Vlot en zonder troubles afgewerkt!

Duidelijke website en vlotte, correcte afwerking.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

TOP SERVICE

Ik vond het top goede service, goed mij op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen. Geld direct ns een dag ontvangen SUPER SERVICE

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Waardeloos en onbetrouwbaar, zo kort door de bocht

Ik heb een claim ingediend na een vertraagde vlucht. Hierdoor had ik een gemiste hotelovernachting. Aviclaim heeft alleen de kosten voor vertraging vergoedt. Ik heb niet voor niks voor aviclaim gekozen, aan de telefoon is mij verteld dat zij ook achter de gemiste hotelovernachting zouden gaan, hier is niks van waar. Zij hebben alleen de standaard formulier ingevuld, iets wat ik zelf kon doen of mijn reisorganisatie (want die hadden het ook aangeboden).

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Sunexpress

Ongeloofwaardig bedrijf

De procedure duurde heel lang. Ik moest zelf meerdere malen om een statusupdate vragen. Toen er geen uitbetaling kwam, gaf men aan een rechtszaak te starten. Opeens kreeg ik een e-mail dat de rechtszaak gewonnen was. Ik heb de stukken opgevraagd, omdat ik nergens een onlangs gevoerde rechtszaak tegen British Airways kon vinden. Aviclaim weigert deze stukken op te sturen. Je betaalt commissie voor de geleverde diensten en op het moment dat je wilt controleren of de factuur voor deze commissie terecht in rekening is gebracht, geeft Aviclaim niet thuis. Het geeft het gevoel alsof Aviclaim de boel opzettelijk vertraagt en bedonderd. Ik ga contact opnemen met British Airways, want ik vermoed dat zij al heel lang geleden het bedrag hebben overgemaakt, dat Aviclaim het maandenlang op een spaarrekening laat staan, rente trekt en de boel rekt met een zogenaamde rechtszaak en dan daarna je uitbetaalt en commissie in rekening brengt. Kennelijk denken ze met dit proces weg te komen, maar ik ga mijn advocaat hier op zetten. Ik heb met veel claimbedrijfjes zaken gedaan, maar dit bedrijf is niet transparant, oneerlijk en verzinnen zelf regels om bewijzen niet te delen met de consument, ondanks dat hier geen uitsluitingen voor staan in de algemene voorwaarden. Als consument valt totaal niet te controleren of Aviclaim zijn werk wel voor je doet. Ik raad Aviclaim niet aan. Ik heb geprobeerd er met Aviclaim uit te komen, maar dat weigeren ze. Daarom maar deze eerlijke, vervelende en negatieve review in de hoop dat andere mensen als ze dit lezen NIET de keuze maken voor Aviclaim. Ik ga verdere stappen ondernemen, maar nogmaals: doe het NIET!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British Airways

Slechte service en veel te lang wachten.

Ik heb mijn geld nog altijd niet. Hopelijk neemt er snel iemand contact op. Referentie: F22NL2060277

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Heel snel en succesvolle actie

Fijne ervaring, supersnelle reactie en heldere verwachtingen (die ook waargemaakt worden). Ze houden wel flink wat geld in van het te claimen bedrag, maar daarmee wordt je wel al het werk uit handen genomen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Top bedrijf

Top geregeld door Aviclaim. 20 uur vertraging gehad en de informatie doorgestuurd naar Aviclaim. Zonder zelf enige moeite te doen kreeg ik binnen 2 maanden de compensatie kosten op mijn rekening gestort. Mocht ik ooit weer vertraging hebben weet ik iig waar ik moet zijn.

Goed en snel geregeld

Prima voor elkaar. Aan te bevelen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Ontzettend duidelijk en makkelijk aanleveren en alles wordt snel opgepakt

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Snelle service!

Mijn claim werd snel in behandeling genomen. Fijn dat ik niet zelf hoefde te onderhandelen met met luchtvaart maatschappij! Binnen 7 weken was het afgehandeld en kreeg ik het bedrag op mijn rekening. Houd er wel rekening mee dat je volgensmij 29% moet afstaan ivm bemiddelingskosten.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Aviclaim zorgt echt dat je de vergoeding krijgt waar je recht op hebt

Dit jaar heb ik meerdere malen vertraagde vluchten gehad. Aviclaim heeft mij in alle gevallen geholpen om de vergoeding te krijgen waar ik recht op had!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizzair, ryanair, transavia

Perfecte service en communicatie

Claim ingediend bij aviclaim voor de vertraagde vlucht. je wordt prima op de hoogte gehouden van de status van je claim en met succes ook de claim gekregen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Eurowings

Fijne ervaring met avi claim We zijn goed geholpen, alles was duidelijk en erg snel.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Claim ingediend, snelle reactie terug.

Claim binnen 1 maand toegekend en ontvangen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air Portugal

Fijn geholpen

Avi claim heeft goed geholpen, geld is ook snel gestort.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easy jet

Geweldig keurig afgehandeld.

Geweldig gedaan. Elke maand op de hoogte gehouden. En uitbetaald. Top.

goede opvolging

SN had vlucht van Copenhagen naar Brussel verzet naar de volgende ochtend. Geen uitleg, geen vouchers gekregen Aviaclaim heeft alles in het werk gesteld om m'n hotelovernachtingenskosten terug te betalen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? SN

snel en klantvriendelijk afgehandeld.

klacht aangemeld, direct opgepakt en vlot afgehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

Heel positief

Alles snel afgehandeld. Vlotte betaling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Uitstekend!

Doen wat ze beloven!

Geweldig.

Alles ingediend en Avicla neemt je werkelijk alles uit handen! Compliment.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Goed dag ik ben zeer tevreden over aviclaim

Ik ben tevreden over aviclaim

Gemakkelijk

Makkelijke methode eigenlijk niets slechts te zeggen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Nooit meer van gehoord

Jaren geleden ingediend maar nooit meer wat van gehoord

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

zeer goede ervaring

zeer goede opvolging van het dossier en eenvoudig om alles door te geven. je word goed op de hoogte gebracht van het lopend dossier .

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? weet ik niet meer

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB