Uitstekende service, volledig geautomatiseerd

Wat een geweldige organisatie. Je kunt alles vanuit je luie stoel indienen op de website, je krijgt keurig een bericht van de vervolg stappen en elke nieuwe status, en uitbetaling gaat ook volledig geautomatiseerd. Hulde Volgende keer gegarandeerd weer!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Goede communicatie en heel erg blij met het resultaat

Het heeft een jaar geduurd, maar we hebben nu eindelijk een vergoeding gekregen waar we erg blij mee zijn.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Eurowings

Voor de tweede keer een succesvolle actie

Overzichtelijk website makkelijk te vullen met data en goede terugkoppeling. Voor mij was dit de tweede keer beide succesvol.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Eurowings

Duidelijke communicatie

Ben erg positief met Aviclaim, Met name de goede communicatie en constant je op de hoogte houden van de status is mijn ogen meer waarde dan andere maatschappijen. Claim proces is ook heel duidelijk.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Netjes geregeld

Erg duidelijk en overzichtelijk! Als je eenmaal alle gegevens hebt waar ze om vragen is het zo geregeld!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui fly

Goede communicatie Snelle afhandeling ook.

Claim afhandeling heeft iets langer dan een jaar geduurd, maar dan toch heel blij ermee, goed geholpen en altijd goed geinformeerd.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Wettelijke compensatie voor ons met succes geregeld

Als particulier haak je al snel af als luchtvaartmaatschappij gewoon niet reageert op ingediend claims. Aviclaim krijgt het uiteindelijk wel voor elkaar.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAB

Snel en duidelijk

Ik heb snel all mijn informatie kunnen geven en alles is heel snel gehandeld! Ik heb ook snel mijn geld gekregen ! ❤️

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

Alles geregeld zonder problemen.

Prettig.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Alles perfect geregeld

Goede communicatie, duidelijk en snel.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap portugal

Het lange wachten is beloond!

Ik heb mijn claim in augustus 2022 ingediend bij AviClaim en zij zijn er mee aan de slag gegaan. In het begin werd ik goed op de hoogte gehouden maar mijn verwachtingen waren hoger. Als ik zelf een mail stuurde kreeg ik binnen korte tijd een reactie. Na vele pogingen van Aviclaim om BrusselAirlines tot betalen te dwingen zijn mislukt. Na diverse mailtjes kwam het er op neer dat er intern bij Aviclaim bekeken ging worden of er een juridische procedure gestart kon gaan worden. Na een radio stilte van 3 maanden kreeg ik uiteindelijk een bericht dat er uitbetaald ging worden! De totale procedure heeft ongeveer 11 maanden geduurd. Maar goed uiteindelijk heb ik € 900 euro ontvangen (totaal claim was € 1200, 25% commissie Aviclaim) en ben ik tevreden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussel Airlines

Super geregeld en goed op de hoogte gehouden!

Weinig werk voor mij als klant en netjes op de hoogte gehouden van elke gemaakte stap. Uiteindelijk met succes.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Ik dacht nooit één cent te ontvangen maar ik was verkeerd

Heel tevreden over de opvolging

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Zwakke communicatie, maar case wel gewonnen

Communicatie en verdieping in de case vind ik zwak. Veel mails niet beantwoord of mails die elkaar kruisen. Een verzoek krijgen om het af te kopen voor 250 euro. Dat vervolgens (ook na de deadline) herhaalt krijgen. Hier werd zichtbaar effort en overtuiging in gestoken. Het kon allemaal nog heel lang duren. Deze effort miste ik bij de case inhoudelijk. Wel frappant dat ik - na 2x het bod te hebben afgeslagen - het geld uiteindelijk enkele weken later op mijn rekening heb staan.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Gemakkelijk te contacten en snelle antwoorden

Gdmakkelijk te contacten en snelle antwoorden. Zeer prettig dat uw bedrijf de voortgang ook controleerd en reageert als de tijdslimiet is overschreden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Goed geregeld!

De website is duidelijk , simpel en effectief. Zelf hoef je niets te regelen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI

Snel en netjes afgewerkt

Claim ingediend omdat onze vlucht een dag vertraagd was. Moest wel een hoop formulieren uploaden, maar daarna is alles netje en redelijk snel verwerkt

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Goed geholpen.

Aviclaim heeft ons goed geholpen. Duidelijke info en communicatie en snel afgehandeld. Heel tevreden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Super geregeld

Zonder al te veel werk super afgehandeld. Alles verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van alle vorderingen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ruanair

Good communication

Aviclaim did a really good job and informed us by every step. It would have been useful to inform us by the percentage they would take-25% is a lot. It's a pitty that the airline company TAP is so untruthful that you need so much help to get your money back.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap portugal

Goede en snelle service! Top!

We zijn zeer snel geholpen! Nemen het serieus!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Heb 2 claim ingediend en allebei perfect verlopen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia en Tui

Goed gedaan

Super fijn dat jullie dit voor ons zo snel hebt opgelost . Bedankt hiervoor

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Goede communicatie en gebruikersvriendelijke online tool. Snelle afhandeling ook.

Prima en snel opgelost.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Snelle afgewikkelde casus

Goede en duidelijke communicatie. Geld snel op de rekening Alleen jammer dat de fee 29 procent is (vrij hoog)

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? American airlines

14 De Corridor