug gekregen

aviclaim heeft er voor gezorgd dat we ons geld terug hebben gekregen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? lufthansa

Goede afhandeling van ingediende claim.

Goede afhandeling van ingediende claim. Goed portaal voor upload stukken. Wordt snel gereageerd op mails.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Eenvoudig en helder

Eenvoudig en goed geregeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tailwind

Perfecte service

Online claim ingediend. Site is toegankelijk en helder. Communicatie over vervolg snel en goed. Claim is snel toegekend en afgehandeld. Aanrader !

Helemaal prima

Redelijk makkelijk in te vullen en daarna gaat het vanzelf

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Probleemloos, effectief en uitstekende communicatie.

Bij een reis van Schiphol naar Seattle met een tussenstop in Dublin liepen we een vertraging op van meer dan 24 uur. In eerste instantie hebben we de claim zelf ingediend bij de luchtvaartmaatschappij. We konden ons niet vinden en de motivering van de afwijzing en hebben gereclameerd. Weer zonder succes. Het ging om een bedrag van € 1.200. In een laatste poging toch geld te krijgen hebben we Aviclaim ingeschakeld. Na het insturen van de boekingsgegevens en instapkaarten heeft Aviclaim de zaak bij de rechter aanhangig gemaakt en gewonnen. Vanaf de vertraging tot aan de uitbetaling heeft het meer dan een jaar geduurd. Aviclaim heeft periodiek ons goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Na de uitslag van de rechtszaak kregen we binnen enkele dagen € 900 op onze rekening gestort. € 300 was volgens afspraak voor Aviclaim. Wij raden iedereen aan boekingsgegevens en instapkaarten goed te bewaren en pas weg te doen als de vlucht volgens afspraak is uitgevoerd. Laat je niet door de luchtvaartmaatschappij met een kluitje in het riet sturen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aer Lingus

Duurde even maar dan heb je ook wat

Blij met deze organisatie gaat toch makkelijker dan als je als particulier aanklopt bij een vliegtuigmaatschappij. En zij chasen het goed voor je en reageren adequaat op je emails en vragen die je eventueel hebt. Hun portal om claim in te dienen is naar mijn mening duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je kan het ook zelf doen natuurlijk maar denk dat je sterker staat via deze organisatie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? united airlines

Top geregeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Ze zetten door en communiceren goed!

Handelen alles netjes af en geven je geregeld updates!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Werd constant op de hoogte gehouden tijdens het verloop van de tijd

Eenvoudig en ontlastend, hoe begin je daar zelf aan? No clue, dus dat zeer handig.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Aviclaim dealt with the complaint professionally and succesfully

The entire process took 10 months and during that period Aviclaim kept me informed on the developments periodically. I am very satisfied about the professionality and the service provided.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

14 De Corridor