geweldig

het heeft even geduurd maar een jaar later heb ik bericht gekregen van Aviclaim dat de claim verwerkt is en goedgekeurd! helemaal top

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Eurowings

Aviclaim heeft mijn claim zeer naar tevredenheid afgehandeld

Door de volhardendheid van Aviclaim is de schadesom na bijna een jaar door de luchtvaartmaatschappij uitgekeerd

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Super goede organisatie !

De gehele claim word van je overgenomen en door hun geregeld. Had zelf eerst rechtsreeks claim ingediend maar kreeg ondanks divers mailverkeer elke keer afwijzing van vliegmaatschappij (TAP). Aviclaim weet de juiste manier om recht op vergoeding te regelen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Goed snel maar duur

Snel geregeld maar wel 29% van je claim weg

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Vaklui die je alle zorg uit handen nemen.

Helaas vertraging met onze vliegreis. Aviclaim ingeschakeld en die hebben het keurig geregeld. We hopen het natuurlijk niet nodig te hebben, maar mocht het zo zijn. Maken we hier zeker weer gebruik van.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United Air

Doorlooptijd is onnodig lang

Aviclaim stuurt keurig brieven naar de luchtvaartmaatschappij, maar volgt ze vervolgens niet op in de door henzelf gestelde termijn. Moet er steeds zelf achteraan mailen voordat de volgende stap in het proces wordt gezet. Daardoor duurt het hele proces onnodig lang, had het beter zelf kunnen doen dan was ik er net zoveel tijd aan kwijt geweest. Een 1e claim is ondertussen afgehandeld, een 2e claim loopt nog maar ook daar nu alweer 3 maanden stil terwijl in de mail een termijn van 2 maanden is aangegeven.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

de aanhouder wint !

Steeds correct gecontacteerd door Aviclaim Geen loze beloftes, maar to the point Ik had eerlijk gezegd niet meer verwacht dat er nog een compensatie ging volgen, we hebben Aviclaim ook met rust gelaten en gedacht als er iets kan zullen we het wel vernemen en een jaar later een aangenaam bericht gekregen dat we een bedrag gingen ontvangen en dat is ook correct en op afspraak overgemaakt ze verdienen zeker en vast de afgesproken commissie Een echte aanrader !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? ryanair

Correcte afhandeling

regelmatig communicatie over stand van zaak, Tevreden over eindresultaat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Het lange wachten is beloond.

Omdat de betaling vanuit Ryanair erg lang op zich heeft laten wachten, kon Aviclaim de gerechte vergoeding niet aan mij uitbetalen. Ik vond dat dit te lang duurde, maar uiteindelijk is dan toch aan Aviclaim betaald en ik heb ik ook netjes mijn vergoeding gekregen. Daarvoor ben ik Aviclaim dankbaar. Een kritische noot is dat hulp via de telefoon zoeken erg moeilijk is. Dat is mij niet gelukt. Op mails is wel altijd netjes geantwoord. Zij het niet altijd naar mijn verwachtingen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Men ka niet geloven dat de veligmatshapij kan zo brutal zijn.

Na ee jaar eigenlijk ons geld ontvangen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u?

Goede opvolging en service!

Goede opvolging en service zonder zelf iets te moeten doen of update te vragen

Gewelsig

Ik ben zeer tevreden van jullie diensten werd regelmatig op de hoogte gebracht .Zeker aan te raden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Rayanair

Ik ben goed geholpen.

Zonder omkijken ben ik goed geholpen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Top bedrijf!!

Top bedrijf..Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Gedurende het proces geregeld op de hoogte gehouden en nu is het netjes afgehandeld. Aviclaim is echt een aanrader!!!

duidelijk en vriendelijke service

Zeer goede service, absoluut tevreden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Nergens op gerekend toch gekregen

Binnen 24 uur was mijn klm vlucht omgeboekt Naar een vlucht met tussen landing Claim via aviclaim ingediend Kreeg ruim 300 terug en de vlucht had me 180 Gekost De arrogantie waarmee klm handelde maakte me Kwaad even inboeken en niemand is te bereiken voor uitleg of excuses

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Goede proffesionaliteit!

Aviclaim, heeft heel goed met geduld hun best gedaan met de vergoedingen van de vluchten te betalen. Ze bleven zeker hun best doen en hielden ons op de hoogte van de gebeuren. Ze bleven de hele tijd vriendelijke en gaven ons zelf opties van voorkeuren om van te kiezen. Als ik ooit weer te maken met vertragende vluchten of geannuleerde vluchten. Dan zou ik zeker opnieuw beroep doen op Aviclaim! We hebben een jaar gewacht op de vergoeding, maar het was het allemaal waard!!! Aviclaim, echt een aanrader! Ik ben volledig tevreden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Het heeft meer dan een jaar geduurd om een taxibon terug te krijgen

Volgens de maatschappij was het een staking... Dus krijgen we enkel een taxibon terugbetaald. Het was een vreselijke avond voor ons...waren blij dat we via jullie toch wat compensatie gingen krijgen. Om dan na een jaar te horen dat er een staking was... Tenzij we daar die avond nergens iets over gehoord hebben. Spijtig. Maar hadden meer verwacht van de compensatie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

We hadden niet gedacht dat het zou lukken, maar het is dus gelukt om een mooi bedrag terug te krijgen. Even wat formulieren doorsturen en klaar en snel. Dank jullie Met vriendelijke groeten, HJW Driessens

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Beleefd en net en goed bereikbaar team

Aviclam hebben ons geholpen waar ze dat konden Zonder hen hadden we niets gehad

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Ontzettend goed snel werk afgeleverd

Wij hebben in mei contact gezocht tav een vertraagde vlucht.. er werd zeer snel gereageerd en geïnformeerd. Op onze vragen werd heel snel geantwoord. De claim is na 3 maanden al volledig verwerkt. Een dikke 10 voor aviclaim, zeer content. Alle medewerkers dank voor het harde werk.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

Super goed gedaan

Duidelijke communicatie over de status van de zaak.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Geweldig, makkelijk en top service

Ik heb nu al voor de 3de keer Aviclaim gebruikt en elke keer dezelfde geweldige service. Ze maken het zo makkelijk. Na wat standaard informatie makkelijk te uploaden is op hun site, hoef ik er niet eens meer aan te denken. Aviclaim houd mij op de hoogte of de vliegmaatschappij heeft geantwoord op hun bericht of niet. Zo niet, probeert Aviclaim het weer. Dan krijg ik een mail dat het geld er is en ze maken het over. Voor mij is het bedrag dat ze er voor rekenen het zeker waard!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Goede correcte service

We hebben vanaf het begin goede informatie gekregen hoe het allemaal zou verlopen. We werden ook regelmatig op de hoogte gehouden in hoeverre de claim gevorderd was

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Goed werk geleverd, wel tijdrovend en dure premie

Xxx

14 De Corridor