Positief

Prima communicatie en goede afwikkeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Heel goed geholpen. Dankzij Aviclaim hebben wij het geld ontvangen.

We zijn met een wandelgroep naar Madeira geweest. De meeste kregen via Aviclaim hun geld van de gemiste aansluitende vlucht meteen terug van vliegtuig maatschappij. ( Na het eerst zelf bij de luchtvaartmaatschappij te hebben geprobeerd, wat niet lukte. Alleen bij de eerste persoon.) Bij de duo's deed de vliegtuig maatschappij moeilijk. Maar het lukte Aviclaim toch om het geld te claimen. Bij mij en mijn dochter moest dat zelf dmv een rechtszaak gebeuren. Dit soort dingen krijg je zelf nooit voor elkaar. Gelukkig is het Aviclaim wel gelukt. Hier zijn we heel blij mee en dankbaar voor. Het mailcontact over de vorderingen was ook goed en prettig.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP Portugal

Goed geholpen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizz Air

Helder, duidelijke verwachtingen en goede begeleiding.

Proberen je echt te helpen door de juiste informatie te vergaren. Zeker het wachten waard.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Ik heb een goeie ervaring ontvangen en ze namen regelmatige contact om de status door te geven

Prima ervaring met Aviclaim

Na de check op vergoeding en het indienen van de claim is alles ‘glad’ verlopen. Het proces is duidelijk en de informatie is correct en volledig. Binnen 3 maanden is de claim (minus Aviclaim kosten) uitgekeerd.

Doen wat ze moeten doen

Ik heb op de zelfde dag dat we een enorme vertraging hadden en we de helft van de bruiloft van mijn broer misten, een claim ingediend bij Aviclaim.. op dat moment gaf het al wat genoegdoening... Twee maanden later hadden we al het hele bedrag van de reis vergoed gekregen dankzij hun ! We zijn hier uiteraard enorm tevreden over.

Helder

Teruggekregen

Mijn claim vlot afgehandeld

Mijn claim werd vlot afgehandeld en uitgekeerd.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Lang proces, goed op de hoogte gehouden

Ik heb mijn aanvraag 1,5 jaar geleden ingediend en deze is afgelopen week afgerond. In het begin was er regelmatig contact, maar dit viel op een gegeven moment stil door geen vorderingen in het proces. Toen er een rechtszaak kwam gingen de vorderingen snel. Zeer snel uitbetaald na het behaalde resultaat. Tip om ook als er niets te melden is toch een update te sturen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Succes behandeling

Vriendelijk en altijd goede communicatie. Met andere woorden gewoon TOP mensen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Royal air Maroc

Bijzonder

Jammer dat er geen vast aanspreekpunt - behandelaar van het dossier is. Doorlooptijd vind ik ook (te) lang. Telefoon word opgenomen met 'Hallo' geen idee of ik Jumbo aan de lijn had of Aviclaim. Pva zelf bedacht en uit laten voeren door aviclaim

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Icelandair

Uitstekend geholpen!

Super geholpen, zelfs zonder enige reactie van de luchtvaartmaatschappij

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Doen wat ze beloven

Proces duurt lang maar degelijk en informatief tijdens het verloop

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

dank u wel voor de regelmatige info

zeer goede behandeling van dit dossier, de meeste mensen kunnen deze situatie niet opvolgen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? vueling

Doen wat ze beloven!

We hadden een verplaatste vlucht, waardoor we een dag later thuis waren en moesten overnachten in Oostenrijk. In 2021 claim ingediend via Aviclaim, ze hielden ons geregeld op de hoogte via mail. In 2023 een bericht gekregen dat we recht hadden op een terugbetaling. En begin 2024 werd de uitbetaling doorgevoerd. Zelf geen zorgen over gehad of moeite ingestoken!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Austria Airlines

Ongehoopt goede en succesvolle ervaring

Ik werd erg goed en professioneel bijgestaan en ben erg blij dat het succesvol is afgerond. Dankzij Aviclaim krijg jk een redelijke schadevergoeding voor een vervelende reiservaring. Erg blij op hen een beroep te hebben gedaan!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Ik had niet gedacht dat het zou lukken.

Het bespaart me een hoop tijd en de luchtvaart maatschappijen zeggen sneller tegen een individueel persoon dat er geen reden is om te betalen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

De werkwijze van AviClaim en uiteraard het behaalde resultaat is geweldig en zeer prijzens- en aanbevelingswaardig. Gedurende het gehele proces werd ik keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen/voorgang. Ik zou AviClaim aan een ieder adviseren die te maken heeft gehad met een vertraagde, gannuleerde of vergeboekte vlucht.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easy Jet

Veel onkosten / weinig vergoeding

Hen door meerdere annuleringen mijn vliegreis halverwege moeten stoppen omdat ik niet verder kon! Tien zelf weer terugticket betaald en ben ook mijn bagage kwijt ! Alles samen meer dan 3000 euro. Aviclaim neemt mijn ckaim in behandeling en ik krijg nog geen 300 euro vergoeding !

Best experience!

When my flight from Vuelling got cancelled on a route Mallorca - Amsterdam 20’ before the departure, one can imagine that was frustrating! Vuelling did not help me with anything back, not even an apology e-mail :))! I had to rebook a flight on my own expense. I found Aviclaim online and started the process with them to get my Vueling flight refunded. (Important note that many companies did not want to help me). The process was very smooth and Aviclaim communicated to me at all times! They constantly sent me e-mails on their status and what the next steps were! Honestly: super professional!! If I ever find myself in a similar situation, I will def use the services of Aviclaim!

Geweldig!!

Super fijn dat we binnen een paar maanden de uitkering hebben ontvangen, de aanvraag was super gemakkelijk, dus ik ben super tevreden met Aviclaim, keep it up!!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryainair

Prima geholpen , en keurige terug koppeling van het proces.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

14 De Corridor